|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jokanje-stokanje-histerija-krči
9.6.2005 21:04:34   
tejč
Pozdravljene,
zanima me, kako se obnašajo vaši mali po dojenju.
Naša (dober mesec stara) se začne jokat in stokat in histerično zakriči na vsake toliko časa. Sem že bila trdno prepričana, da so krči, zdaj pa spet ne vem. Ko sem jo potem spet pristavila, se je čudežno v tistem hipu nehala jokat in nič-malo je cucljala bradavico in to je to. ni jedla in ni bila več lačna, to zagotovo. Ko sem jo spet odtavila pa spet v jok. tudi če sem jo dala v kakršenkoli drug položaj, je po parih sek jokala. Pa vmes je že zapirala učke. Kaj če je to jokanje samo zaradi utrujenosti in če hoče bit skoz na joški?!
Potem ji ponudim dudo in jo panično hoče zgrabit. Z glavo in rokami tok maha. Danes sem se že spraševala, če je sam moja tok panična in maha in krili z rokami in jokca zraven...
Potem sem jo dala za pet minut v posteljco in sem si rekla, da vidim, kaj bo. Mala je jokala, da se ti res zasmili, pa na momente je čist utihnila, pa spet...A ni to znak utrujenosti? A bi jo pri tej starosti kdaj že lahko pustila za kake pet min, da se skuša umirit, al je še premajhna??

Potem sem jo spet položila v posteljco in mal zapira oči, mal gleda, dudo še hoče imet, jo spusti in jo potem spet ji dam, pa godrnja zraven. Upam, da bop zaspala.

Včasih pa čisto mirno spusti bradavico in gleda naokrog, včasih sprejme dudo, včasih ne. Ponoči nikoli ne dela teh kričavih vragolij. Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   jokanje-stokanje-histerija-krči
9.6.2005 21:12:41   
Anonimen
Tudi naša je tako jokala ko je bila zaspana. Malo jokala pa utihnila, pa spet..... Do pred enim tednom mi je zmeraj zaspala na joški. Sedaj pa, sem tako ponosna, sama zaspi z dudo in plenico okoli glave. Pleničko ji tako razgrnem po posteljici, da se ji dotika ličk. Nato dam dudo v usta in zaspi.
Poizkusi, mogoče bo tudi pri tvoji palilo. Jaz sem to pogruntala šele sedaj, pri 4,5 mesecih. Žal nisem že prej.
Veliko uspehov.
LP
Tasha

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   jokanje-stokanje-histerija-krči
9.6.2005 21:18:49   
Anonimen
Seveda, ona jemlje to kot uspavanje, ne hranjenje. In zato joka, ker že skoraj zaspi, ti pa ji prekineš vse skupaj. Naš bi tudi tulil, če bi ravno hotel zaspati, pa bi mu dudo iz ust potegnila. Čimprej jo poskusi navaditi, da je to papica in da tako ne more zaspati, da ne boš imela kasneje hudih težav s tem, tako kot moja sestrična. Njena mala je stara 2 leti in ne zaspi drugače, kot z zizo v ustih. V celih 2 letih je niti enkrat ni mogel dati spat njen ati, ker je mamina ziza zakon. Zdaj pa imajo težave, ko bi se radi tega rešili, pa ne gre.

Vso srečo!!:miska::miska:

(odgovor članu tejč)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   jokanje-stokanje-histerija-krči
9.6.2005 22:10:15   
piščanc
naučiti se mora zaspati, seveda ji pri tem pomagaj, tako kot ji paše - guncanje, zibanje, duda... če je zaspana ne ve kaj s sabo, pa saj se bosta že naučile

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   jokanje-stokanje-histerija-krči
9.6.2005 22:25:35   
morskadeklica
Pri naši:roza: se je to dogajalo do drugega meseca, zaspala je samo v naročju, čim sem jo odložila, je že v spanju začela jokati:(( na ves glas. Potem pa je kar naenkrat zvečer začela spati v svoji postelji (zdaj spi od 22-5, poje in spi do 9,10h). Čez dan spi zelo malo (vse skup 1uro) ali nič. Je pa vsak dan bolje. Problem je v tem, da ne zna zaspati, ne glede na to kako je utrujena. Otrok se tega počasi nauči.

lp:muca:

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?