|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porodnišnica Slovenj Gradec
10.9.2004 13:30:27   
Borovnica
Helo,

me zanima, če je katera rodila vSG in kako je bilo..


Hvala

Borovnica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porodnišnica Slovenj Gradec
10.9.2004 15:53:29   
JASNA D
Obširnejši opisi so na tem forumu - precej je napisala Frutka. Pobrskaj.

Drugače pa - jaz sem rodila lani - vse samo pohvalno - osebje zelo prijazno, pri obiskih ne komplicirajo, skratka, da ne bom težila - tako dobro in lepo, da grem letos zopet tja!

Jasna

(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porodnišnica Slovenj Gradec
10.9.2004 16:10:08   
frutka_
Bilo je super in če bo Bog dal še kakega grem spet tja!

(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porodnišnica Slovenj Gradec
10.9.2004 16:17:35   
Borovnica
Sem ravno prebrala tvoje poste o EA v SG.. Me zanima, če je res ena babica kao ful "pasja"??Kateri pa je bil gin. prisoten?

Hvala za vse inf?


(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Porodnišnica Slovenj Gradec
10.9.2004 17:31:27   
JASNA D
Jaz sem slišala od domačinke, da ena babica velja za malo bolj tako, ampak ne vem kako se piše. Jaz sem imela dve - obe sta bili fil prijazni in nežni. Kljub temu, da sem bila jaz nemogoča (panična in cmerava), mi nobena ni rekla žal besede. Malo sem dobila občutek za eno črnolaso, da je bolj šarf sorte en dan pred porodom, ko mi je delala CTG in vse tiste meritve, ampak ne bi mogla rečt, da je bila nesramna, mogoče samo ne ravno sladka in prijazna.

Pri porodu je bila z mano dr. Golobova, če se prav spomnim priimka in tudi nimam nobenih pripomb. Vsi, ki so me tam "obdelovali" so bili za moje pojme prijazni in pripravljeni poslušat še taka neumna vprašanja.

Z Mariborsko porodnišnico nimam takih lepih izkušenj. Ko so me letos ob polnoči v 22. tednu nosečnosti pripeljali not, me je tista sestra, ki je odprla vrata nahrulila, kaj se pa derem, če sem prišla rodit. Koza zmešana, pri teh tednih pa res nisem prišla tja zato, da bi rodila. Na oddelku pa je tako ali tako kar se zdravnikov tiče, bilo porazno - razen dobre izkušnje s tistim, ki je prišel dežurat iz Ptuja - se ne spomnim priimka (nekaj na Š).

Ker sem bila danes zaradi bolečin zopet pri svojem G., mi je kar naravnost povedal, da če bo slabše, naj lepo spakiram pravi čas in grem lepo v SG. Tudi lani je bil nad mojo izbiro kar navdušen, čeprav seveda naravnost itak nihče za svoje klanovske kolege ne sme nič slabega rečt.

Skratka, moje mnenje - če imaš možnost izbire, manj tvegaš s SG, razen seveda, da je z otročkom kaj zelo hudo narobe (ker je pač MB bolje opremljen).

LP, Jasna

(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Porodnišnica Slovenj Gradec
10.9.2004 22:25:21   
Lara 1
Ginekolog- porodničar, ki hodi iz Ptuja dežurat tudi v MB porodnišnico, je dr. Šučur, enkraten zdravnik.Škoda, da niso vsi vsaj približno taki!Vse lepo, moje nosečke!

Lara1,37(1/7)

(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Porodnišnica Slovenj Gradec
11.9.2004 22:15:36   
frutka_
Pri mojem porodu je bil VES ČAS prisoten mag. Lužnik, ki je zdaj predstojnik v MB porodnišnici:((.
Babice so bile od prve do zadnje prijazne:bravo:, res prijazne in zelo dobre volje. V porodni sobi smo malo tračale pa se pomenkovale, ko so mi vstavljali kateter za EA, me je ena za roko držala in mi pomagala, da se sprostim...niti ena ni bila neprijazna...sicer pa sem na sosednjem forumu zasledila da se nekatere mamice pritožujejo okrog izgleda porodnišnice. :zmeden:

Porodnišnica res ni nova in neka moderna, ima pa dušo in ljudi, ki tam radi delajo (takšen je bil moj občutek)! :bravo::bravo::bravo:
Na stranišče pač greš preko hodnika, v sobi si sam (kar se je meni zdelo zelo fajn, ker se ne rabiš ozirati na druge, glede obiskov ali če mali joka), z vložki in brisačami, haljami, z vsem so totalno založeni, vse je čisto in lepo pospravljeno, hrana je bila dobra...ampak se mi je vse to zdelo čisto nepomembno ob tako lepem dogodku kot je bil porod in zdrav sinek, ki sem ga cele dnebe gledala!:love:

V porodnišnico pač greš rodit in ne dopust!:angel:

