|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
27.2.2005 20:33:59   
Anitka
:rozica::rozica::rozica::rozica:Dober večer drage dame!:rozica::rozica::rozica::rozica:

Kako ste? Jaz sem takooooooooo utrujenaaaaaaaaaaaa:zaspan::zaspan::zaspan: Sem bila danes na smučanju :sloncek::sloncek::sloncek:, zdaj pa sem lena, pa zaspana, a za RR-jo bom še malce budna ostala in nekaj besedic napisala. Smučala pa sva na Mariborksem Pohorju (Bellevue). Pihalo je kot :hudicek:, tako, da me je zazeblo do kosti in prstov na rokah na hipe sploh čutila nisem, klub debelim smučarskim rokavicam :grrr::grrr:Sem pa prišla cela domov :bravo::bravo::bravo::bravo:

Drugače pa je moj dragi izcedek še zmeraj pri meni in najverjetneje se bo že jutri ali najkasneje v torek prelevil v :hudicek: Ma naj jo vrag pocitra!:)-:)-:)-

PIKA 74 a k tebi je pa še vedno ni? Ej ko jo čakaš in si jo želiš ti jo pa takole zagode tale gospa brez manir.:grrr::grrr:

Punce a sem vam povedala, da sem že boljše volje. Tokratna "kriza" je res trajala kar nekaj dni in upam, da je ne bo spet tako kmalu. Dnevi, ki so za mano so bili zelo mučni. Na hipe sem bila popolnoma otopela in brez moči in ker imam vas, drage moje :angel::angel::angel::angel: se mi je uspelo dvigniti s tal, zato H:rozica:V:rozica:A:rozica:L:rozica:A:rozica::rozica::rozica::rozica: V:rozica:S:rozica:E:rozica:M:rozica:!

LARISA predraga upam, da bo že jutrišnji dan vsaj z malo sončka :) obsijan. Punca moja ne se vdat. Kot si mi zadnjič napisala smo sedaj na vrsti tudi me, ki smo še tukaj od začetnic nadaljevanj za nas. Le še na pravi vagon skočimo, pa bomo v 9nebesa In naše pogovore še ne bomo tako hitro ukinile. Vračale se bomo sem tudi iz 9nebesa

In naše srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:?

ASTRA bo pa kmalu odpotovala :(:(:( Naj ti dnevi tam hitro minejo in hvala bogu, da boš tudi tam vsak dan za računalnikom, da se nam boš lahko javljala. Tokrat ti ne bo treba iskati MM štumfov:)-:)-:)-:)-:)- A si bomo že kaj izmislile, a ne Pika 74 in Pia 73?:)-:)-:)-

KOALA kako si pa kaj ti? Oglasi se kaj, pa pridita z Bambi kaj v Prekmurje, pa še katero zraven povabita.

Punce lepo se imejte in se beremo spet jutri!

Nočka:muca:,

:zaspan:Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
27.2.2005 21:01:36   
biba77
:zaspan::zaspan: Ojla, dragice! :zaspan::zaspan:
Tako naporen vikend je za mano, da komaj cakam, da odpotujem in se naspim. No, saj bom pogresala mojega :love: (:sloncek: ) in mojo :kuza:, samo, ce pa sem ze kronicno neprespana... :zaspan::zaspan:
Anitka, jaz pa sem zeeeelooo vesela, da si spet "taprava" :bravo::bravo::bravo::bravo:.
Vceraj sem uspela naredit skoraj vse, nekaj sem se danes, samo potem pa sva sla z mojim v Ljubljano in ... puf!!! ... je sel ves dan. Zdaj pa sem z :kuza: se bla zunaj. Brrrrrr, :( kaki mraz in piha... do kosti.
Najhujse pa je, da me jutri caka OGROMNO perila za zlikat. In, ko napisem OGROMNO, mi lahko verjamete... :((:((:((
Cuj, Anitka, kaj pa ce si ti naslednja :nosecka:??? Jaz bi ti to iz vsega srca privoscila. Daj, bodi, no.... Drzim pesti :miska::miska::miska::miska::miska:!
Sama sem s smucanjem za letos verjetno zakljucila. No, ne vem, koliko bo snega, ko se vrnem. Mogoce pa se bo prilika...
In Pika74, ti tudi... No, saj vem, da si govorila o brezmadeznem spocetju, samo :zmeden2::zmeden2::zmeden2: dolgo ze ni, te tvoje tetke... :zmeden2::zmeden2::zmeden2: In se enkrat: Cestitam na briljantni ideji pod temo "bodocih noseck".
:bravo::bravo::bravo:
Kje pa ste vse ostale???

