|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Babycheck mini
6.8.2008 8:15:15   
Anonimen
Stvar je taka: M imam od poroda naprej malo neredne, ampak zadnje mesece nekje na 32-33 dni. Danes je 36. dan, ko je še ni in sem naredila test. V navodilih piše, naj se počaka 3-5minut. Jaz sem testek namočila in v roku 2-3 minute ni pokazalo nič (ko sem prvič zanosila, se je močna črtica pokazala takoj, ko je test prišel v stik z urinom), zato sem odšla iz kopalnice in ga tam pustila. Nekje po 10minutah sem šla na wc, ga pogledala in videla rahlo črtico. Res rahlo, ampak vidno.
Ker piše na testu, da je po 10min neveljaven, me zanima, kaj mislite: saj ne more biti neveljaven v smislu, da se po 10min pokaže črtica, čeprav ni nosečnosti, ali pač?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 8:21:35   
gbranka
počakaj še kak dan ina ponovi test.

Jaz s tem testom nisem imela preveč dobrih izkušenj. Bila sem nsoeča, pa se je črtica pokazala tudi po kakih desetih minutah, pa še to komaj opazna. V popoldansekm urinu je pa sploh ni blo. Za najbolj zanesljiv test se mi je izkazal clearblue.


_____________________________

lp
Branka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 8:57:31   
Ploha
jst sm tudi ta test uporabila, pokazal mi je 2 črtici, po kakšni uri ko ga še nisem stran vrgla, je bil rezultat isti - 2 črtici

(odgovor članu gbranka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 9:05:13   
bejbika81
Zdravo Ploha!

Pa ti je prav pokazal?  A si user posted image ? Meni je kako leto nazaj po 10 minutah pokazal 2 crtici ampak nisem bla user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 9:19:02   
lexl
Pa sej lepo piše v navodilih, da je po 10 minutah test neveljaven. Torej kupit nov test in ga narest še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 9:57:07   
2 Sraki
Isto se je pripetilo meni in lahko bereš tukaj. Rezultat imamo že doma v novi posteljiciuser posted image .

(odgovor članu lexl)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 10:33:13   
sirenetta
Meni prvič ni pokazal, samo je bilo še prekmalu. Čez nekaj dni pa se je lepo pokazala druga črtica po 2 minutah in je ostala tam še nekaj časa - toliko, da sva imela z user posted image čas preučit, ali je res črtica ali se nama sanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Počakaj še kak dan in ponovi z istim ali pa s kakim drugim testom.   

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 10:43:21   
Anonimen
Moja črtica se še kar vidi, enako bleda kot zjutraj, ampak se vidi. user posted image
Kar ne morem si pomagat, da se ne bi skrivaj veselila, čeprav me je zdaj malo strah, ko ene pravite, da vam je pokazal user posted image , pa niste bile noseče.
Bo treba še kak dan počakat pa poskusit znova, morda z drugim testom.

Madona, ta negotovost! Najprej čakaš M in ko zamuja, me prav ubija, zdaj pa še ta črtica, ki ne vem, če je prava. user posted image

(odgovor članu sirenetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 11:29:10   
Anonimen
Bom kar anonimna 2, ker sem še vedno jezna na tale test in ves svet.
Anonimna! Točno isto se je zgodilo meni in to dvakrat!!!

