|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spet razočarana
14.3.2005 13:39:18   
CIPRESA
Nevem kaj naj rečem danes sem imela morfologijo in bila je spet KATASTROFA. G ni mogla tolk dobro videt ali je vse v redu, zato me je naročila čez 14 dni in to ob 7h zjutraj ko je še tema da bo bolje videla na ekran - saj nisem mogla verjet svojim ušesom. Naslednje kar sem jo vprašala je bil spol - tudi tega se ni prav nič matrala da ga bo videla, pol tudi ni nič rekla, tko da še sedaj ne vemo. Čeprav ni nič mogla reva videt, pa je lahko videla da imam malo plodovnice, kar ni zopet nič obrazložila in zelo nizko ležečo posteljico. Ko sem jo vprašala kaj to pomeni, mi je samo odgovorila da za zdaj še nič, moram pa zaradi malo plodovnice veliko pit čez dan in ležati na levem boku, zaradi nizko ležeče posteljice pa veliko počivati.
LEPO VAS PROSIM če ima katera katero od teh izkušenj da mi napiše ali je katera od teh stvari nevarna.
Zelo smešno mi pa je, da je G v Črnučah pred 3 tedni ko sem bila na samoplačniškem UZ videla vse in mi sproti kazala ne samo govorila, prav tako mi ni nič omenila glede plodovnice. Tko da nevem zaenkrat sem spet čisto zmešana in ne vem ali me naj skrbi ali naj bom vesela.
Aja pa še to pritiska sem imela spet 150/70 - ker me je vsakič ko grem tja prav zelo zelo STRAH.

LP CIPRESA:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Spet razočarana
14.3.2005 13:43:36   
bambi
Cipresa, jaz bi na tvojem mestu šla še na samoplačniški UZ, ker premalo plodovnice ni ravno dober znak.... vsekakor pa ti priporočam veliko počivanja in bodi pozorna na to, če ti odteka kakšna tekočina..... Verjetno ni nič strašnega, ker bi te pa ja tvoja G v resnem primeru poslala v bolnico. Res ti priporočam še kakšno drugo mnenje drugega G.

LP BAmbi:nosecka:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Spet razočarana
14.3.2005 13:43:44   
saba
cipresa haloooo

a nebi ti G. menjala, kaj pa pomeni, da zaradi svetlobe ni videla na UZ, to se mi zdi smešno.
Pri mojemu G. je soba cela zatemnjena prav zaradi tega da G. lepo vidi.

jaz na tvojem mestu bi menjala G., pa še tako, da ti nič ne pove, mene bi pobralo od skrbi.

srečno:miska:
lp
saba

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Spet razočarana
14.3.2005 13:44:13   
Dari

Božca :( Tale tvoja ginekologinja pa res ne zgleda najbolj prijazna. Glede tega kar ti je povedala ti ne znam nič svetovat, ampak tud jaz nisem bla na morfologijo ob 7-ih zjutraj, pa je vse videla :zmeden: Najboljš bi blo da bi jo nekam poslala...
Koliko pa stane samoplačniški UZ v Črnučah? Tok me ma da bi šla, čeprav možeku sigurno ne bo všeč (ne dovoli da motimo malčka;))

Čimprej se potolaži, glavno da :duda: brca

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Spet razočarana
14.3.2005 13:45:49   
muriel
zal, ti druagec ne morem pomagat, kot da ti povem, da so UZ totalno razlicnih kvalitet; od hudih 3dimenzionalnih do zelo slabih, ko ni nic videt do ne vem katerega meseca. poleg tega pa imas ocitno tudi rahlo neprijazno G.

verjemi, da je vse OK in ne sekiraj se!

drzum pesti:miska::miska:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Spet razočarana
14.3.2005 13:48:11   
Meceno
Ko sem videla naslov , sem takoj vedela da si ti CIPRESA , samo tooo je pa malo too much !
Glej , glede nizko ležeče posteljice boš mogla počivati , če jo res imaš , ker mi je čudno da ti na samoplačniškem UZ niso videli :zmeden:
Zaradi plodovnice da jo imaš malo pa ne vem nič oz ne vem kako je s tem , ŽAL:(
Očitno s pitjem veliko tekočine , bo spet v mejah normale , če ti tako kao pravi G. , ki bi jo jaz MENJALA !!!!!



