|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   inštruktor matematike
26.2.2008 8:56:19   
mala maja
Mogoče katera inšturira matematiko za osnovno šolo in je iz okolice Kamnika?

Naš mali ima težave, amapk ne zaradi neznanja ampak lenobe in posledično ne dohaja več snovi.user posted image . Bi mu z veseljem pomagala, ker matematika mi res ne dela težav amapk me enostavno ne posluša in mislim da je res skrajni čas za inštruktorja.

če je katera tukaj gori in bi bila pripravljena vzet mal pod prste user posted image user posted image  enega 11 letnega pubertetnika naj mi javi na ZS.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: inštruktor matematike
26.2.2008 12:53:07   
dulcinea
Nisem inštruktor, nisem nit blizu tvojega doma, torej ti ne morem pomagat.

Se mi je pa utrnilo vprašanje: Tebe ne posluša, ti pa mu boš plačala inštruktorja za podpiranje njegove lenobe? Al si bo plačal s svojo žepnino?

_____________________________

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: inštruktor matematike
26.2.2008 13:06:22   
Anonimen
Se mi je pa utrnilo vprašanje: Tebe ne posluša, ti pa mu boš plačala inštruktorja za podpiranje njegove lenobe? Al si bo plačal s svojo žepnino?

Jaz inštruiram matematiko. In po izkušnjah sodeč so inštrukcije v katere jih prisilijo starši stran vržen denar. Ko se bo "mulc" user posted image  odločil, da v resnici potrebuje pomoč, bodo tudi inštrukcije uspešne.

(odgovor članu dulcinea)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: inštruktor matematike
26.2.2008 13:31:01   
sazi
Tudi jaz sem v študentskih časi veliko inštruirala in kot pravita predhodnici - če gre za lenobo, to ni rešitev. Take je bilo najbolj grozno inštruirat, ker lenoba je ostala, rezultatov ni bilo, kdo ve, kakšno mnenje so si o meni in mojih sposobnostih ustvarili starši, ampk lenega mulca inštruktor težko zmotivira - se da, ampak v tem primeru bi morala znati najti rešitev tudi starši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: inštruktor matematike
26.2.2008 15:43:39   
mala maja
mah gre se bolj za neposlušnost. Popoldan ima 2x na teden pomoč ene študentke in jo lepo posluša, meni pa buli v steno. Ampak samo 2x na teden ni dovolj za angleščino, amtematiko in slovenščino. Rabil bi vsaj 1x na teden še samo matematiko.

Še huje je ker je en teden manjkal ker je bil bolan. In ker potujejo skozi snov s svetlobno htrostjo je ostal vzadaj.user posted image user posted image  In jaz enostavno izgubim živce ko mu razlagam, on pa bulji v stenouser posted image  in potlej vpijem in ropotam, kar je pa še hujše. Pa vem da ne bi smela ampak se ne merem zadržati.user posted image user posted image  In mulc potlej to še dodano izkorišča.user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?