|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kopanje
31.5.2005 13:03:26   
trnuljcica
mi smo danes dali skoz prvo kopanje

tokrat s patronazno jutri pa ze sami

zdaj me pa zanima, kako ve to delate

nas :duda: je danes star 3 tedne, pa ga je patronazna skopala. Ampak kako: porabila je tri plenice, 2 brisaci, pa se umivalno brisacko. Ali je res treba tak cplx ali lahko :duda: enostavno sleces, obrises rito, ce je pokakan, zavijes v plenicko in namocis v vodo, pa ga tam potem milis...

hvala za nasvete, res se mi zdi prevec kompliciranja pa potem kdo bo pa vse to pral...:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kopanje
31.5.2005 13:15:18   
taška30
Pri nas je že patronažka pokazala takole: slečeš, očistiš rito, daš na trebušček (telešček) krpico in počasi v vodo. Krpica je na njej ves čas - pa tudi ne vem zakaj ne bi bila dobra še za drugi dan, saj ni umazana. Potem pa ven direkt na brisačo in zaviti v njo. Večino vode popivna brisača, ostalo in po pregibih pa obrišeš z mehko krpico. In naša mala se je strinjala brez vsakega joka. Tudi brisačo ni treba prati vsakič - razen če ne pride do lulanja ali kakanja na njej. Upam, da me ne bo kdo zdaj obtožil, da sem čudna.
Me pa nekaj zanima - tudi nam je patronažka rekla, da se mili kar v vodi, daš noter tekoče milo, malo količino, že od prvega tedna dalje. In ni potrebno izpiranje s tekočo vodo. Ne vem, jaz tako delam, čeprav se mi zdi malo čudno. Je pa res, da dam tekoče milo noter le cca. 2x na teden, drugače le vodo. Koža je pa v redu, pa še z olivnim oljem jo vsak dan namaževa.

(odgovor članu trnuljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kopanje
31.5.2005 13:21:10   
nita
:racka: slečem

:racka: obrišem rito

:racka: počasa z njo v vodo

:racka: v vodi samo malo mandeljevega olja

:racka: iz vode direkt na brisačo, s katero jo tut obrišem

to je to

l.p. anita

(odgovor članu trnuljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kopanje
31.5.2005 13:21:38   
nita
aja, še krpico za umivanje imamo

(odgovor članu trnuljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kopanje
31.5.2005 13:33:43   
Jančika_
Seveda ni treba, da je brisača vsakič sveža. Tudi pleničko boš sčasoma opustila (jaz sem jo uporabljala mogoče 2 tedna).

Pri nas od vsega začetka prakticiramo sušenje s fenom (tudi pri previjanju, ker mu ritko umivam samo z vodo) in malemu se to zelo dopade. Seveda na najnižji stopnji in v primerni oddaljenosti (pri fantkih še posebej, da se ne more polulati na fen, kar zelo nevarno).

(odgovor članu trnuljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kopanje
31.5.2005 14:10:26   
Anonimen
Pa glih v današnji Oni piše, da je kopanje dojenčkiv dvakrat tedensko dovolj in da nipotrebno vsakodnevno namanakanje v vodi. Pa še to v čisti vodi.

(odgovor članu trnuljcica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kopanje
31.5.2005 14:14:36   
Mina1
Ja mi tudi ne kopamo vsak dan. Umijemo že, pa tudi stuširčkamo, če je vroče, mu prov paše, kopamo pa res le 2x tedensko, pa imamo in banjico in čebriček.

Dostikrat enostavno ni časa oz. pride tako, da ne znese, ker sta pri hiši še en:hudicek: poleg piškotka.

Glavno, da je čist in tako, pa da je plenička zamenjana;), pa itak oba tako lepo dišita:)-, da je kaj:)

pa-pa Mina1

(odgovor članu trnuljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kopanje
31.5.2005 14:17:06   
ZARA
Ewo jst delam isto kot Mina1 in tako 8)...

(odgovor članu trnuljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kopanje
31.5.2005 14:21:02   
KIRA
eh, jaz nisem nič komplicirala. dokler je še mela "popek" oz. se ni čist zacelil, sem jo samo umivala. pol pa kar v banjici, vodo not, mičken kopeli, amapk čist malo - zato ker s samo čisto vodo, kako bruhanje in pa take zadeve ne grejo ven... pol sem jo pa sfenala.
za učke sem imela kopalno brisačko, da sem jo zbrisala po obrazku, to je pa tud vse. dojenčki niso umazani in ni treba tako komplicirat. kopam jo pa na vsake 2 - 3 dni, že skoz.

(odgovor članu trnuljcica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Tatu med dojenjem – je varno?
Življenje se je obrnilo na glavo, pridružil se vam je nov član. In kot mamica si želiš, da bi s tatujem za vedno obeleži...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?