|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pozna kdo te hotele?
8.7.2009 10:55:41   
borci

ki jih ponuja Intelekta, kot za zelo primerne za družine? Zanima me predvsem, kakšne so plaže-naj bi bile pešćeno-prodnate (Kos) in kako je z vremenom na Kosu oz. Djerbi v drugi polovici septembra?
CLUB SUN PALACE RESORT & SPA- MESTO KOS/PSALIDI




CLUB AQUIS MARINE RESORT & WATERPARK

Kraj: TIGAKI




CLUB MIRAMAR DJERBA PALACE

Kraj: MIDOUN 




HOTEL DJERBA SUN CLUB

Kraj: MIDOUN
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pozna kdo te hotele?
8.7.2009 13:02:52   
muca79
ejla,

sama sva bila z možem na Djerbi v hotelu in na Kosu v Interkontinental-u in obakrat v zadnjem tednu v septembru in izmojih iskušenj ti absolutno priporočam Kos ker meni na Djerbi ni bilo všeč ker ne moreš it nikamor razen organizirani izleti in katere preplačaš vedno medtem ko na Kosu si lahko sposodiš kolo in pičiš po celem mestu. Splača se ti pogledat hotel v mestu Kos in ne nekje daleč ker potem greš ali peš ali pa s kolesom za 4 € na dan.

Ampak to je samo moje mnenje ti se sama odloči. Meni je definitivno na Kosu bilo lepše je pa vreme do konca septembra super mi smo imeli samo eno majhno ploho na Kosu na Djerbi pa sonce.

Pa lepe počitnice, kjerkoli bodo saj če je družba prava je povsod lepo user posted image

(odgovor članu borci)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





11 idej, v katere muzeje z otrokom
Ker smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?