|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zatečena leva stran "jajčka" pri fa...
11.10.2009 20:54:18   
cat
Prosim ,če katera kaj ve kaj bi to lahko bilo? Naš tamlajši ima eno stran jajčka kr očitno povečano pa še boli ga če se ga tam dotaknem. Sprva se mi je (ene par dni nazaj) zdelo, da ima mogočr res malo večja, ampak zdaj ga pa tudi boli če se ga tam dotaknem. Trenutno tudi preboleva norice v zelo mili obliki. Hvala za morebitne odgovore oz. razlage, če je katera že imela kaj podobnega...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zatečena leva stran "jajčka" pr...
11.10.2009 21:13:23   
zinkazi
K zdravniku, ali je morda prebolel ali preboleva Mumps. Jaz bi vprašala v dežurno ambulanto.

_____________________________


Otroško srce je zaklad


(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zatečena leva stran "jajčka" pr...
11.10.2009 21:17:24   
cat
Mumps?? A se to odraža na jajčkih, sem mislila da se to ponavadi odraža okoli odebeljenega vratu??! Res pa je, da je bil v avg. cepljen proti ošpicam, davici in mumpsu, pa je imel po treh dneh čisto pikčasto rokico. Ima pa tudi že dokazano zelo redko alergijo na tetanusni toksoid (ista reakcija 2x) in še alergijo na penicilin... Tako, da zdej pa mi res ni nič več jasno. Drugače je kr razpoložen. Jutri ga bom peljala k njegovi zdravnici.

(odgovor članu zinkazi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: zatečena leva stran "jajčka" pr...
11.10.2009 21:36:28   
darja72
Lahko bi bil tudi kila. Kar k zdravniku.

_____________________________

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: zatečena leva stran "jajčka" pr...
11.10.2009 21:40:24   
cat
Sem čisto panična ratal, ker od rojstva naprej je skoz nekaj (alergija na cepiva, pa refluks od rojstva dalje, pa non stop prehlajen, trenutno prebolevamo norice,... )... Sama sem sicer tudi imela kilo kot 5 letna punčka, pa se spomnim, da sicer ni bilo tako hudo, pa vseeno, res ne vem več kaj bi. Sej, jutri grem v vsakem primeru k zdravniku, pa bomo videli na čem smo. Najlepša hvala za odgovore!

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: zatečena leva stran "jajčka" pr...
12.10.2009 7:17:09   
TRIŠ
Takoj k zdravniku in nič ne odlašaj.Pa srečnouser posted image

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: zatečena leva stran "jajčka" pr...
12.10.2009 14:42:19   
cat
Evo, sem bila pri zdravnici, me je pod nujno poslala na pedit.k. in tam so mu ugotovili vodno kilo! Le-ta naj bi se sama od sebe absorbirala v telo (tako je baje pri nekako tri četrt vseh primerov ), če pa se bo slučajno večala, pa mora nazaj in na morebitno operacijo. Tako da zaenkrat je to to, samo ne vem ali moram biti pri tej kili na kej bolj pozorna ( da se ne napreza preveč naprimer)? lp

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: zatečena leva stran "jajčka" pr...
13.10.2009 14:46:35   
thunder
Pozdravljena! Moj sin je imel ravno tako povečano desno jajčko, ko je bil star 3 leta. Obiskala sva pediatrinjo, ta naju je napotila do urologa, ki naju je napotil na operacijo. Urolog je rekel, da se ta vodna kila (hidrokela) sama od sebe pozdravi samo pri otrocih do 1. leta starostu, kasneje pa je poteben operativni poseg. Preden smo prišli na vrsto je bil star malo manj kot 4 leta, vmes pa se je stanje izboljšalo le v majhni meri. To je pri fantkih sicer zeloo pogost pojav. Naprezanje pri tem ne igra nobene vloge, razen po operaciji. Mogoče bi bilo pametno, da vaju napotijo še do urologa, da naredi ultrazvok in natančno ugotovi, kolikšna je ta količina vode v jajčku. Želim vam veliko zdravja in vas lepo pozdravljam!
mami Karmen

(odgovor članu cat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   [Brisano sporočilo]
13.10.2009 14:48:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thunder)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako lahko tudi najcenejši avtosedeži reši...
Najboljše razmerje med ceno in kakovostjo pri izbiri avtosedeža. Naj gre za lupinico za dojenčka ali otroški sedež - var...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?