|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   konec kontracepcijske injekcije
5.1.2009 8:49:30   
puri
Jaz sem šla 3x po kontracepcijsko injekcijo. Prvič in drugič nisem imela posebih težav, razen glavobola, tretjič je bilo pa zelo težko, ker sem se zelo slabo počutila. Bila sem veliko bolj utrujena, bilo mi je zelo slabo in to non-stop, vsake toliko časa, pa me je bolela tudi ritnica in noga, kamor so mi dali injekcijo. Komaj sem čakala, da bo mimo, ampak sedaj imam pa drug problem. Namreč že takoj sem začela po malem krvaveti, sedaj se pa to vleče že 6 tednovuser posted image user posted image .
Je imela katera podobne izkušnje? lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: konec kontracepcijske injekcije
5.1.2009 9:42:40   
Isabellabina
Jaz je nikoli več ne vzamem.Konec novembra bi morala it po novo dozo pa nisem šla,ker sem po od druge doze naprek stalno krvavela---čisto vsak dan in to še danes ,ko nisem že cel mesec zaščitena z to injekcijo.Grem pa na pregled k moji G,ker je pa to zdaj res že nenormalno.Ja pa bila sem na pregledu--čisto individualno ,ker me je zanimali enako kot tebe če je normalno da že toliko časa krvavim in je rekla da je.Da tako pač je.Ene lepo prenašajo to injekcijo ,duge pa malo slabše z takimi krvavitvami.Tako da tudi če greš vprašat k G ,ti bo rekla da je to vse normalno!!

Pa upam da ne boš na istem kot sem sedaj jaz!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: konec kontracepcijske injekcije
5.1.2009 9:55:26   
Doll
V prvih 3 mesecih so vedno krvavitve,kasneje pa ne.
Sama imam že skoraj 2 leti to zaščito

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: konec kontracepcijske injekcije
5.1.2009 10:41:26   
puri
Ja, vem, da se lahko pojavljajo krvavitve, samo nisem pa vedela, da nekatere krvavijo tudi potem, ko je injekcija že zdavnaj popustila in je ne dajo več. Sem zdele nekje prebrala, da če začneš krvavet po koncu injekcije, da lahko krvaviš 3 mesece, nekatere pa tudi večuser posted image .

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: konec kontracepcijske injekcije
5.1.2009 22:59:10   
pepa6
Jaz sem samo eno dozo prejela te injekcije, in ker sem bila vedno zanič, križ me je bolel, v jajčnikih me je špikalo in še migrenski glavoboli so bili od jutra do večera, sem se odločla in nisem šla po novo dozo. user posted image  sem dobila normalno, na isti datum kot mesec prej, in je trajala sam 6 dni, bila pa je bolj blaga, vendar boleča. Ampak 14 dni po prejemu inj. pa sem krvavela-močno en cel mesec.

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: konec kontracepcijske injekcije
6.1.2009 15:18:35   
pepa6
In spet imam user posted image , tako, da sem prenehala krvavet 31.12.08, zdaj pa spet. Je že prav nadležno vse skupaj.user posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?