Pred tremi meseci prvič in to na obeh testih iz istega pakiranja. Ponovno pa 2 dni nazaj. Prvi test je imel prvo črtico sicer bolj tanko, ampak zelo vidno. Ob drugem poskusu je bila pa že čisto bleda. Naslednji dan ponovim test z drugim pakiranjem: NIČ.
Veselila sva se prehitro... zato ti svetujem, da čez par dni test ponoviš in se prepričaš.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 11:44:02   
Anonimen
Tudi meni se je zgodilo podobno, sem delala test po 3 min še ni nič pokazal, potem pa sem pozabila pogledat, se je ravno mali zbudi. Po 20 min pa dve črtici. So me preplavili tisti mešani očutki, ker nisem vedela a to je to a ni. Sem popoldne potem naredila še enega pa je pokazal samo eno črtico. Sem si rekla, ah gotovo je premalo hormonov bom še enega naslednji dan zjutraj, pa zobet samo ena črtica. Je sledilo kar manjše razočaranje. Potem smo šli pa na morje, in sem si rekla, bom že na morju dobila mestruacijo, pa nič. Tako sem test ponovila spet šele čez teden dni in je pokazal dve bledi črtici, sem potem nardila še dva in vsi so bili z dvema črticama!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 12:47:32   
Katjusa
Ena moja prjatlca je pr meni delala test in je bla sam 1 črtica ble sme obe žalostne in sme se tolažle in ko sme čez nekaj časa hotla vrečt test v smeti je bla vidna tud druga črtica (pa ne tisto proti svetlobi in ne vem kaj normalno se je vidla tud druga črtiva sicer manj močna k prva vendar je ne moreš zgrešit) rezultat je star zdej že mal več k 1 leto:)user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti... jutri zjutraj pa naredi še en test da se prepričaš:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 14:16:02   
Ciril
Midva se srecavava s podobnimi problemi... ena crtica je bila bordo rdeca, druga ZELO nezno roza, a vendar jasno vidna.... pojma nimava kaj je, vecina punc tukaj pa nama ze cestita za nosecnost. Iz previdnosti bova raje pocakala se malo, in test v priliki ponovila, saj na otroku delava 14 dni, zena se doji prvega otroka (11 mes.). Ker je borba za prvega trajala 3 leta se nama zdi nekam hitro.... Je pa mozno vse, upajmo na user posted image , M pa ni imela ze skoraj 2 leti :) Bomo videli kako in kaj bo, ostajamo optimisti, delamo sveco po plesu (nasvet Braneta Kastelica v Lady, enkrat v oktobru 2006, in je v prvo vzgalo), in pricakujemo pikico naslednje leto.... torej imava se do marca cas, da nama rata :)... ce nama ni ze.... kdo bi vedel... srecno vsem!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Babycheck mini
6.8.2008 14:27:23   
Ploha
bejbika: rezltat je bil pravilen, zdj sem v 15 tednu, isto se mi je naredilo s CB, ki ga mislim da cev dan nisem stran vrgla, ker sem počakala, da je user posted image domov prišel in sem mu pokazala,...

(odgovor članu Ciril)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Babycheck mini
7.8.2008 0:23:37   
sirenetta
Ciril tisto s svečo je tudi pri nas v prvo užgalo! user posted image Tako da...

No, če slučajno ni, pa držim pesti za naslednji ples user posted image user posted image user posted image .
Svečo pa čimveč časa, mi smo deleli svečo po plesu kar dobre pol ure, no malo svečo malo pa noge naslonjene na zid, vse skupaj pa vsekakor pol ure. (Menda isto svetujejo na kliniki, kjer se ukvarjajo z neplodnostjo, to mi je ena sestra v zdr. domu povedala, da dajo najprej ta "recept" parom - noge v luft po akciji). Nam je ratalo pa še en par poznam in isto je šlo v prvo. Poznam pa tudi tri, ki so veselo zanosile med dojenjem, vse tri zeloo hitro (razlika med prvim in drugim otrokom približno eno leto, tako da je šlo res en za drugim!).

Srečno še enkrat in držim pesti user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Babycheck mini
7.8.2008 9:35:10   
Anonimen
nočem ti jemat upanja, ampak BC mini me je prejšnji mesec kar precej razočaral. 3 testi, če niso bili celo 4 so mi pokazali bledo črtico, ne takoj, ampak po cca 5 minutah. Ko sem bila že prepričana da sem srečka nosečka se je vlila user posted image . Res pa je, da sem teste delala že par dni pred izostankom m. Srečno!

(odgovor članu sirenetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Babycheck mini
7.8.2008 10:59:15   
Anonimen
jah dejte no s takimi... teste se dela po zaostanku in šele takrat lahko govorimo o tem ali nam je pokazalo prav ali ne, ne pa če delamo teste pred izostankom user posted image vem, da je težko čakati, ampak telo tudi potrebuje čas, da se vsebnost hormona poveča, to se ne zgodi kr iz danes na jutri... mal potrpežljivosti punce in vsem veliko sreče user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Babycheck mini
7.8.2008 14:34:49   
Grethy
Jaz sem tudi s tem malim vražičkom delala test ... bila sem v postopku IVF in sem na ponedeljek imela krvni test na kliniki, pa sem si rekla bom doma naredila test, da me tam ne rukne kap, če slučajno ne bi uspelo ... v soboto zjutraj sta bili takoj obe črtici, ena močna druga malo manj, v nedeljo sta bili tudi obe, le da je bila druga mogoče malo manj izrazita kot prvi dan in nato šok v kliniki, zelo nizek hormon user posted image user posted image ... v sredo, ko naj bi šla še enkrat dat kri sem pa že ponoči dobila user posted image user posted image obisk ... očitno se je prijelo, pa vendar odšlo, en v sredo, drugi v soboto ...

tako, da ti testi znajo bit res adrenalinski šport za naše duše

vsekakor pa ti želim da so te črtice znak user posted image


_____________________________

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Babycheck mini
7.8.2008 21:24:28   
Ploha
ja tud jst sm delala svečouser posted image , čeprov naskrivaj, da ni user posted image videl, ker bi si svoje mislil in je tudi ratalo v prvo,..

