|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   S čim se igrajo 7 letniki
21.10.2009 15:25:03   
Meggi
 Naša  kakor hitr je mogoče odfrči do dojenčkov. Danes ima ena od treh npr. god. Ja! Idej ima sto in eno. Ne vem a ni mal too much. Če gremo kam, jih vzame vsaj v avto. Dojenčka, previje, obleče od zoknov do kape, ima igračo zraven. Popolna mini mamica torej.

Aja ob tem da ima nalogo, hodi v 2. razred ji po opravljeni nalogi pustim da se igra, malo kasneje je še na vrsti branje. Ima trenutke ko ji ni za naloge, npr. čez pol ure se ji pa interes povsem vrne.

Morda še kaka finta za večje navdušenje nad branjem?!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: S čim se igrajo 7 letniki
28.10.2009 18:52:11   
mikand
Zdravo,

Verjemi, da z njenim načinom igranja ni prav nič narobe, ravno nasprotno, več kot dobrodošlo je.
Tudi moja 7-letnica se igra s svojimi dojenčki. Z njimi se pogovarja, ji hvali, krega,..... Največkrat mi sama pove, da se gre v sobo igrat z dojenčki, kar pomeni, da se je ne sme motiti.
Včasih jih razporedi v krog in jim bere pravljice. Poskusi jo motivirati z branjem na način, da tudi ona bere pravljico dojenčku. Lahko pa sama pripoveduje pravljico, po svoji domišljiji.user posted image




_____________________________

Spremeni velike težave v majhne in majhne v nikakršnje.

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...
Ko otroku jezik uhaja med zobe
V predšolskem obdobju se otrok najbolj intenzivno celostno razvija in takrat lahko otrok določene glasove izgovarja na n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?