|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 21:47:16   
atanja
Sinko je star eno leto. Hodimo v vrtec, in pač kot pri vsakem je bilo uvajanje težko.
Sm drugač res nezatežena sam kle pa ne vem zdaj a sem pa mogoče v tem primeru zatežena.
No uglavnm men vzgojiteljica nikakor ne potegne, pomočnica se mi zdi ful vredu. Vzgojiteljica se mi pa zdi kar malo nervozna. Sej razumem ko so se otroci jokal da ti počasi gre jok že čez glavo...
In vem da je moj sinko včasih zjutraj malo razdražljiv ker ne spi dovolj dobro... Ampak jaz vem da kakšen je moj otrok dobre in slabe strani. In ko sva se enrat pogovarjala mi je samo naštevala slabe strani: da se hitro razburi da je občutljiv(takrat je mel res slab dan in sem jih zjutraj opozorila)... No potem sem ji jaz rekla men ni treba govort o njegovih slabih straneh,saj sem njegova mami in ga poznam..

No pa dostikrat se zgodi da je pomočnica sama zjutraj ko pridem. In mora še sama po zajtrk...
No danes mi je pa malo prekipnelo ko ga je šla moja mami iskat in ji je vzgojiteljica rekla da danes pa niso nič zadovoljne z nim ker je spal samo eno uro....user posted image . Sicer je pol pomočnica hitro pristavila da saj drugače je pa priden in da ni blo nič hudega...

In zdaj ne vem al naj rečem nasljednič kaj al naj bom tiho... zdi se mi butast da niso zadovoljne z otrokom če pač en dan ni spal toliko kot one žeijo...Mislim a zdaj k pa ni spal najdlje tako kot ponavadi je pa to kar nekaj groznega...
Vem pač da je ona včasih kar malo nervozna če jo kdo ne uboga najbolje-vsaj tako sem dojela pri uvajanju ko sem opazovala...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 21:50:17   
Njuškalo
Očitno vzgojiteljica ni glih rojena za ta posel.Joj, pa kaj če tamav ni spal več kot eno uro..v takem poslu je , da mora imeti mirne živce..če jo taka malenkost vrže iz tira, bi mogoče morala zamenjat službo.Jaz bi na tvojem mestu rekla kaj, če bi se pritožbe čez otroka skoz ponavljale.Itak.

_____________________________

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 21:50:43   
Anonimen
Zato pa jaz eno leto starega otroka niti pod razno ne bi dala v vrtec, če bi le imela možnost. Otrok pri enem letu od vrtca nima NIČ.

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 21:51:41   
eya
Mah, jaz zdaj v tvojem primeru, ko je pač to rekla tvoji mami, ne bi nič omenjala...če bi mi pa še kda rekla osebno, bi ji pa že povedala, da pač spi toliko, kolikor rabi...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 21:52:43   
Anonimen
One si želijo mir. In danes niso mogle kofetkat.user posted image

Ti jim kar povej. Otrok je tvoj, in njih dobro plačuješ, da nanj popazijo. Če niso sposobne, naj gredo pa v penzijo al pa za kak stroj, ko bo serijsko delo, ne pa otroci.

(odgovor članu atanja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:00:14   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: aspirinčica

One si želijo mir. In danes niso mogle kofetkat.user posted image

Ti jim kar povej. Otrok je tvoj, in njih dobro plačuješ, da nanj popazijo. Če niso sposobne, naj gredo pa v penzijo al pa za kak stroj, ko bo serijsko delo, ne pa otroci.

To ne gre tako, punca. Je treba bolj diplomatsko. Moraš biti bolj papeški od papeža.

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:01:40   
lex
Kofetamo v izmenah - jasno! Ena gre na pavzo, pa je pri otrocih druga, ko gre druga pride prva nazaj v skupino. Vsi imamo pravico do malice, tudi me. Oprosti aspirin a si me s tem razkurla do plafona. Me smo cel dopoldan z njimi, tud tiste ko pridejo ob 5.30 imajo malico po kosilu oz. med počitkom. Ker prej poteka delo v oddelku in med dejavnostmi si ne moreš privoščit, da bi šla ali vzgojiteljica ali njena pomočnica za pol ure ven. Enostavno ne znese ali pa je tisti drugi, ki ostane skoz slabe volje.
je pa izjava te vzgojiteljice totalno neprimerna vsaj za to starostno skupino in nekje med njenimi leti se je izgubil čut za te malčke. Ti so res tako bogi ko začnejo hodit v vrtec in če imaš filing za njih se tudi hitro potolažijo in zaigrajo. Kaj pa pravijo drugi starši?

