|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   gonal in spolni odnosi
31.7.2009 16:30:22   
atina1
Pozdravljene

v sredo sem dobila injekcije gonal ( predpisano 75 ml), no naredili mi bojo inseminacijo, včeraj sem si dala prvo injekcijo.
Zdaj me pa zanima ce lahko imam spolne odnose,nihce mi ni nic povedal glede tega. v ponedeljek imam uz.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: gonal in spolni odnosi
31.7.2009 16:41:17   
kitka1
Seveda jih imaš lahko. Ni problema. S tem samo povečaš možnost zanositve. Tudi takoj po IUI niso prepovedani (preverjeno pri sestri Tatjani v 105 :). Razen, če se seveda sama ne počutiš dobro.

Edino, če je problem v tem, da ima partner bolj slab spermiogram. V tem primeru, kolikor vem, svetujejo dan ali dva abstinence pred postopkom. Torej od takrat, ko dobiš injekcijo za sprožitev ovulacije. Glede tega pa se lahko posvetuješ tudi z ginekologom na UZ.

Pa srečno.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: gonal in spolni odnosi
31.7.2009 16:45:25   
atina1
hvala ti za hiter odg.
no v amb mi ni nihce nic povedal, midva pa ze tud dolgo nisvauser posted image ,ker sem dolgo krvavela, tak da se mi ze lustauser posted image ,
ma pa zelo dober spermiogram

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: gonal in spolni odnosi
31.7.2009 18:35:54   
kitka1
Potem pa ni ovir. Tudi pri naju je bilo tako - odličen spermiogram in tudi pri meni vse ok (razen malo endometrioze). Niso našli kakšnega posebnega vzroka. In se je prijelo v 2. postopku IUI. Rok imam pa čez 6 dni ;)
Drugače je bilo pa hecno... Partner mi je naročil, naj ob postopku ginekologinjo vprašam, kako je s user posted image . In sem seveda pozabila. No, potem sem čakala pri sestri Tatjani še na neke papirje in ga je ona poklicala, naj se nama pridruži (da ne bo slučajno mislil, kaj z mano počnejo - postopka je bilo namreč konec v 2h minutah). In me pogleda: "A si vprašala?" Jaz odkimam... Potem pa je kar on vprašal sestro Tatjano. Rekla je, da kar veselo, ker lahko samo še povečava možnost.


< Sporočilo je popravil kitka1 -- 31.7.2009 18:39:15 >

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: gonal in spolni odnosi
2.8.2009 21:53:03   
atina1
pozdravljena!

Ja, cestitam, upam da bo nama tud v drugo ratalouser posted image

meni so pa nasli vse kaj ces, endometriozo, pco sindrom, ovulacij nimam,tak da sem dobila zdaj gonal, upam da bom odreagirala nanj, ker na klomifen nisem.

(odgovor članu kitka1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: gonal in spolni odnosi
2.8.2009 22:22:38   
kitka1
Gonal je čisto nekaj drugega kot klomifen. Klomifen samo na tvoje spolne žleze vpliva, da začnejo izločati več hormonov... In včasih jih, včasih pa tudi ne. Gonal je pa kar konkreten hormon (mimogrede: pridobivajo ga iz spolne žleze kitajskega hrčka - sem se zmeraj hecala na ta račun) in bo zagotovo kakšna kontretna sprememba. Držim pesti.

(odgovor članu atina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?