|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Štitnica in nedozorele jajčne celice
1.5.2012 18:33:54   
rosse
Živjo,

sama sem po neuspelem postopku dobila izvid, kjer mi piše, da mi ni nobena jajčna celica dozorela. Potem človek razmišlja, zakaj jih potem ustavljajo.
Imam tudi Hašimoto, ki mi je čist zbrkal ščitnico. Zgleda, da bo treba povišat dozo "evtiroksa". Holesterol se mi je poslabšal. Ima še katera podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Štitnica in nedozorele jajčne celice
2.5.2012 8:19:48   
Anonimen
Jaz sem imela podobno situacijo in sem večkrat ostala brez ET. Izvajala sem protiglivično dieto (brez sladkorja, bele moke, bele testenine.....) več mesecev, dobila eltroxin, medrol, izogibanje alergeni hrani in povečana količina selena, antioksidanti, cink in q-encim. Za selen je dokazano, da pomaga pri hashimotu, ostali pa za izboljšanje celic. Trajalo je več mesecev, ampak rezultati so potem bili odličniuser posted image
Še vedno pa boš našla tirologa, ki bo rekel, da ščitnica ne vpliva na neplodnost in takega, ki je kontra mnenja. Probaj še v arhiv RR pogledat, kjer boš videla, koliko žensk je na lastni koži občutilo, da ščitnica vpliva na plodnost. Nekaterim ne, ampak nekaterim pa ja.

(odgovor članu rosse)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Štitnica in nedozorele jajčne celice
2.5.2012 19:56:19   
rosse
Saj se čuvam, jem zelenjavo z domačega vrta, ajdove žgance, pirin kruh, od mesa jem zajca 2-krat mesečno, uporabljam rjavi trsni sladkor, himalajsko sol. Jem ajdove testenine, riževe vaflje. Ja in včasih se pregrešim in takrat dobim fleke po nogi, ki srbijo ko vrag.
Sedaj imam t3 spet prenizek, TSH mejna vrednost. Tirologi pa tko al tko pravijo, da ščitnica in oploditev nimata ničesar skupnega. Počutim se za en ....
Ti je uspelo zanosit?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Štitnica in nedozorele jajčne celice
2.5.2012 20:28:26   
lučka 25
Zanimivo. Meni je moj ginekolog in osebni zdravnik rekel, da ima ščitnica velik vpliv za zanositev.
Jaz sem šla pred prvim postopkom na kontrolo TSH na zahtevo osebnega zdravnika, ker sem imela v najstniških letih velike težave s ščitnico. Pa, ko je v 2. postopku po porodu, ko sem zanosila in je plodu v 10. tednu nehal biti srček, me je moj osebni zdravnik zopet dal na pregled TSH, če so vrednosti o.k. ker če ni, lahko povzroči splav. Pa zdaj, pred tem postopkom sem šla kar samoplačniško na pregled TSH.
Ni kaj, menja se res razlikujejo.

Upam, da se ti vse umiri in bosta tudi vidva ponosa starša.

(odgovor članu rosse)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Štitnica in nedozorele jajčne celice
3.5.2012 4:57:51   
Anonimen
Dodaj v svojo prehrano zgoraj napisane dodatke (zink, selen, antioksidante e in c vitamin, Q-encim) in jih jej vsaj 3 mesece. Oz po potrebi podaljšaj. Izogibaj se multivitaminom, men so jih odsvetovali zaradi joda.

In ja, mnenja so različna, tudi mene so takoj dali na zdravljenje, medtem ko mojo kolegico z istimi znaki z istimi izvidi niso hoteliuser posted image . Opažam pa pri sebi, da ko jemljem tablete vsaj 2 meseca, čutim ovulacijo vsak mesec, ko ne jemljem tablet, pa je ne čutim. Sem tudi bolj razdražljiva in depresivna, brezvoljna, če ne jemljem tablet

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Štitnica in nedozorele jajčne celice
3.5.2012 5:00:14   
Anonimen
In v svojo prehrano dodaj več mesa in proteinov

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Štitnica in nedozorele jajčne celice
17.8.2012 15:28:28   
rosse
Marca sem imela neuspel postopek, po njem so mi že 2-krat zvišali dozo evtiroksa. Septembra nam bi imela transfer pa sem danes dobila izvid TSH-ja, ki je 7,60. Ne vem, kaj bom naredila, ima še katera podobne težave?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.





mami007

če ste mlajše od 25 let, kaj imate?

punčko (57%)

fantka (43%)


Število vseh glasov: 203

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!