_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:11:56   
frutka_
Morda pa si samo malce preveč občutljiva na izjave. Sama ga najbolje poznaš. Uvajanje je za otroke težko in če ti ponoči ne spi je verjetno res siten in nerazpoložen.
Vsekakor takšne izjave s strani vzgojitlejice niso primerne. Noro pa se mi tudi zdi, da analiziraš vsak stavek,  ki ga izreče o otroku. Če bo šlo tako naprej se boš požrla do konca leta.
Svetujem ti pogovor z vzgojiteljico na pogovorni uri. Vprašaj jo, zaupaj ji svoje dvome in morda ti bo stvari predstavila v drugi luči.
Srečno!

P.S.: vzgojiteljica in pomočnica imata sočasnega dela v oddelku 6 ur. To velja za prvo starostno obdobje.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:13:02   
Anonimen
lex se strinjam! Jaz bi vsem tem ki tako govorijo glede kofetkanja lepo rekla naj poskusijo vsaj za kaki dan!! In bi se potem dalje pogovarjali, drugače nima smisla, presliši-za boljše živceuser posted image
Jah, to vzgojiteljice dnevno poslušamo-kaj se pritožuješ, saj se hodiš v vrtec igratuser posted image  bi ga takrat..user posted image user posted image user posted image

Se pa strinjam da je ta izjava neprimerna, da ne bo zgledalo da zagovarjam vse vzgojiteljice, ker vem da so nekatere praveuser posted image  

Aja pa ste mogoče pomislili da je to rekla v hecu? Sicer je neprofesionalno od nje, ampak drugače jaz tudi kdaj rečem našemu falotu doma da je pravi vragec, ker je tak malo spal, sam to ne mislim resno.

Ne vem, samo razmišljam na glas.

aja se pa strinjam s Splišni, če je možnost je bolje da je otrok do tretjega leta starosti doma-tudi moji bodo. Pa ne zaradi tega da bi bilo z vzgojiteljicami kaj narobe, ampak zaradi tega ker je enostavno v jaslih preveč otrok in hočeš-nočeš, je dostikrat pravi kaos.

To je samo MOJE MNENJE!

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:13:04   
solatja
oh, Splišni, no. naša je stara skoraj leto in pol, pa ima od vrtca ogromno, se mi zdi. dobila je nove prijatelje, skrbi tudi za otroke, ne več samo na igrače (zgleda, da ima neke hude materinske gene v sebi user posted image ), vidim, da motorično napreduje, zelo lepo se uči sama jest itd. sicer ne vem, kaj od tega bi osvojila doma ali v privat varstvu, ampak jaz sem z vrtcem in našo skupino jasli izredno zadovoljna. za večino stvari pa tako lai tako ne vem, kaj počnejo, ker mi še ne zna povedati.
ta izjava, da otrok pri enem letu nima nič od vrtca, je res groba in potencirana, sploh če jo rečeš mami, ki je že tako malo v stiski. če tvoj otrok pri enem letu ne bi imel nič od vrtca, še ne pomeni, da tudi drugi nimajo.

atanja, pametnega nasveta ti ne morem dati. mogoče malo namigni vzgojiteljici, da se ti zdi, da je tvoj otrok malo zahtevnejši, da potrebuje več pozornosti, da to tudi sama opažaš, da imaš včasih tudi sama kaj težav z njegovim obnašanjem, itd. in da so res frajerke, da jim uspe vse te otroke tako poštelat, pa toliko jih imajo, skratka, ti bodi boga, ona pa naj dobi občutek, da ti veš, kako je naporno z njim (pa če je to res ali pa ne), lahko celo tako dolgo vztrajaš, da ti ona sama rekla, da sej pa res ni tako problematičen kot se na prvi pogled zdi (spet pa ne pretiravat, da ne bo mislila, da si zanič mama). naj dobi občutek, da jo ceniš, ker bo potem boljše in lažje delala. ali pa mogoče namigneš pomočnici nekak tako, da je posebej malo bolj prevzame skrb za tvojega otroka, kaj pa vem. mogoče samo v razmislek s stališča, da bo otroku vsekakor lažje, če so tudi ljudje, ki delajo z njim, boljše volje. držim pesti, da se bo uredilo. v naslabšem primeru napišeš pritožbo in zamenjaš skupino, če se da, ampak zaradi opisanih stvari, bi se mi zdelo pretirano.