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
27.2.2005 21:35:58   
Pia73
Naj vam povem, da je našo drago koalo po večnednevni zamudi obiskala :hudicek: M,... P,........ :((:((:((

Anitka :bravo: , da si tako v redu,...

Astra a je konec najinega mailanja??? :zmeden:

Jaz sem pa vse zlikala, ampak slik pa domače naloge iz angleščine se pa še pritaknila nisem,... :((

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
27.2.2005 21:39:09   
biba77
Uh :(:(:(, zelo mi je zal, Koala... Ne bit pevec otozna, saj bo... :rozica::rozica::rozica:
Pia73, zakaj pa bi bilo konec mailanja? Saj bom tam tudi delala za racunalnikom :):):). Mogoce bom kdaj malo z zamudo odgovorila, samo, naceloma pa sem se vedno "aktualna". :)-:)-:)-
Slike? Dom. naloga? Cigava, tvoja? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
27.2.2005 21:47:50   
Pia73
Ja jaz sem malo obsedena s slikanjem, pol je pa to treba v albume spravit; tamalmu polnem že 9 album po 300 slik. Pol pa zraven vsake slike kaj napišem, nalepim,.,..shranjujem laske od striženja,...
Tamalmu vodim tudi dnevnik kdaj je bil bolan, kaj mu je bilo, napišem njegove najzanimivejše pogruntavščine, nalepim aktualne zadeve, vabila,...ipd, napišem spiske daril ob roj. dnevih, božičkih,... Tega ima skoraj za sto listni zvezek.

Sicer pa hodim na tečaj angleščine, ki mi ni jaka stran pa jo zelo rabim in potem sledi naloga, ki jo običajno na hitro naredim dan pred tečajem,.. :((

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
27.2.2005 21:48:18   
Pia73
Aja, glede mailanja, boš imela pol isti naslov, a ne?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
27.2.2005 23:43:43   
emaa
Punce se nahitro oglašam, sem ravno s plesnih in pijačke po plesnih. Sem že cel dan čudna. Včeraj, pa še mal danes me je dajalo, kako za vraga ne rata in ne rata, pa izmenično veselje in obup, da imam še čisto malo do prvega termina v ambulanti za neplodnost. Ne vem, sem si pot do :duda: zmeraj drugače predstavljala, pa moram predstavo spremenit, da bo ustrezala realnosti.
Drugač se mi je pa na plesnih tko vrtel, da nisem vedla a bom skup padla al kaj, tko, da sem na tortilla čipse navalila pol, da preverim za vsak slučaj, a ni od pomanjkanja hrane. Sa še to mi manjka, da zbolim.
Punce vse vas pozdravljam držte se, larisa jutri bo tudi zate že bolje.
LP:rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
28.2.2005 7:47:09   
biba77
Ema, si na najboljsi poti do :duda:, zato nic ne skrbi!!! :rozica::rozica: Ce gre tvoja pot skozi neplodnostno ambulanto, pac gre. To ni slabo.
Mogoce pa se ti je zaradi cesa drugega malo vrtelo... :zmeden2::zmeden2:... pijaca... bolezen... RR virus... utrujenost... RR virus... RR virus... :):bravo::bravo::bravo::)
Pia, naslov je isti...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
28.2.2005 7:56:37   
Urša76
punce, jaz sem cel vikend mislila na vas. sem se tko mal pogovarjala z onimi :angel: tam gor in sem si zaželela, da boste čim prej srečke :nosecka:.

itak se pa širi en tak luštkan virus po RR...

sej veste: ne obupat, pa bo vse še doletel :modri::roza:. morda pa prej, kot si mislite...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
28.2.2005 8:28:26   
tia
Jutro punce,:zaspan:

pa se končno oglašam.Sem že mislila,da me bo ta teden pobralo,namreč od srede sem bila v postelji z vročino inmočnim kašljem.No kašelj me še malce spremlja le vse ostalo je pa že vse v redeu.Imela sem virozo in morem vam povedati kako hudo je ko nesmeš vzeti nobene tablete ali kapljic,GROZA!Le Lekadol pa še to naj nebi pretiraval,sem se z čaji,limono in medom nacejala,zdaj sigurno ne bom pila tako hitro.
Vmes sem kaj prebrala ali nisem imela moči da bi kaj pisala,zato mi OPROSTITE!:rozica::rozica::rozica::rozica:

:angel:Anitka boš videla tudi vama bo uspelo,saj so sedaj na vrsti fosilke,ne obupaj.:)

:angel:Koala kako sem žalostna zate,pa zakaj vam ni uspelo,da bi pokazal da čudeži obstajajo.

