|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Diabetis
12.6.2005 18:42:22   
digi
Halo,
zanima me ali je katera na forumu, ki ima sladkorno bolezen (tip 1) in se trudi za :duda::duda::duda: ali pa že ima:duda::duda:?

Nasveti in izkušnje dobrodošli:))) :pujs: :pujs: :pujs:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Diabetis
12.6.2005 20:31:05   
naja78
ojla.jaz sicer nimam diabetesa,lahko pa te pomirim.
nič se obremenjevati s to tvojo sladkorno,vem,da je že tako taka oseba,ki jo ima malo podvržena različnim dejavnikom tveganja,sploh tisti ki se ne pazijo.(beri:nimajo diete).verjetno jih poznaš.
veliko jih poznam,ki imajo diabetes,pa so donosile in rodile zdrave :duda:.med :nosecka:boš imela več kontrol,sploh cukra.verjetno imaš insulin.hvala bogu,ker te te tablete napihnejo,ko:kuza:.
velika verjetnost je da :duda: ima podedovano sladkorno,ni pa nujno,poznam zelo dobro kolegico,ki ima diabetes pa je rodila popolnoma zdravo punčko.kako bo z njo naprej pa nihče ne ve.tip 1 podedujejo tam okoli do 30 leta.tip 2 se pridobi v poznejših letih.torej ima tvoj :duda:50%možnosti da je ima ali nima.
nimaš kaj,to ni tako hudga,saj ni taka bolezen za katero umreš.ne sekiraj se svetujem pa ti pregled pri G in na genetskem posvetovanju.


(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Diabetis
12.6.2005 23:43:49   
Kinokija
Na ringaraji nas je že celi krožek diabetičark, tudi nosečk, z tipom 1 te bolezni, načvekale smo že 40 nadaljevanj. Sedaj smo mislim, da 4 nosečke, jaz sem v 27. tednu.

Evo, tukajle je zadnje http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=42366&idk=86 branja imaš za nekaj časa. Predlagam, da vprašanja postaviš na oni temi.

Srečno, :nosecka:

(odgovor članu digi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?