|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako navaditi na allernovo
22.8.2008 15:46:59   
aisha
ja to je sedaj največji problem. mali je star tri in pol mesece in ga nikakor ne morem navadit da bi ga pil. prosim za vaše izkušnje in nasvete. lp in hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako navaditi na allernovo
22.8.2008 16:47:03   
mami3
Ja, pri nas je bil tudi to problem.
Nam so svetovali, naj delam na osnovi čaja to mleko. Ali pa da v mleko dodaš žličko rjavega sladkorja...nato pa zmeraj manj.
No, jaz sem pri 5m tako začela prakticirati, da sem ji najprej začela dajati riževo kašico s tem mlekom. Sprva je blo ful hudo, samo vsak dan bolje.
Potem sem pa začela s flaško. En dan sem se pač odločila in ko ni hotela en obrok piti, sem jo pač pustila do naslendnjega obroka brez dodenja. Sicer sem ji spet ponudila čez kako uro, pa spet...pol je pa pač šlo. Zdaj ga ima zelo rada :-)
Samo pri nas je bil še ta problem, da ni hotla sprejeti flaške. Ampak, po tem sistemu je šlo, ni blo druge.


(odgovor članu aisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako navaditi na allernovo
22.8.2008 20:39:01   
lotty4
Ojla

Pri nsa pa sem jo pustila da se je pocrkljala na dojki pa že mal zadremala, pol pa počas bradavičko iz ust, pripravljeno pa sem imela flaško , in sem ji jo hitr vrinila v ustka. Sicer sva ble včasih v zleo neudobnem položaju ampak je kar šlo.  Pa moram rečt da se je kar hitro navadila.To se mi zdi najmanj dramatično.

(odgovor članu mami3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako navaditi na allernovo
25.8.2008 11:00:13   
sabina34
ojla, ce se zdaj ozrem nazaj, mi je mojo malo tezje navaditi na navadno mleko, kot pa jo je bilo na allernovo;-), ravno so testi ovrgli sum na alergijo, a sva bili kar 8 mesecev na allernovi. tudi moja mala jo sprva ni hotela piti, saj je grenkega okusa, a ni druge, da sem jo morala pustiti do naslednjega obroka, mesala pa sem jo na zacetku tudi s svojim mlekom, v bolnici so mi namrec rekli, da je ok, in tako pocasi. sladkanje pa bi ti odvsetovala, sem slisala prevec zgodb v bolnici od drugih mamic kako je tezko odvaditi dojencka na sladkor.

lp
sabina

(odgovor članu lotty4)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako navaditi na allernovo
25.8.2008 16:26:55   
pikceva
Ojla,

Pri nas je bil kar problem, a ji nismo sladkali. Počasi je sprejela in nato je bilo pa OK. Prve dni ni hotela piti, potem je pa kar šlo. Ko pa smo jo po pol leta začeli navajati na drugo mleko, ko so ovrgli sum alerg. na KM, je pa pri Allernovi odpovedala. Ko sem ji jo dala, je tiščala usta skupaj in smo kar prešaltali.

(odgovor članu sabina34)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: kako navaditi na allernovo
25.8.2008 16:29:45   
lemavrica
Jaz sem, mu dajala npr. 2 žlice Allernove 3žlice Novalac, in postopoma zviševala št. Allernove, v enem tednu smo bili na Allernovi in sedaj jo normalno pije. Ne mara pa Allernove v kakršni koli drugi obliki, npr. da bi jedel kašice narejene na osnovi Allernove.

_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako dojenček "reče" RAD TE IMAM?
Dojenček rad gleda obraze, maminega pa ima najraje, zato ji nenehno namenja nežne poglede. V bistvu vsakokrat ko dojenče...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?