|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sadje/zelenjava samo z rižolinotom+mleko
14.12.2008 19:44:26   
sxy
Naš škratek je star 6,5m od 5,5m se trudimo da bi začel jesti sadje, zelenjavo kot samostojen obrok, ampak ne gre in ne gre. Začeli smo s korenčkom, potem z jabolkom... Ampak mu nikakor ne potegne, če ga zmešam z rižolinotom in mlekom potem ni problema oz. je če ga hočem nasrat in mu dat več sadja ali zelenjave kot mleka in rižolinota. Sem poskušala da bi mu večala dozo sadja,zelenjave in tako dala manj mleka in rižolinota in da bi počasi tako prišli na samo sadje oz.zelenjavo, a naš prebrisanc se ne da. Če ni njegova mešanca, sploh ne odpre več ust.
Ker pa sva so do 5,5m samo dojila, tudi nimamo flaše in ker ima tako rad rižolino in podobne mešanice z mlekom na žlico se čez dan skoraj ne dojiva več, oz samo za žejo ostale obroke pa je na žlico, sedaj pa nevem če je toliko obrokov 4 ali 5 na dan preveč teh rižolinotov, gresolinotov, ovsenih kosmičev,... za user posted image .
Ali je imela katera podoben problem??
Kako rešiti situacijo z zelenjavo,sadjem???user posted image
Vsak nasvet bo dobrodošel...


_____________________________

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...



Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sadje/zelenjava samo z rižolinotom+mleko
14.12.2008 20:02:58   
andrejkam
Moj ima zelenjavo raje, če vanjo zmešam malček kisle smetane ali sirnega namaza ali pa malček masla. Včasih pa nič od tega in malo več krompirja, da je bolj gosto, ne tako vodeno.
K sadju pa kak piškotek, od začetka brez glutena.
Upam, da sem kaj pomagala

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: sadje/zelenjava samo z rižolinotom+mleko
14.12.2008 22:13:29   
melanija
Kaj pa če bi mu skuhala mineštrce in pa pire krompir in tako naprej -  mislim na hrano, ki jo jemo mi.

Narediš minešterco z zelenjavo,ki si mu jo že provala dati, lahko da mu bo bolj všeč.

Moj je sedaj star 9,5 mes in od 6 mes dalje mu dajem GH, vendar vedno kar sem kuhala za vse v družini, teh rižolinotov, keksolinotov in podobnega mi ni hotel nikoli jesti, niti zmešano in pripravljeno na 101 način. Tako da sem hitro obupala nad tem in mu začela dajati "normalno" hrano. Tako da sedaj pri teh mes je popolnoma vse, razen meda, agrumov, arašidov in teh glavnih potencialnih alergenov. Tudi kravje mleko oz. alpsko mu včasih dam da ga malo spije, da se ga bo navadil za čas, ko se bova nehala dojiti, ker starejša hči ni hotela piti mleka do 3 leta starosti, potem ko smo se nehale dojiti.

(odgovor članu sxy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: sadje/zelenjava samo z rižolinotom+mleko
15.12.2008 9:26:35   
sxy
melanija...
tudi z pire krompirjem sem poskušal, pa ga noče niti slučajno, ne samega niti razrečenega z mojim mlekom... Skuhala sem mu tudi mineštco iz korenčka, krompirja in malo cvetače, pa tudi to ne gre po grlu, tako da res nevem kaj bom znašim škratom. Zgleda da je bolj mlečen in ma rad sam mlečne stvari...user posted image

< Sporočilo je popravil sxy -- 15.12.2008 9:27:11 >


_____________________________

When we wake up in the morning, we have two simple choices. Go back to sleep and dream, or wake up and chase those dreams.
Choice is yours...




(odgovor članu melanija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?