:angel: Astra kako si sedaj ti z tvojo :hudicek: M.?Saj je ne bo ti si že tako ali tako :nosecka:.

:angel:Bambi oglasi se kaj ,pa čeprav si v 9nebesa.

:angel: Pia73 koliko UZ si imela do sedaj?A že čutiš :duda:?

:angel:Pi kako pa kaj pri tebi :nosecka:?

:angel:Pika74 a res tvoj M.,štrajka kaj ko pa je več ne bo,daj ti malce povprašaj če slučajno ti niso naredili pregrado da bi dobila M.?Ali pa so se zmotli in te oplodili.:)-

Punce vsem želim da čimprej zagledate :modri: ,pa naj vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo,na pozabite pa veliko :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: to je bistvo do :duda:.

Se bom oglasila,

pa pa

Tia



(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
28.2.2005 10:54:34   
koala
Hoja punce!
Kako?
Jaz sem kljub velecenjeni Franci izredno dobre volje, enkrat jo bo volja minila in se bo spokala za vsaj 9 mesecev, pa če pol takoj pride naj ji bo samo odide naj.
Saj res novopečene srečke kako napredujete?Pi pa bambi pa udb, ...Vas je toliko, da sem sigurno katero pozabla:ups:, se opravičujem je nenamerno.

Astra a ti pa že bežiš?

Anitka, me veseli da si že bolje, saj sem vedala da boš zmogla, takšen :angel: pač premaga vse ovire!

Tia kako pa napreduje tvoja :duda:? A se že kaj oglaša z nežnimi gibi?

Pia se slišiva kaj!

Koala

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
28.2.2005 20:12:42   
Anitka
Dober večer!

Pa sem spet tukaj v naših nadaljevanjih. Me že cel dan boli v vratu,da je joj, sploh, če se želim obrniti v levo stran. Zdaj pa ne vem:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: ali je to posledica včerajšnjega padca na smučišču ali nerodnega spanja:zmeden::zmeden2::zmeden::zmeden2: Upam, da bo bolečina do jutra minila.

ASTRA upam, da si vse uspela zlikati. In jutri že odpotuješ?:(:(:(:( Še sreča, da se boš lahko vsakodnevno oglašala. Nocoj se pa lepo poslovi od :love: in od :kuza: in lepo potuj. Ja hvala za lepe želje, saj bi bila rade volje :nosecka: , a mislim, da tudi tokrat iz te moke ne bo kruha. Naj že priteče, da ne bom hodila vsake toliko časa preverjat - je ali je še ni.:grrr::grrr: Za smučanje pa mislim, da boš v tej sezoni še šla, ker je povsod ogromnooooooooooooo snega. Te bo že počakal.

KOALA :(:(:(:( žal mi je, da te je :hudicek: obiskala. A me se ne damo, gremo do konca in še naprej,a ne? Sploh me fosilke, ki imamo že kar precej trdo kožo. Bo prišel dan, ko bomo tudi me celemu vesoljnemu svetu lahko zavpile - uspelooooooooo nam jeeeeeee.

PIA 73 a si imela kaj osnov angleščine od prej, ali si popolna začetnica? Veš mene tudi mika, da bi šla na tečaj, a trenutno še nekaj oklevam. Moram najprej točno preštudirati kaj naj z mojim željenim študijem razrednega pouka. Šolnine so baje na pedagoški kar visoke.:zmeden::zmeden2: Pia sem videla tvojega sončka v eni izmed revij :bravo::bravo::bravo::bravo:

EMAMAIR popolnoma razumem tvoje občutke. Jaz sem ti tudi zmeraj predstavljala, da bo pot do :duda: dosti lažja. Ko sem bila še v srednji šoli sem si mislila, da bomo načrtovali tako, da bo otrok rojen v poletnih mesecih, da bomo imeli piknike, zdaj pa mi je vseeno pa če bo rojen 29. februarja ali v najhujši zimi, samo, da bo. Ema vse bomo prišle do :duda: , če ne drugače pa pač s pomočjo ambulant. Pa pestke :miska::miska::miska::miska: da se te ne loteva kaka bolezen.