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:18:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: solatja
ta izjava, da otrok pri enem letu nima nič od vrtca, je res groba in potencirana,


Niti najmanj. Čisto realna je, bolj ne bi mogla biti. Evo, še vzgojiteljica nad menoj pravi, da bo svoje otroke imela do 3. leta doma. Takrat je otrok fizično dozorel, dozori mu imunski sitem, pa še pripravljen je na socializacijo v smislu, da se začne igrati z drugimi otroki. Saj če malo kakšno knjigo v roke vzameš ... v vsaki lahko to prebereš.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:22:20   
eya
Jaz se tudi ne strinjam s tem, da čisto nič ne odnese tako mali otrok od vrtca. Ponavadi se prej naučijo samostojno jest, posnemajo ostale, mogoče malo starejše malčke...zgledi vlečejo.

Se pa strinjam s tem, da še niso toliko socialni, da bi družbo otrok nujno potrebovali. Da ne govorim o imunskem sistemu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:24:44   
Anonimen
Meni bi ta izjava bla res malo brezvezna, zato bi jo jemala za rezervo in si mislila, da ima vzgojiteljica slab san mogoče..al pa je pač nekaj mogla bleknit ven. Če bi pa kdaj še kaj rekla, pa bi se že pogovorile kak pa kaj bolj konkretno.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:27:14   
atanja
Sej tamali ni zahtevnejši od drugih. Mislim zdak ko je shodu je srečen dam da raziskuje. No ja kdaj pa kdaj ga je treba mal ogovort...

Pa ne analiziram vsake besede sam če pa vsakič slišim vedno nekaj slabega prio pomočnici pa ne... Ne vem no pri njej zgleda kot da je vsaka stvar problem in kaj pa vem a je pričakovala da bojo otroci na miru in spali tak časa kot bo ona rekla... Sej drugač spi vsaj dve uri...

Pa kar se tiče vrtca mi je pa mal butasto to da otrok ni za v vrtec pri enmu letu.
Kot prvo nimam možnost razen zasebnega varstva- sam tud v bližini ni nič frej...ali pa če doma ostanem... Ne gre pač in tud mislim da ni nič prikrajšen...

jaz sem pač mnenja da bi jih mogle mal zamotit. KAr pa se koftkanja tiče se mi zdi prav da si par minut zase vzamejo da se mal spočijejo sam pač takrat ko jim to dopušča čas...

PA ja tud to sem pomislna da sem dones pač slabe volje... Sam mi gre res na živce da če sam trenutek ni priden da ga mora "zatožit", pomočnica mi pa pač lepo pove, danes je bilo vredu sam vsake tok časa je še mal zakojal...
Itak je šele slab mesec v vrtcu...

(odgovor članu solatja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:28:21   
solatja
seveda sem marsikje prebrala, da je "nujna" socializacija otroka pri treh letih (poznam ljudi, ki niso nikoli hodili v vrtec in jim popolnoma nič ne manjka ter niso imeli nobenih težav s socializacijo) itd., ampak to še ne pomeni, da je pa prej škodljiva ali se odsvetuje.

vzgojiteljica pa je rekla, da otrok ne bo dala v vrtec zaradi vsega kaosa, ki lahko nastane, ne zaradi tega, ker otroka tam ne more ničesar odnest. user posted image še enkrat ti povem, da močno dvomim, da sem edina mati, ki je prepričana, da njen otrok pri manj kot treh letih v vrtcu odnese kaj pozitivnega in ki dvomi, da bo njen otrok šele pri treh letih dovolj sposoben komunicirati z drugimi otroki itd. oprosti, mislim, da tako genialnega otroka pa kljub vsemu nimam. user posted image


