|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zajtrk in uvajanje
27.9.2008 20:17:20   
madasa
Kaj lahko dam moji user posted image  za zajtrk razen teh kupljenih kašic ki se mešajo z vodo?(teh noče, pa sem sprobala 4 vrste). Pa ne je še ml.izdelkov ine ne kruha.
Potem za malico dobi sadje, ina za kosilo zelenjavo in meso.
Vsaka ideja zelo dobrodošla.
Hvala in lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zajtrk in uvajanje
27.9.2008 20:32:23   
Naja30
Mogoče kakšne ovsene kosmiče (namočiš za nekaj minut v vročo vodo, da so mehkejši) z banano. To je moja rada jedla za zajtrk.

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zajtrk in uvajanje
27.9.2008 20:37:07   
inesc
Kaj pa če probaš Hipp-ove sadne kašice, ki so za od 4 meseca dalje ali pa sadno žitne kašice. Imajo pa tudi "Dobro jutro muesli", vendar pa so od 10 meseca dalje. Samo ideja. Jaz sem komaj na začetku uvajanja GH in zaenkrat kar sama pripravljam. Sem pa kupila zadnjo revijo Mama - Kuharica (posebna izdaja revije), kjer so ful dobri recepti!!!

_____________________________

02.04.2008 smo dobili našega sončka Marka.

Jih je že 5, dva sta na poti. Kaj je že to spanje???

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zajtrk in uvajanje
30.9.2008 10:32:27   
sabina34
ojla, medve sva imeli podoen problem, sladkih kasic, ki se mesajo z vodo noce jesti in sem tudi poskusila vse zivo. potem sem pa odkrila finto, da v bistvu noce sladkane kasice. je pa res, da je bila moja mala kar 9 mesecev na allernovi in ni vajena sladkorja. ker mi je allernove se nekaj ostalo, ji sedaj z njo mesam nesladkane zitarice in poje vse. poskusi, mogoce je kriv sladkor, meni se zdijo res pesladke.
lp
sabina

(odgovor članu madasa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zajtrk in uvajanje
1.10.2008 10:35:23   
suzi
MI smo podoben kaliber, (8,5 m) sem tudi jaz že spraševala na to temo. Ke pač ne je nič mlečnega niti nobene kašice ki se meša z vodo ali mlekom (v obliki pahuljic) pač jemo sadje. Zjutraj se podojiva, potem pa sadje, sem se s tem sprijaznila. Moja ni hotela niti kruha niti kosmičev.

(odgovor članu sabina34)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zajtrk in uvajanje
1.10.2008 11:13:35   
jajula
sm ravno kupila milupine riževe kosmiče, ki se mešajo z mlekom in niso nič sladki, mogoče bi probali s tako kašico. kaj pa če notr vmešaš sadje? 
(po mojih izkušnjah so pa kosmiči, ki že imajo notr mleko fuuul sladki, pa tud okus po cimetu ipd...tko da mogoče to mali ne paše?)
kaj pa polenta, gres, ovseni ali koruzni kosmiči? probaj jih narest z adaptiranim mlekom, če še niste uvedli mlečnih izdelkov. jaz v te stvari dam malo mleka na koncu, naredim pa jih na vodi. loh tud notr vmešaš sadje, zelenjavo.. 

< Sporočilo je popravil jajula -- 1.10.2008 11:15:22 >

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?