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Babycheck mini
8.8.2008 0:22:18   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja tud jst sm delala svečouser posted image , čeprov naskrivaj, da ni user posted image videl, ker bi si svoje mislil in je tudi ratalo v prvo,..


Saj jaz skoz pravim, da deluje! user posted image user posted image user posted image Sam me noben noče poslušat, pa skozi to trobim tistim, ki se trudijo zauser posted image ! Ali na forumu ali pa v živo, pa si mislijo, da sem z glavo malo kje drugje user posted image .

A da odprem novo temo?: delati svečo in zanositi v prvo - kolikim je uspelo? user posted image user posted image user posted image ? Ploha pomagaj najdet lepši naslov teme, pa odprem user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Babycheck mini
8.8.2008 3:14:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ja tud jst sm delala svečouser posted image , čeprov naskrivaj, da ni user posted image videl, ker bi si svoje mislil in je tudi ratalo v prvo,..


Saj jaz skoz pravim, da deluje! user posted image user posted image user posted image Sam me noben noče poslušat, pa skozi to trobim tistim, ki se trudijo zauser posted image ! Ali na forumu ali pa v živo, pa si mislijo, da sem z glavo malo kje drugje user posted image .

A da odprem novo temo?: delati svečo in zanositi v prvo - kolikim je uspelo? user posted image user posted image user posted image ? Ploha pomagaj najdet lepši naslov teme, pa odprem user posted image .



S sveco do srece...

LP; Ciril

(odgovor članu sirenetta)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Babycheck mini
8.8.2008 7:08:02   
Anonimen
Tu prva anonimna s poročilom: danes je 4-5 dan, ko mi M zamuja. Zjutraj sem spet delala test (tokrat First sign) in spet je pokazal zelo zelo bledo črtico.
Malo sem zmedena, ker se spomnim prve nosečnosti, ko mi je 7. dan po pričakovani M test pokazal močno črtico v trenutku, ko sem ga namočila. user posted image
Čisto sem že živčna. V nedeljo naredim še en test (ne morem verjet, da ga zdaj, v morebitni drugi nosečnosti, toliko sračkam s temi testi; v prvi sem naredila "samo" 2).
Držite pesti, prosim.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Babycheck mini
8.8.2008 7:12:01   
tejč76
držim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Babycheck mini
8.8.2008 11:22:23   
sirenetta
stiskam pesti močno močno in ti želim veliko sreče s svečo ali brez user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejč76)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Babycheck mini
8.8.2008 12:07:59   
sazi
A da odprem novo temo?: delati svečo in zanositi v prvo - kolikim je uspelo?


sveča je brez veze - razen če ti psiha dela kaj drugače - fizično nima pa nobene povezave z zanositvijo - tudi G pravijo tako

jaz sem 2x zanosila v prvo, pa nisem nikoli delala sveče

če se pa katera zaradi tega bolje počuti, pa naj dela svečo - škodit ne more (pomaga pa tudi ne)

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Babycheck mini
8.8.2008 13:33:03   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Tu prva anonimna s poročilom: danes je 4-5 dan, ko mi M zamuja. Zjutraj sem spet delala test (tokrat First sign) in spet je pokazal zelo zelo bledo črtico.
Malo sem zmedena, ker se spomnim prve nosečnosti, ko mi je 7. dan po pričakovani M test pokazal močno črtico v trenutku, ko sem ga namočila. user posted image
Čisto sem že živčna. V nedeljo naredim še en test (ne morem verjet, da ga zdaj, v morebitni drugi nosečnosti, toliko sračkam s temi testi; v prvi sem naredila "samo" 2).
Držite pesti, prosim.



se podpišem pod to.... M mi zamuja že 11 dan, testi kažejo vsak dan bledooooo črtico....user posted image  vmes imela na dan M  močen krvav izcedek, ker sem mislila, da je prišla M a je bilo v enem dnevu vsega konec.... odšla do moje G in mi je rekla, da naj pridem zopet 14.08, da se bo takrat mogoče kaj vidlo na UZ, ker 04.08 še nič ni opazla.....

tako da čakam......user posted image  ni se mi že rahlo....user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?