_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:30:35   
natasaom
splišni tokrat se pa ne strinjam s tabo..moja hana je bla skoz rada v vrtcu,in pri enem letu je že pela ježek teka teka,plesala,sama je jedla,,,,,,se mi zdi,da vrtec ful pomaga pri razvoju otroka.kar se pa odpornosti tiče.1x mora dat to fazo skoz,če ne prej jo pa v šoli...
in vse vzgojiteljice,ki jih jaz poznam otrok ne dajo v vrtec zaradi tega,ker je predrag.
imam kolegico,ki ima sina v privat varstvu pa to ni to,ker se ne zna igrat z drugumi otroki in ga bo dala v vrtec takoj,ko bo dobila prosto mesto.
moje mnenje je,da bi morali vsi otroci hodit v vrtec.
obnašanje vzgojiteljice pa nebi komentirala-ker mislim,da so vredne občudovanja.2 zrihtata 20 otrok,mi pa komaj svojega zmoremo-jest jim pravim-kapo dol

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:34:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: solatja

seveda sem marsikje prebrala, da je "nujna" socializacija otroka pri treh letih (poznam ljudi, ki niso nikoli hodili v vrtec in jim popolnoma nič ne manjka ter niso imeli nobenih težav s socializacijo) itd., ampak to še ne pomeni, da je pa prej škodljiva ali se odsvetuje.


Ne, ne piše to. Piše v tem smislu, da se pred tretjim letom otrok ne igra z drugimi otroci, ampak se igra sam. Pa tudi imunski sitem dozori nekje pri treh letih.

(odgovor članu solatja)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:35:43   
frutka_
Splišni, moje mnenje o jaslicah je naslednje. Če vzgojitlejice svoje delo jemljejo profesionalno, temu dodajo še malo srca so dovolj dobre vzgojiteljice, da pozitivno prispevajo k dovolj dobremu razvoju otroka.
Se ti to ne zdi dovolj...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:42:05   
solatja
kaj pa vem. naša se rada igra z drugimi otroci (oz. objema vse tako, da ni za verjet. spososbna se je 15 min samo stiskat k drugim otrokom,. res ne vem, če je to "igra", je pa zame izredno močan dokaz, da potrebuje in želi prisotnost drugih otrok v svoji bližini), pa tudi z imunskim sistem zaenkrat nimamo nobenih težav...

_____________________________

na roditeljskem sestanku: "kaj ste pripravljeni narediti za svoje otroke?"
starši: "vse!"
predavatelj: "in kaj bodo potem oni počeli?"

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:48:51   
lelaval

Ti jim kar povej. Otrok je tvoj, in njih dobro plačuješ, da nanj popazijo. Če niso sposobne, naj gredo pa v penzijo al pa za kak stroj, ko bo serijsko delo, ne pa otroci.

jaz bi ji že tako rekla.

Moram pa dodat še pod izjavo od splišni, ki pravi, da pred 3 letom nima smisla dat otroka v vrtec , da se s tem ne strinjam, že na podlagi lastnih izkušenj, pa še to: vsak otrok je individum zase in tako eni lažje, drugi pa težje sprejemajo vstop v vrtec.Definitivno pa je vstop v vrtec za vsakega otroka velika stvar.
Najstarejšo sem dala v vrtec pri 3,5 letih in vsako jutro se je prav drla. V vrtcu ji je bilo najlaže ostat edino decembra, ko se je res vsak dan ogromno dogajalo. Saj se je hitro pomirila (po besedah vzgojiteljic in po svojem pripovedovanju), ampak ti povem, da še danes pri 10. letih ne ostane dlje, kot 2 dni nikjer -že joka in hoče domov, če me ni zraven (začuda je letos preživela celih 5 dni v šoli v naravi brez domotožja).
Sin je šel v vrtec pri 2. letih in je ful rad hodil v vrtec, prav tako najmlajša, ki je šla pri 1,5 letu - oba sta kar letela v igralnico, da sem ju še komajda preoblekla in preobula.
Glede imunosti pa: od vseh 3 je bil sin res veliko bolan - mi je že takrat pediatrinja rekla, da je slabše odpornosti. Tako, da hčeri, ki pa sta šle ena leto starejša, druga pa leto mlajša od njega pri vstopu v vrtec, pa takorekoč nista bolani. TRKAM. Tako, da tudi tukaj je odvisno od otroka do otroka. Dejansko pa se začaran krog bolezni prekine okrog 6. leta - torej naj do šole otroci s slabšim imunskim sistemom sploh ne bi šli v vrtec?

