|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tajska - Koh Samui
2.8.2008 18:05:35   
Dashenka
S poletnimi počitnicami smo zaključili in že gledamo kam v tople kraje pozimi.user posted image

Malo nas mika Tajska, konkretno otok Koh Samui.
Je katera tam že bila? Kateri resort priporočate in ali katerega odsvetujete. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tajska - Koh Samui
2.8.2008 21:57:24   
jakaracman
Jaz sem bila pred 8 leti in bilo je nepozabno.Šla sva marca, ni bilo preveč turistov najela avto in prevozila otok.Za hotel se pa ne spomim več, nekaj sva takrat najdla na netu in bilo je zelo Ok.Najbrž pa se je kar nekaj spremenilo v teh letih.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Tajska - Koh Samui
14.8.2008 17:06:47   
eole
jaz sem bila 2x, vendar je postal zelo turističen .. ne priporočam, sami hoteli 4 in 5 zvezdic.. nič več pristnega. raje kateri drug tajski otok..

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Tajska - Koh Samui
7.11.2008 23:30:02   
pikapolona2
daschenka....ste se potem odločili za ta otok?

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Tajska - Koh Samui
8.11.2008 14:15:02   
Paštetka
Jaz sem bila tam 10 let nazaj. Nepozabno, res. Je pa res, da se je takrat začelo vse graditi... tako, da je verjetno zdaj že masovni turizem tam.

Sem pa bila v enem Resortu, ko so imeli Hiške iz bambusa. Pa noter je bilo vse iz bambusa, postelja, omare... Vse  Čez posteljo je bil velik baldehin.... noro romantično in čarobno. Zdaj se več ne spomnim, kako se je ta resort klical.

Če si šel zjutraj zgodaj na sprehod, si lahko našel na plaži tiste ogromne polževe školjke (ful lepe), take kot iz filma. Pa kokosovi orehi so kar ležali tam na plaži.... Morje, barva... kristalno čisto, svetlo modro, pesek bel in vroč kot satan user posted image .

Pa na plaži so nudili masaže domačinke. Vem, da sem takrat za eno masažo za 1,5 uro celega telesa (še prtse na rokah in nogah, pa glabo) s kokosovim oljem odštela nekaj manj kot 500 sit. Pri nas so že takrat bile npr. cene enournih masaž 5. jurjev .

Ah...

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Tajska - Koh Samui
9.11.2008 11:26:13   
čipka
Jaz sem bila na Koh Tao pred 2 leti-fullllllll fajn-in v prihodnje grem spet. Ni bilo toliko turistično kot Koh Samui in Koh Panjan. V prihodnje grem definitivno spet tja. No na teh dveh otokih sicer še nisem bila, vendar sem slišala od drugih da je bolj turistično kot na Koh Tao.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Tajska - Koh Samui
9.11.2008 12:21:17   
Dashenka
No, na Tajsko nam pred pomladjo ne bo uspelo it, ker z možem nikakor ne moreva ukladiti 2 tedna dopusta. Službe pačuser posted image user posted image user posted image .


Smo pa namesto tega pred kratkim skočili za en teden spet v Egipt, v Sharm, da smo si malo pogreli kosti in si nabrali novo zalogo D.vitamina za prihajajoče mesece.




(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Tajska - Koh Samui
11.11.2008 9:57:39   
Pikica76
Če želiš res pravo Tajsko doživet, pejt na tiste otoke, ki niso preveč turistični. Midva sva bila na Koh Sametu, nekako pol turističen, čudovito v resortu, ki je bil čisto nov sva bila poleg ene tajske družine sama, cela plaža je bila samo za naju, z domačini smo zvečer gledal dvd-je (ja to je bilo 8 let nazaj ful atrakcija, ko ni bilo piratov pri nas). Prenočiča poceni, hrana poceni, izleti poceni.

Proti koncu potovanja sva šla tudi na Phi Phi, vendar sva bila razočarana, predrago, preveč turistov, pijanih evropejcev, umazane plaže, gužva, sicer narava zelo lepa ampak je bilo doživetje na Ko Sametu veliko lepše. Tako, da se moraš sama pri sebi odločit, kaj ti je bolj všeč.

(odgovor članu Dashenka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





1. HIGHLANDER Pohodniški dan z gosti
HIGHLANDER je največja veriga večdnevnih pohodniških dogodkov na svetu. V nedeljo, 19. maja 2024 pa v Sloveniji organizi...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih...
18 učno – doživljajskih poti po posameznih regijah v Sloveniji, na katerih boste uživali s svojimi otroci.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?