TIA a ti pa si bila spet bolna? Le čuvaj se zdaj in upam,da si se do konca pozdravila. Kako pa kaj :duda:?

PIKA 74 kje pa se ti potikaš? A :hudicek: še ni? Jaz se že tudi sprašujem, če niso tebe tam v narkozi oplodili, kaj? Mal heca, pa brez zamere,a prav?;)

BAMBI upam, da še prideš kaj k nam, pa PI, UDB in ostale srečke :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Punce lepo se mejte in se beremo,

Anitka:metulj:





(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
28.2.2005 20:40:50   
Pia73
Hojla!

Ja jaz sem se angleščino že učila v OŠ in SŠ samo v SŠ kot, da se je nisem, smo imeli bukovega profesorja, pa mi je bilo takrat všeč,... :((
Sedaj pa nujno rabim in se učim, vsak teden 1. uro 20 min,...

Ja temal je v reviji, pa v prejšnji je tudi bil,... :bravo:

tia lepo, da si se oglasila, jaz sem imela do sedaj 4 UZ, prvega vaginalnega, pa pol mi je moja G, ki nima licence naredila UZ in mi ga posnela na videokaseto (19 min) in usput naredila NS /samoplačniški/, nato sem šla k Strahovi na NS /samoplačniško/ in nato sem se odločila še za THT - UZ + odvzem krvi, pa mi je ta UZ tudi posnela na videokaseto /samoplačniško/, sedaj pa čakam na morfologijo 07.03., ki za spremembo ne bo samoplačniška, mi jo bo pa G vseeno posnela zraven na videokaseto. Fajn je, ker ima moja G možnost snemanja, pa pol vedno zraven posname in to posebej ne zaračunava, ostalo pa seveda,... Kako pa si ti z UZ?

Sem pa danes žalostna, tamal ni bil bolan 3 mesece z izjemo, da je imel januarja 1. dan vročine. Danes pa je zbolel, pa to ne bi bilo nič hudega, če ne bi v službi manjkala že 2 od 4. in že cel popoldan z možem kombinirava kako in kaj, ker ima kot nalašč jutri mož nek neodložljiv opravek zjutraj,... Nekako smo skombinirali, da bo mož tamalga peljak k zdravniku, pol pa pride k nam možev brat, okoli 12. ih pa pridem jaz domov,... In to ravno zdaj, ko imam dela za cele dneve,... :((:((:((

Držte se bejbe,.... :rozica:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
28.2.2005 22:07:02   
mavrica
Pozdravljene vse nosečke in tiste ki to še boste!

Res je minilo že kar nekaj časa, odkar sem bila zadnjič na RR. Prvi razlog je bil odhod na porodniško, drugi pa, da je bil doma internet kar nekaj časa v okvari. Sem bila ena izmed prvih v temi ZA NAS. Skupaj smo trepetale iz meseca v mesec in si vlivale upanje. Za tiste ki ste še vedno na tem koncu, bom stiskala pesti, da bi tudi vam čim prej uspelo. Sama skoraj ne morem verjeti, da je moj Žiga star že 4 mesece. Ne bojte se, tudi vam bo enkrat uspelo. Veliko ljubezni ter stiskanja in bo tudi pikica v vaših trebuščkih.

Ostanite optimistične še naprej!

Pozdravčki vsem, MAVRICA.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   ZA NAS (193. nadaljevanje)
1.3.2005 8:10:16   
larisa
MAVRICAAAAAA, joj kok lepo da si se oglasila. Ravno zadnjič sem spraševala Bambi na privat kaj je s tabo, pa tud ona ni vedela kam si izginla. Joj kok lepo, a Žigeta imaš? Čestitke!!! Ja vidiš ene par nas začetnic ZA NAS smo še vedno tuki, žal, ampak tud mi pridemo za vami. Ampak imamo pa toliko novih prijateljic da se je splačalo še mal počakat na tem forumu, ker drugače jih pa nebi spoznale, a ne Anitka????;)Mavrica oglasi se nam še kaj, prosim:rozica::rozica::rozica::rozica:

Anitka sedaj si pa res že spet stara Anitka, fino!!!:bravo::bravo::bravo:

Punce škoda ker ste večinoma vse na tej temi šele popoldan in se ne moremo tako srečat-za računalnikom, ampak vas pa vse lepo pozdravljam in vedno komaj čakam da preberem naša nadaljevanja!!!

Pridne bodite in veliko:sloncek::sloncek::sloncek:, da bomo kmalu vse9nebesa.


PA PA Larisa

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?