|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za buškico!
18.2.2005 18:26:45   
Pikipoki
Čestitam.:bravo::bravo::bravo:

Vendar imam tudi sama vprašanje zate. Koliko časa si pravzaprav čakala na ta odgovor od dneva, ko sta prišla na čakalno listo'!

Kako pravzaprav vse skupaj poteka? Midva sva se prišla na čakalno listo 10.1., 31.1. sva imela pogovor z G, kjer sva podpisala formular, da se strinjava z vsem, kar se sledi tej oploditvi ... Kako bo šlo zdaj naprej?!
Res, da sem povsem nevedna, toda vse skupaj me kar malo skrbi.:zmeden:

Hvala.

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za buškico!
18.2.2005 18:45:28   
buškica
Na prvem pregledu sva bila 24.11.2004. Takrat sva dobila tudi število 23/2004. Kar je pomenilo 23. v čaklani vrsti.
Potem so sledile preiskave UZ, takoj 24.11.2004. Nato sem 7.12.2004, dala kri za hormončke. 5.1. mi je dr. povedal da MORAM PONOVNO DATI KRI, ker je bil raven prolaktina previsok in so me dali na merjenje - na 15 minut ti vzamejo kri). Takrat je bilo vse ok. 1.2.sem pa zvedela da je vse ok in takrat so naju predlagali konzijiju za umetno oploditev. Zdaj sva čakala na papirje od državne komisije. Dobila sva da morava obiskat pravnika, psihologa in soc. delavko nato pa naprej .ko tvem kaj več ti sporočim.
upam da sem ti vsaj malo pomagala.
lp
buškica

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za buškico!
19.2.2005 1:45:09   
Pikipoki
Meni je sestra 10.1. ( to jebil prvi pregled) rekla, da sva uvrščena na čakalno listo.
Tudi mene so dali po prvem pregledu na pregled krvi (za vse). To jebilo 14.1. Na pregledu sva zvedela, da je z mano vse v redu (tudi s prolaktinom je bilo vse ok, tudi meni so to merili), da pa ima mož manj plavalčkov. V bistvu sem slišala za ta konzilij na prvem pregledu in potem od vas na RR-ju.
Predvidevam, da morava zdaj čakati. Nisem pa imela ne UZ ne kaj drugega. Laporo in histoskopijo, slikanje maternicesem opravila pri svojem osebnem G ...

Torej zdaj morava lepo čakati.

LP

(odgovor članu Pikipoki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?