|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Skiro na 3 koleščka
8.11.2009 8:43:25   
lenca1
Hči bo dopolnila 2 leti, zato me povabljenci sprašujejo kaj ji lahko kupijo. Razmišljala sem o tem skiroju, ki je ravno v akciji v BC: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=197473

Ali kdo uporablja ta skiro doma in kakšen se vam zdi? Ali je otrok pri 2 letih že sposoben za skiro (naj omenim, da je naša telseno/fizično zelo napredna z razvitim ravnotežjem in na splošno se je ne da ustavituser posted image ).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Skiro na 3 koleščka
8.11.2009 16:17:14   
livia
Po mojem je sposobna, samo ni glih najboljši čas za skiro kot darilo, ker ga ne bo mogla veliko uporabljati zaradi mraza.
Osebno sem pa bolj pristaš skirojev na dveh kolesih, ki imajo vsaj svojo funkcijo - lovljenje ravnotežja.
Naša je po naključju stopila na tak skiro pri treh in kar znala, tako da sem samo gledala.

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Skiro na 3 koleščka
8.11.2009 16:27:30   
tinaaja
Ta je super, smo ga kupili necaku. Pri 2-3 letih so kar malo mali za tako lovljenje ravnotezja. Za njih je ze ta "trikolesnik" kar ornk zalogaj. Zadaj sta kolesi kar dost skupaj, tako da je glih fajn za lovljenje ravnotezja. Predvsem za za koordinacjio nog, rok,..
Jaz pa ne vem, zakaj ni dober tajming, ok valda so ostali letni casi boljsi, ampak ce je suho, je tudi tole primerno. Saj ce gres pes kam je vseeno ce gre otrok s skirojem, edin prej si lahko tam user posted image  
No, mi2 sva glih danes razpravljala, da ga kupiva ta veliki za bozic.

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Skiro na 3 koleščka
8.11.2009 22:02:07   
lenca1
Od naju je že dobila poganjalec na dve kolesi (kolo brez pedal in pomožnih koleščkov), ki ga starši zelo pohvalijo in priporočajo (trenutno ji je prevelik za 1-2cm -> do spomladi bo pač ''trenirala'' malo doma, potem ob lepšem vremenu pa takoj z njim ven).

Skiro se mi zdi pa tud fajn zanjo, sploh ker jo igranje z raznimi igračami/igrice ne zanimajo - je bolj ''kaskaderske'' narave.  Iščem pač nekaj kar bi jo zanimalo malo več kot 5min. Če imate kakšen dober nasvet kaj takemu otroku lahko podarijo (babice/dedki, prijatelji), kar na plan z idejami/nasveti.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Skiro na 3 koleščka
9.11.2009 13:21:23   
tinaaja
nasa se sicer zamoti z legicami, knjigamo bp. al za zunaj je bil zakon didicar oz v pikapolonici imajo plasmacar. ga je furala vecinoma kot poganjlacka, a tudi tao na roke z volanom-. samo je bila ena redkih igrac,ki je palila non stop cez poletje.
http://nakup.pikapolonica.com/igrace/hit-plasmacar/plasmacar/543303830032054330

_____________________________

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?