|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako naprej ,..
11.8.2011 11:02:30   
Anonimen
Pozdravljene,

moj problem je v tem da nimam rednih menstruacij zarabi policističnih jajčnikov.
Sedaj sem 3 mesece jemala cycloprognovo in jutri dobim menstruacijo. Med tem časom mi ni uspelo zanositi čeprav na tem s partnarjem delava že skoraj leto dni.
kakšen je postopek za naprej? Kdaj naj se naročim pri ginekologinji? Takoj sedaj ali počakam, če so imele tablete kakšen učinek in bo drug mesec menstruacija prišla sama od sebe? user posted image  Mislite da je kakšna možnost da zanosim naravno. načeloma sem še mlada ( 25let) ampak me vseeno skrbi.

Kakšen je postopek zdravljenja naprej? Mislite da bom dobila klomifen?

Najlepša hvala za vsa pojasnila.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako naprej ,..
11.8.2011 14:13:32   
Ga_ga
Moja kolegica je bila diagnosticirana za PCO, na pregled je šla ker že 3 M ni dobila M, pa je tudi dobila ne bo, ker je vmes zanosila. Trudila se je cca 8 mesecev.

Tako da ne obupaj! Naročiš se tako ali tako lahko, saj po enem letu poskušanja že lahko prideš na vrsto za obravnavanje v ambulanti za neplodnost. Vmes pa seveda poskušata.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najbolj ujemajoči astrološki pari so ...
V članku preveri, kateri so najboljši kozmični ljubezenski pari.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?