|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noce jesti
17.7.2009 13:20:34   
marjetica8
Zivjo,

Imam 2.5 meseca starega sincka in mi zdej ze par dni noce jest. Dojiva se polovicno, dodajam pa mu novalac1. Prej je ze pojedel tja do 110 na obrok, jedel je na 2 - 3 ure. Zdej se je pa ta ritem cist podrl in mi poje najvec 80 ml na obrok, vcasih tudi samo 40 - 50 ml. Hoce pa jest na zlo razlicne casovne presledke - enkrat na 1.5 ure, pol hoce spet ze cez pol ure, pol cez 1 uro...nikol pa ne zdrzi vec kot 1.5 ure. Ko plune flasko ven, zacne jokat in krilit z rokami in je samo se hujs ce mu probam dat flasko nazaj v usta.
Ze pred temi tezavami sem si mleko crpala (razen ponoci) in mu dala kar po flaski skupaj z dodatkom, ker je drugace zavracal flasko po dojenju. Zdej na dan poje do 500 ml, vec ne. Je pa tehtal 5340 pred tremi tedni. orej je 500ml pomoje ful premalo...? Drugace je malo bolj jokav kot je bil, ampak ne pretirano - je ze prej tud mel take jokave dneve, sam da zdej to traja par dni skupaj.
A ma katera podobne izkusnje? A je mozno da manj je zaradi vrocine zunaj?

Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noce jesti
17.7.2009 13:24:47   
lake
Mam čist iste probleme, je moja tud stara 2,5 meseca, poje mi pa okol 600ml, od tega pol prisiljeno, poje na uro po 40ml, sicer ni nič bolj jokava, prov zadovoljna zgleda, ampak še nisem odkrila problema.Sm ji dons kupla Daktarin gel za soor, ji ga bom mal na dudico dala pa bom vidla če bo kej nucal.
Moja je težka 4700, rodila se je pa z 2660, tko da očitno napreduje kljub temu, sm se pa nehala sekirat, ker očitno je s tok mal hrane čist zadovoljna.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: noce jesti
17.7.2009 13:45:54   
polho3006
Napisala si da par dni ne je toliko kot prej. Verjetno so tile dnevi sedaj ko je zunaj pasje vroče. Tudi dojenček težko prenaša, če mu je prevroče in posledično mu tudi za jesti ni. No vsaj jaz tako mislim.

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: noce jesti
17.7.2009 13:50:06   
Katjusa
To je od vročine..... dej mu čim več tud vode za pit.... men moj 1. ni jedu en teden k je bil star 3 mesece in je blo ravno nekje tak čas..... je pojedu samo za 2 obroka dnevno, v kratkih intervalih..... sem mu pa ponujela tudi pit (sobna temparatura)... jst sem bla čist konc.... poskusi dat malo bolj hladno mleko.... zdej drugi (5 mesecev) noče pit če mu dam mleko toplo kot mora bit 37°C tak da mu ponujam bolj hladnega....

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?