|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena ki jo je strah operacije
7.2.2009 14:30:40   
Anonimen
pozdravljene punce

no moja bivša ginekologinja je bila šlampasta in ni videla nič, ta nova pa takoj akcija na raznorazne preglede in so mi zdaj potrdili da me čaka dvojna operacija, histeroskopska in laparoskopska, ki bo trajala 2 uri in pol. doktor me je malo pomirili, da operacije ne bom čutila ker se dela pod narkozo.
mene pa zanima kako ste tiste ko ste dale obe operaciji čez kako je slo potem zdravljenje. obdajajo me mešani občutki, ker ta novica je zdaj ko strela iz jasnega padla in čakam M ker moram pod nujno na operacijo.

samo zaradi tega sem živčna, ker včeraj ko sem bila na pregledu imas itak 1000 vprašanj, njemu se je pa blazno mudilo, prijazen doktor, samo premalo časa da bi mi kapnilo kaj bi ga blo za vprašat.

pa oprostite ker sem anonimna, nočem da se razve, ker sem drugače kar aktivna na tem forumu in me moje kolegice zelo berejo,tega pa jim pač ne bi razlagala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena ki jo je strah operacije
7.2.2009 14:34:20   
Anonimen
Te nima bit kaj strah. Jaz sem imela isto - laparo in histero. Po operaciji me je sicer malo bolelo, ampak sem takoj dobila proti bolečinam. Cel dan sem potem prespala, bolelo me ni nič. Malo je hudo prvič it na vodo, ker se ne upaš napet in pač malo traja. Drugače pa ne boli. Drug dan po operaciji sem šla domov - nobenih bolečin.

Kar pogumno. Edino kar je lahko je to, da ti je po operaciji malo slabo in bruhaš zaradi narkoze. To je pa tudi edina slaba stvar. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: še ena ki jo je strah operacije
7.2.2009 16:01:03   
tweety83
Vsaka od nas je ženska zase in vsaka od nas drugače sprejema in doživlja bolečine. Če si kaj brala podobne naslove, si lahko razvidela iz tega. Tudi jaz sem dala 15.01. čez ta dva posega in me je bilo strah da katastrofa, dokler nisem prišla v bolnišnico. Zase sem bila mnenja da imam dokaj nizek prag bolečine - ampak ko je potrebno se da tudi zdržati in preživeti. Pri vsaki operaciji dobiš narkozo in zaspiš in resnično ničesar ne čutiš in ko se zbudiš tudi ne veš kaj točno se je dogajalo s teboj. Npr.ko spiš in nekaj sanjaš se spomniš teh sanj, ko se prebudiš - tu pa spiš in ko se prebudiš ne veš ničesar. Jaz sploh nisem vedela da je že vse za mano. Takoj ko dobiš narkozo zaspiš - približno 2-3 sekunde.
In seveda je različno kako se ženske prebujajo iz narkoze. Meni ni bilo nič - samo megleno sem videla - 15 min po operaciji. Počutila sem se dobro, brez vseh bolečin. Edino kar je - ko greš prvič lulat, neveš kako lulati,ker misliš da bo bolelo. Sicer se občuti da so ti nekaj delali ampak lahko normalno lulaš - mogoče malenkost boli - ampak zame je bila to minimalna bolečina.
Ko boš prišla domov pa le veliko počivaj in se ne naprezaj. Mene so motili obliži ki sem jih imela na šivih - vedno ko sem se premaknila sem mislila da so šivi ki me "španajo" - v bistvu pa je bil obliž.
Dva do tri dni po operaciji lahko še čutiš rahlo bolečino pod rebri ali v ramah in vratu - zaradi plina, ki ga vbrizgajo med operacijo.

Bodi optimist in kar pogumno!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Živila, ki lahko povzročijo splav
Čeprav velja, da nosečnost ni bolezen in da lahko ženska počne skoraj vse, je dobro vedeti, kaj so pokazali rezultati ra...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?