LP bodočim mamicam, ki jim toplo priporočam SG:sloncek:

(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Porodnišnica Slovenj Gradec
2.10.2004 18:42:26   
Abby
Pred 2,5 letoma sem rodila v SG. Nočni babici, ki sta me sprejeli, sta bili zelo prijazni in razumevajoči, dopoldanski sta me pa mrcvarili, da je bilo groza. Ena me je nadrla, naj se bolj sprostim, da ne bomo cel dopoldan tam. Še dobro, da je bil mož zraven - takrat si menda ne upajo biti preveč pasje. Popoldanske so bile pa spet zelo prijazne. Ko je bil dojenček zunaj in placenta tudi, mi je ena od babic pritisnila na trebuh, kar je nujno zaradi zaustavljanja krvavitve in to sem vedela, ampak me je zabolelo in sem malo zavpila, babica se mi je pa opravičila in pojasnila, da mi noče prizadejati še več bolečin, ampak ne gre brez tega, in mi je pojasnila, kako in kaj.
V splošnem sem pa z izkušnjo zadovoljna, čeprav je možen samo porod leže.

(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Porodnišnica Slovenj Gradec
19.9.2008 15:47:16   
jasminčika
kk je pa z obiski? a so časovno določeni al ni važno kdaj kdo pride na obisk. vem namreč da majo v celju to strogo določeno.

(odgovor članu Abby)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Porodnišnica Slovenj Gradec
21.9.2008 23:48:04   
bodoča
Obiski so praktično cel dan, razen vmes, mislim da med 13.00h in 15.00 h uro je zaprto, nisem čist 100%.

Meni osebno bi pasalo, če bi bili bolj strogi pri čsaovni in količiski omejitvi obiskov, ker je cimra imela nenormalno obiskov.

_____________________________

mojeustvarjanje

(odgovor članu jasminčika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Porodnišnica Slovenj Gradec
4.10.2008 23:25:10   
Ursi2
Živjo.
Jz sem rodila letos v SG-ju. Pa ne bi šla nikoli kam drgam. OK, izgled pač ni ne vem, kaj, sam za to greš v hotel s 5 zvezdicami, ne pa v bolnico. Je pa osebje ful prijazno. Je bila sicer ena sestra, ki me je sprejela v porodno, ki je malo komentirala, zakaj so me že sprejeli, če pa še nisem odprta in nimam popadkov, pa da je še pred rokom, pa sem rekla, da je moj zdravnik, mag. Lužnik me poslal gor in je že imel razlog. Pa je blo ok in so bili potem ful prijazni, me bodrili, ...
Je bil ves čas prisoten dr. Lužnik in mu bom vedno hvaležna, da je sprožil porod, ker je bil zastoj v rasti ploda.

Obiski so pa praktično cel dan Oče lahko pride že zjutri tudi, drgač pa se začnejo nekje ob 10 in so do 15. Potem pa je do 17 res zaprto, ker čistijo, pa da se lahko malo spočijemo, potem pa od 17 pa do 19. Vendar so bili včasih še ob 20 obiski, pa ni blo kake panike. Vem, da je nekaterim to prenaporno, meni pa je bil to VELLIIIIIIIIIIIK PLUS, ker mi je fajn, da so lahko obiski praktično cel dan.

(odgovor članu bodoča)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Porodnišnica Slovenj Gradec
24.10.2008 23:23:59   
katja_p
Lepo slišat pohvale, js grem tud v SG rodit.

Pa a je še dr. Lužnik v tej P? Al je zdaj samo v MB?

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Porodnišnica Slovenj Gradec
25.10.2008 22:46:04   
Ursi2
Živjo!Ja je dr. Lužnik v SG. Mislim, da v MB ni več. Pa lahk rečem samo, da vsa sreča, da jeon moj zdravnik in da je bil takrat dežuren, ker mi je rešil mojga sončka!

(odgovor članu katja_p)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Porodnišnica Slovenj Gradec
11.11.2008 17:12:49   
roberta
ja, jaz sem imela eno pasjo babico... in to obakrat. na srečo, drugič ne ves čas. ne vem pa njenega imena. je pa visoka, zelo suha, s temnimi lasmi do ušes nekje in temnih, zlobnih oči... brrrr... me kar strese, ko pomislim nanjo.
druge s katermei sem imela kontakt so pa bile zelo prijazne in korektne in res fajn. tako, da drži pesti, da ne dobiš te "pehte" pa si na konju.

sicer je sg ok, le kopalnice bi bile lahko v malo boljšem stanju. obiski so pa super, ker jih imaš lahko praktično kadarkoli, za kolikor koli časa želiš.

roberta

(odgovor članu Borovnica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako se računajo tedni in meseci v nosečno...
Dnevi, tedni, meseci, tromesečja? Če ste zmedeni, niste edini. Medtem ko nekateri govorijo o nosečnosti, ki traja 9 mese...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?