|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Sem brez besed
31.3.2005 10:39:14   
Sandra78
Hojla, pupe!
Malo sem :grrr: na te zdravnike, k sami ne vejo, kaj delajo!!!! Prejšnji teden sem bila na HSG, kjer mi je G reku, da so jajcevodi prehodni in da je maternica le malo drugače obrnjena, kar pa ni nič hudega. Vsa vesela sem šla domov in se včeri napotila do mojega G, kjer sem mu pokazala izvide (rentgenske slike mojih rodil) in pričakovala pohvalo, da je vse OK. Zadel me je šok, ker je reku, da moram nujno na laparo in histero, ker so izvidi porazni. Sicer je res, da so jajcevodi prehodni, vendar naj bi bil ves spodnji del maternice ves poraščen z nekimi izrastki.
Zdaj pa mi povejte, drage moje, a sem jaz zmešana, al kaj?!?!?!?!:grrr::grrr::grrr: Ne bi se jezila, če ne bi bila mnenja dveh G tako nasprotujoča. Kot + in -. Odločila sem se, da ne bom nobenga poslušala, ampak bova z lubijem vzela dopust in se posvetila samo en drugemu. Dost imam že vseh preiskav in pošiljanja sem, pa tja.
Punce, naj nam vsem že enkrat RATA!!!!!!!!!
Pa lepo se imejte.:rozica::rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Sem brez besed
31.3.2005 10:49:47   
TANTRA
Sandra, ne sekiraj se, hcg ni tako natančen kot laparaskopija. Tudi meni se je tekočina čudno razlila, pa je bilo na koncu vse ok.
Mislim pa, da glede na prehodnost jajcevodov mogoče tudi brez laparskopije uspeta imeti :duda:...
Jaz bi dala večjo težo tistemu, ki ti je delal HCg, ker je bolj pristojen....

Vso srečo:rozica:

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Sem brez besed
31.3.2005 10:50:43   
tinkamiška
Sandra, vem, da si jezna in da maš vsega poln kufer:rozica:

Ampak, kot je že bilo velikokrat napisano, da izvidi HSG-ja velikokrat niso najbolj točni in da se jih lahko različno razlagajo. Sama nisem šla na HSG, ampak me je moja G naročila kar na histero in laparo in tam pa res lahko dobro pogledajo, kaj se dogaja v trebušni votlini. Tudi sama sem imela polno zarastlin in moja G je rekla, da ni čudno, da ni ratalo in zato sem vesela, da sem šla na operacijo in so mi te zarastline odstranili. Zdaj vsaj vem kaj je bil vzrok, da nisem zanosila.

Sej če se poš naročila, ne boš ztakoj na vrsi in ta čas se lahko posvetita drug drugemu, velik puncam je ratalo tudi tik preden so šle na to operacijo. Zgubiti nimaš po mojem ničesar:)

Odloči se pa vsekakor sama, oziroma vidva z tvojim:love:

Drži se:rozica:

Tinka

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Sem brez besed
31.3.2005 11:00:14   
Vilma
Res je Sandra, tudi jaz imam vedno bolj občutek, da zdravniki ne vedo, kaj delajo. Oziroma če malce omilim zadevo: bolj ugibajo, kaj se z nami dogaja.
In kar je napisala tantra tudi drži. HSG je nezanesljiv, zato se po mojem mnenju zdravniki pri razlagi tako razlikujejo. Laproskopija je šele tista, ki pokaže pravo stanje. Dosikrat ženskam na HSGju pokaže, da je vse ok, pa se vseeno odločijo čez čas za laproskopijo - ki pa pokaže ravno nasprotno sliko.
In obratno. Včasih HSG pokaže neprehodne jajcevode, pri laproskopiji pa je potem vse ok.
Skratka ni neke logike, če mene vprašaš.

Jaz sem tudi bila jezna na dr. Reša. Moj ginekolog je mojemu dragemu opravil spermiogram, ki je bil slab, zato naju je napotil k dr. Rešu.
Prvi izvid pri dr. Rešu je bil še slabši in dr. reš nama je govoril, naj se prirpaviva na umetno. Potem pa je gledal izvide in je rekel: no dajmo še enrkat ponovit. In ko smo ponovili je rekel: ja no, ni ravno blesteče, ampak s tem se da zanosit v enem letu.
Na živce mi je šlo, kako lahko en te isti zdravnik da tako različni izjavi. Prvo me šokira z umetno, potem pa pomirja, da se bo dalo...

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Sem brez besed
31.3.2005 11:07:59   
Sandra78
Punce, hvala za tolažbo, res ste super :bravo:! Po mojem sem v afektu tako reagirala, samo po mojem bom šla na laparo, saj bi vse naredila za najinega :duda:

pa,pa

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Sem brez besed
31.3.2005 13:13:31   
Sandra78
Zoja, HSG mi je delal dr. Likar v Postojni.
Želim ti čimprej :modri::roza:

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Sem brez besed
1.4.2005 9:00:13   
Vilma
Sandra dr. Likar je moj osebni ginekolog in je eden izmed boljših strokovnjakov v Postojni za te bolezni.Ko je meni delal HSG je slika pokazala neprehoden en jajcevod. Takoj me je napotil na laproskopijo, na kateri pa so ugotovili, da je vse popolnoma v redu. Tako da...

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Sem brez besed
1.4.2005 11:19:34   
koala
Sndra veliko punc na tem forumu je dobilo porazne rezultate, naša zlata Pia73 naprimer, pol pa so na histeroskopiji ugotovili da je vse OK, zdaj pa je srečka nosečka. Pogumno in morda poišči še eno mnenje, vsekakor pa z :love: uživajta in razvajajta en drugega.

Koala

(odgovor članu Sandra78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kaj način spanja v postelji pove o partner...
photo
Spita s partnerjem/-ko tesno drug ob drugem ali vsak na svoji strani postelje? Spita v 'stoličko/žličko' ali s hrbtom dr...




Spanje alergikov
Paštetka

Zanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano. Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo.

Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (33%)

Večinoma spi celo noč (40%)

Zbuja se 2-3x/noč (28%)


Število vseh glasov: 134

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!