|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatek za nego otroka
26.8.2008 21:33:39   
biba 78
Imam nižji dodatek za nego otroka. Julija pa so moji punci vtavili gastrostomo in sem ponovno oddala vlogo za višji dodatek. Mene zanima, če sem opravičena višjega dodatka...kakšne so vaše izkušnje, če imate otroka z gastrostomo.....

lp

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatek za nego otroka
26.8.2008 23:06:47   
Anonimen
Tukaj lepo piše komu koliko pripada

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/dodatekNegaOtroka.asp

(odgovor članu biba 78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dodatek za nego otroka
27.8.2008 20:40:12   
Cinca79
Imam otroka z gastrostomo, ki je imel tudi traheostomo, pa mi žal pripada le nižji dodatek. Zdaj je punca stara 17 mesecev. Tako pač je, otrok, ki lahko sčasoma popolnoma okreva, dobi le nižji dodatek, vsaj tako jaz razumem ta pravilnik. Pa čeprav nastane ogromno stroškov.

Zanima me kako so hčerkici vstavili stomo - kirurško ali laproskopsko(??-upam, da je izraz pravilen). Imate cevko ali neke različne nastavke?

ZZZS ti za brizge povrne denar + pripadajo ti tudi zloženci, če jih potrebuješ. Toliko v informacijo, če imaš pa še kakšno vprašanje, pa me lahko brez problemov vprašaš.  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dodatek za nego otroka
27.8.2008 23:11:12   
biba 78
Pozdravljena, moja pupa ima bronhopulmonalno displazijo (kronična bolezen pljuč), je še doma vedno na kisiku, hvala bogu smo se za las izognili traheostomi.

Vstavili pa so ji perkutano endoskopsko gastrostomo, se pravi imamo cevčico, ki pa jo bo po dveh mesecih nadomestil Bardov gastrostomski gumb. Moja punca je stara že 18 mesecev in še nič ne je sama.

Jaz upam, da mi bo uspelo dobit višji dodatek za nego, ker razmišljam o tem, da bi se zaposlila kot negovalka otroka na domu. 9.9. mi poteče že podaljšana porodniška in mi je kar sila, če mi ne bi odobrili samozaposlitve. Midve z Alino sma skoraj vsak mesec v bolnici, zato se mi ta izredna bolniška nenako ne dopade, ker moraš kar naprej neka dokazila pošiljat, jaz pa, ki imam polno glavo drugih skrbi lahko še kak datum spregledam ali kaj pozabim, pa sem v riti.

Bomo vidli, upam pa na najboljšo rešitev, ker hočem bit ob svoji bolni pikici...

Lep večer...

_____________________________

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Cinca79)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?