|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smuči za 4 letnika
27.11.2009 12:54:32   
zita
nisem smučarksa, tudi oči je smučar bolj slabo, naš štiriletnik pa si želi, da bi miklavž prinesel smučke. Zamudili smo smučasrski sejem snežninka v Lj, bi pa vseeno kje kupili kakšne rabljene smučke (glede na to, da bo prvič stal na smučeh).

A mi lahko kdo svetuje kakšne moramo kupiti?
Mogoče res ni vprašanje za na forum, prej za kakšno trgovino, kjer prodajajo smuči, ampak tam dobiš nove...mi bi rabljene in je veliko lažje potem malo posrfat po netu pa kaj poiskati.

hvala vam,
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smuči za 4 letnika
27.11.2009 14:34:32   
bskrle
Sejem v domžalah bo naslednji vikend, vsi so nam lepo svetovali.

_____________________________

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu zita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: smuči za 4 letnika
27.11.2009 15:05:40   
livia
Tukaj si lahko kaj več prebereš na to temo:
http://www.ski-teacher.com/modules.php?name=FAQ

Smučke kupiš pač ene otroške, prave, in ne plastičnih. Tu neke znanosti ni. Velikost je odvisna od višine otroka. Smuči naj bi otroku segale do brade. Je pa par dejavnikov, vsled katerih dolžino korigiramo. In sicer: če je otrok čisti začetnik, se optimalna dolžina zmanjša tam nekje do otrokovih prsi. Enako velja, če je otrok šibak po konstituciji oziroma neodločen, neagresiven. Če pa je otrok že vešč osnovnih dejavnosti na snegu, močan, odločen, potem se dolžina določi do otrokovega nosu oziroma tudi čela.

Bolj je važno, da mu kupiš udoben in topel pancar. Hkrati ne sme biti premajhen ali prevelik. Otroške opreme ni težko prodati oz kupiti, zatorej ni priporočljivo kupovati čevljev za več let, (beri) prevelikih. Velikost naj bo kvečjemu eno številko večja, kot vsakodnevni čevlji.

Smučarskih palic za moje pojme še ne rabi. Če se boste pa odločili zanje pa naj velja naslednje.
Ko otrok stoji vzravnano in ima roko pokrčeno v komolcu, naj s prsti prime narobe obrnjeno smučarsko palico pod krpljico. Ročaj palice je na tleh. Če je kot v komolcu 90 stopinj, je dolžina prava, če je kot večji, je palica prekratka in obratno.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: smuči za 4 letnika
27.11.2009 22:17:19   
nananaja
Ta vikend je sejem v Škofji Loki (športna dvorana Poden), če se vam ne zdi predaleč. Se menda kar dobi, samo mene je presenetilo lani, ker so imeli vstopnino (1€ se mi zdi).

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...
BLOG: Pitje vode in lulanje med poukom
Te med odmorom ne tišči lulat in te je pritisnilo sredi pouka? Boš moral počakati do naslednjega odmora. V mojem svetu j...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?