(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Spet razočarana
14.3.2005 13:53:46   
dory
Pejt na samoplacnisko morfologijo..mislim kwa pa mas za eno G,da ti tkole "razlaga"..kar doseze je,da si sam se bolj v skrbeh...halo? Me tvoja G spominja na mojo,ki niti ni vidla,da mam odstopljeno postelco in da tamal zgubla utripe...pejt prevert se mal tole,da bos vsaj mirna :)

lp,teja

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Spet razočarana
14.3.2005 13:57:08   
zara3
Pozdravljena!!!
Cipresa, v katerem tednu pa si??? Mislim da delajo morfologijo tam do 23 tedna, upam, da je tvoja ginekologinja to upoštevala. Jaz bi šla na tvojem mestu na samoplačniškega, da se 100 % prepričam. Tam si vsaj vzamejo čas zate in za tvojo pikico in ti vse razložijo.
lp, Zara:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Spet razočarana
14.3.2005 14:35:18   
Romcka
Hi Cipreska:) pejdi v Crnuce k dr. Mihelic - stane samo 5700 sit..telefon 01 561 33 50...
in bos dobila video posnetek tvojega bejbija pa se vse bo vse zelo podrobno preverila ..pri meni je 3x preverila za spol --->> pa se je ze prvic zelo lepo vidla mala lulika :roza:
Uzivaj pa hitro poklici:)
R

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Spet razočarana
14.3.2005 14:46:24   
lin
Menjaj ginekologa

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Spet razočarana
14.3.2005 15:22:00   
lana 5
Cipresa ne vem kaj naj rečem, sem tako jezna:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:. Tile naši dohtarji se pogovarjajo znami kot z vrečami krompirja, NO SEVEDA NE VSi. Kot druge ti tudi jaz predlagam da zamenjaš G.

Cipresa, daj mi sporoč če se boš odločila iti na samoplačniški UZ v Črnuče, jaz malo premišlujem, če bi šla tudi. Če si za bi šli lahko skupaj.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Spet razočarana
14.3.2005 15:25:23   
Anonimen
Cipresa,
pejt k dr. Mihelič v Črnuče!!
Jaz sem šla naslednji dan po morfologiji, ker je moja G mislila, da ima mali 6 prstkov (ampak je rekla, da kao sej ni to tko, da če nimamo v družini, najbrž pol res mali nima 6prstov :grrr: )
In nisem spala, in sem razmišljala, skor umrla od skrbi, drugo jutro poklicala dr.Mihelič, povedala, kaj je bilo in je rekla, naj pridem čez 4 ure :bravo: :bravo:

A veš, kaj pa je tistih 5.700 v primerjavi s tem, da se zdej sekiraš pa ne vem, kaj še vse ?!?!?
Pa videokaseto vzami sabo :love:
Pa še dve slikci (eno sigurno) dobiš!!!

Pejt. Pokliči takoj!!!!

LP
Tinka

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   Spet razočarana
14.3.2005 15:28:32   
mojčy
Zivjo!!
Ne morem odlocati namesto tebe,lahko pa ti povem da bim jaz TAKOJ,ampak res takoj menjala G!! sej to v nosecnosti ni noben problem... drugace pa se cim manj zivciraj,ker ni dobro sej ves za malceka!:):duda: pa bos vidla da bo vse ok...
lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Spet razočarana
14.3.2005 15:36:28   
pravljica
pri meni je imela G danes že 2. probleme, ker ni videla srčka tako kot bi ga morala (je bil mali tako obrnjen)...sem mogla po stopnicah hodit, da bi se obrnil pa se ni (tako je bilo že prejšnji teden)...in ker 2x ni videla, imajo zmenjeno, da naredi UZ še drug G - grem danes popoldan še enkrat k drugemu, pa da vidimo
bila sem pa pred 3 tedni pri dr miheličevi za 5700 sit...video, 5 slikic in vse je lepo pokomentirala...(tega moji g nisem povedala - naj mi še enkrat povejo, kar mi imajo za povedat 8) ) in tudi takrat je 3x preverila spol, medtem ko se moja G ni niti enkrat potrudila sploh kje blizu spolovila pogledat, kaj šele da bi ga napovedala...me zanima če bo imel ta G popoldan kaj več časa za spol

