|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kje kupujete zelenjavo in sadje?
2.1.2009 14:28:38   
Senci
Zanima me, če za svoje dojenčke kupujete ekološko pridelano sadje in zelenjavo (SZ) ali kupujete v navadnih trgovinah? Če kupujete ekološko pridelano, me zanima, kje v tem času?

Zanima me predvsem, s kakšno SZ ste pričele na začetku uvajanja GH? Sama sem šele pričela z uvajanjem GH, pa se bojim dati otročku hrano, ki je preveč škropljena (takšna kot jo ponavadi kupujem zase v zimskem času, ko na vrtu ni domačih pridelkov). Na centralni tržnici v teh dneh ekoloških pridelkov ni bilo, tako da sem kupila SZ integrirane pridelave. To je najboljše, kar sem uspela dobiti.
Za vaše odgovore in lastne izkušnje v zvezi s tem vam bom zelo hvaležna user posted image


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje?
2.1.2009 14:47:26   
Gina
Če hočeš imeti bolj bio zelenjavo, kupuj tako, ki že sama po sebi nima dosti napadalcev in hitro zraste. Ta hip recimo kolerabica (bela, lila), koleraba (rumena). To poseješ in raste, in ni tolk občutljivo na mraz, pa primerno je za začetno hrano v 1. letu. Pa korenček seveda. To je vse lahko sveže ta hip. Zelo enostavno je pridelat bio špinačo ali bio blitvo, tako da četudi te reči vzameš iz integrirane prodaje, je malo možnosti, da bodo res ne vem kako špricane.

Če pa govorimo o cvetači, poru in podobnih rečeh, (sploh če govorimo ta hip o nesezonskem sadju - paradižnik, paprika, ki itak nista primerna z amajhnega otročka, al pa bučkah, ki so primerne) pa imaš mnooooogo več možnosti nabasat na kaj oporečnega (iz bio stališča mislim). Pa nesezonske reči nimajo v sebi nič kaj dosti "živega", ker so umetno gor rastle ali pa prepotovale preveč km, preden so do tebe prišle.

Aja, jaz ne kupujem kaj dosti, imam svojo bio zelenjavo na vrtu še tudi ta hip.

Drugače imaš v btc-ju trgovino kalček al kako se ji že reče.

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje?
2.1.2009 19:37:03   
Bonnie_RR
http://www.ringaraja.net/forum/Kje_kupujete_zelenjavo_in_sadje%3F/m_3022068/tm.htm

_____________________________

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Kje kupujete zelenjavo in sadje?
4.1.2009 15:10:08   
Senci
Hvala za odgovor Gina in hvala za link na že načeto temo Bonnie_RR :)))

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Ko tvoj otrok ne mor...
Partner me je odložil pred porodnišnico, prepričan, da bo mene in najinega princa pobral tri dni kasneje. V porodnišnici...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?