Je pa res, da če bi imela zagotovljeno varstvo, da bi otroke morda imela doma oz. v privat varstvu.



_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Izjava vzgojiteljice
30.11.2007 22:59:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Splišni, moje mnenje o jaslicah je naslednje. Če vzgojitlejice svoje delo jemljejo profesionalno, temu dodajo še malo srca so dovolj dobre vzgojiteljice, da pozitivno prispevajo k dovolj dobremu razvoju otroka.
Se ti to ne zdi dovolj...user posted image


Meni se to bere tako, da če vse super špila, tako kot redko kje, potem še nekako gre.user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Izjava vzgojiteljice
1.12.2007 7:12:17   
snorlax
Nisem brala vseh odgovorov. Povedala bi samo tole.

Meni se vzgojiteljice smilijo in to od prvega dne v vrtcu, ko sem bila zraven na uvajanju. Mislim, jaz bi prvo uro znorela in zbežala iz vrtca. En se joče, en se pokaka, en pade, en je zaspan..... Adijo, pamet.user posted image Tako je bilo pri nas pri 1 letu.

Se pa strinjam s tem, da pri enem letu otrok nima nič kaj od vrtca. Vsaj pri nas je bilo tako. Sedaj pri treh in pol resnično uživa in rad hodi. Smo pa letos zamenjali vrtec zaradi selitve in sem bila presenečena, ker je od prvega dne rad šel, še nikoli ni rekel, da ne bi šel, celo ta teden, ko je bil bolan, je rekel, da bi tako rad šel v vrtec in da pogreša prijatelje. V prejšnjem vrtcu pa je po dveh letih še vedno včasih zjutraj jokal, da ne gre. Ne vem, ali bo bolj pašejo vzgojiteljice ali pa družba otrok.

Zgleda pa, da imamo srečo, kajti v skoraj treh letih še nismo naleteli na slabo vzgojiteljico. user posted image


_____________________________

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Izjava vzgojiteljice
1.12.2007 9:48:48   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Zato pa jaz eno leto starega otroka niti pod razno ne bi dala v vrtec, če bi le imela možnost. Otrok pri enem letu od vrtca nima NIČ.


razen nujno potrebnega varstva, ker večina mam pač gre v službo pri prej kot otrokovem letu.

Tudi jaz imam podobne probleme z antipatijo do vzgojitlce, sam kaj pa češ, sej preden kaj dosežeš, bo leto že naokoli in bo prešel v naslednjo skupino, k drugi vzgojiteljici. Ene so pač že verjetno naveličane al kaj in potem se otroka, ko je priden sploh am ne vzamejo in posledično ne vedo, kaj dela vredu. Ko pa nagaja, joka... se ga pa vežde morajo am vzet in zato vedo.... Ah, jaz sem že obupala,ker če pa kaj rečeš je pa še slabše!


_____________________________

MONTIGNAC

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Izjava vzgojiteljice
1.12.2007 10:32:51   
Naja30
Prvo, za delo v vrtcu mora človek biti rojen. Moraš biti tip, da zdržiš tudi če vsi jokajo. Halo, saj si zaradi njih tam, ne pa oni zaradi tebe!
Drugo, res se mi zdi grdo, da ti našteva slabe strani in tudi kaj, če je spal samo 1 uro? Kaj pa če sploh ne bi,kaj bi pa potem rekla? Sem delala v vrtcu in vem, da nekateri otroci sploh ne spijo, pa jih je treba še med spanjem zabavat in se igrat z njimi. Mogoče je nekaterim bedno, ker ne morejo zarad tega na pavzo? Ne vem, ti kar bodi tečna user posted image

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Izjava vzgojiteljice
1.12.2007 14:44:43   
karmy
moj tamau je šel v vrtec pri 2,5 letih, do zdaj zamenjal zaradi selitve 2 vrtca, zdaj je v tretjem in bo tokrat upajmo, do konca tam ostal. imava še ene 10 mesecev do začetka šole. neglede v katerem vrtcu je bil, ni bil problem z vzgojiteljicami, ker sem jim lepo razložila, da ne bi rada da spi popoldan pri njih, ker je pol zvečer ga problem dajat spat. mogoče pa imam le srečouser posted image

_____________________________

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?