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Spet razočarana
14.3.2005 15:58:52   
petraCBU
Cipresa, ne vem kaj je s to plodovnico :zmeden: ampak skrbi z nizko ležečo posteljico si pa lahko deliva - tudi jaz imam pri enem od mojih dveh pikcev nizko ležečo, celo čez MV sega. Pa sploh ni panike, sam merkat se moramo malo bolj. Ne tekaj po stopnicah, ne dviguj nič težkega, pa večkrat se spravljaj v vodoravni položaj. Baje, da se 90% posteljic dvigne med 28. in 34. tednom, prej pa itak ni nič groznega, razen manjših krvavitev (mene je doletelo enkrat konec januarja). Kot skrajna optimistka upam, da se posteljica prej ko slej dvigne, drugače pa hujšega ne bo, kot le še več počivanja po 34. tednu in mogoče CR. To pa tud ni nič groznega, a ne!
Glede vse ostale smole z UZ in G-ji... najdi si enega poštenega G. za vse večne čase!
Potolaži se, vreme je odvisno od našega počutja! :)
P.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Spet razočarana
14.3.2005 16:31:39   
CIPRESA
Pri dr. Miheličevi sem bila že 3 tedne nazaj, pa je takrat tudi srček videla, ampak da bi kaj govorila i nizko ležeči posteljici in plodovnici da jo je malo,to pa ni nič rekla. Tko da sem že vedela da ima mali vse O.K. že pred morfologijo, ampak vsak mesec mi mora pa nekaj povedat da te ustraši.
A mislite da se lahko naročim pri dr. Miheličevi še enkrat - tokrat za morfologijo?? In da ji omenim tole z plodovnico in nizko ležečo posteljico?

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Spet razočarana
14.3.2005 16:37:45   
Anonimen
Ja valda, cipresa!
Ti greš lahko vsak teden k njej, če želiš.
Jaz sem mislila, da bo panika imet v dveh dneh dva UZ, pa me je tko lepo pomirila, da to ni nič narobe :bravo:
Že po telefonu povej, kaj te muči.
Pa dej zamenjaj svojo G!!! Ker to je pa tu mač :grrr:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Spet razočarana
14.3.2005 17:53:36   
miševi
Jaz bi tudi šla, tako kot pravi tinka74. Glede premalo plodovnice pa: Meni so proti koncu prve nosečnosti tudi rekli, da je ni dosti in da se otročku v meni ne godi nič dobrega, dodatnih obrazložitev pa nič. Sem bila čist paf, mož me je pa napokal za 5 dni na morje. Čez en teden sem imela pregled in spet UZ, pa me je gin. nadrla, kaj sem sploh prišla, da je vse v redu. Ista ginekologinja in isti ginekolog na UZ, pa v enem tednu taka razlika. Zato raje pojdi tja, kjer se res potrudijo, pa povej, kaj ti je tvoja gin. rekla, da bodo na to bolj pozorni.

Srečno.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Spet razočarana
14.3.2005 18:47:01   
pravljica
ma razlika je 100%, al si plačaš al greš po redni poti...noro
kot sem prej rekla, se moji G zmeraj tako mudi pri UZ, seveda če je polna čakalnica in na UZ čakajo tudi drugi doktorji...lahko samo sanjam o tem, da bi pogledala za spol
sem mislila, da bo danes bolje, ker sem šla k drugemu G (ker moja ni vsega dobro vidla), ampak spet...nisem bla noter niti 3 minutke...potem vprašam če je vse ok, pa reče ja, da po njegovem je, kolikor se pač na monitorju lahko vidi...mislim ej! dobr da me je potolažil...ko sem rekla za spol, pa samo "nogice ma skup, ne morm nč rečt"...tistih 5700 sit se res splača dat

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?