|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 12:18:35   
biba77
Ojla, moje :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:!

Koncno sem uspela priti do racunalnika. Uh, sem vas pogresala! :)

Najprej se moram se enkrat vsem lepo zahvaliti! :angel::angel::angel::angel: ste!!!

Jaz se pocutim dobro. Se na dan IUI sem sla na en seminar na Roglo, ki je uspel, popolnoma. :bravo::bravo: Sicer smo bili vglavnem v hotelu, ker je zunaj bil mraz. Punce, nic stopinj in severni, pa 3 dni je snezilo! No, ne tak, da bi lahko smucali, ampak dovolj hladno je bilo, da smo bili v zimskih jaknah, kapah in rokavicah. :zmeden:

Moja inseminacija je potekla ok. Z majhnim zapletom, ker G nikakor ni mogla vstaviti katetra v maternico in me je morala malo "prescipniti". Je rekla, da bom mogoce malo krvavela, ampak nisem. :)
Potem sem prvi dan imela tako pekoco bolecino ("tujek-beri plavalcki" v maternici), no zdaj pa sem cisto ok, samo vsake toliko malo cutim rahli krc.
Hmmm, pustimo casu cas ---- bom se cez en teden sprasevala, kaj pa ce??? ;)

Priznam, da nisem se vsega za nazaj prebrala :ups:, zato mi oprostite, ce ne vem, kaj se s katero dogaja... Sem pa si drznila odpreti novo za nas nadaljevanje in vas klicem, da se kaj javite! 9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa9nebesa

Lepo je ponovno priti v vaso druzbo! :miska:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 12:52:21   
diamantka
zdravo punce,
astra lepo da si odprla novo nadaljevanje Za nas, ker sem kar malce pogrešala, da bi kej napisala! Kaj je pri meni novega? Mislim, da sem ravno v času ovulacije, včeraj popoldan me je malce bolelo, saj veste; tisto špikanje kot, da bi dobla M:hudicek:, vendar smo poskrbeli tudi za to, saj smo :sloncek::sloncek::sloncek: in sedaj samo čakam drug teden na rezultat o :modri::roza:! Srčno si želim, da bi ratala :duda:,saj pol mi ne bo treba iti na laparoskopijo, ki mi sploh ne diši, kot mi ponavadi :kava::kava:!
A razmišljate kdaj kako boste povedale :love:, ko boste vedle da ste :nosecka:, ko boste zagledale :modri::roza:! Jaz sem si zmeraj želela oz. nekako sem načrtovala, da bi mu skuhala eno super večerjo, tako prav special!;);)Morda bi celo dala na menu kak afrodiziak :)-:)- ostrige naprimer!!
Sicer je pa danes prav mrzlo,upam da bo kmalu poletje prišlo :miska::miska: v vsej svoji veličini!
Lep dan želim še naprej :rozica::rozica:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 13:55:50   
Anonimen
Jaz pa se pridružujem samo z velikimi močnimi željami,da bi po vseh prestanih postopkih rezultati bili poplačani.:bravo::love::love::love:

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 16:50:50   
VITA74
Ojla, jaz sem pa po nasvetu Anitke malce odklopila...ampak sedaj ko odštevam dneve do M:hudicek: pa mi nekako ne ratuje :( zakaj so znaki za M enaki znakom za mojo srečo :zmeden2: :zmeden2: :zmeden2: Želim si en bolj konkreten znak, da bi vedela, ker tole čakanje me....... Za vse čakajoče en velik :rozica: :rozica: :rozica: :rozica: in naj nas :angel: čuvajo
SREČNO punce drage....

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 17:26:44   
Anitka
Hej punce!

Malce sem bila spet odsotna, pa verjamem, da niset hude name, a ne?:love::rozica::love::rozica::love::rozica::love::rozica: Vikend je spet pri koncu, mimo mene pa je švignil kot strela. Včeraj sem bila s planinskim krožkom na izletu. Bili smo v Logarski dolini in na Robanovem kotu. Bilo je enkratnoooooooooooooo. In pri hotelu Plesnik smo si ogledali še slap in ravno takrat je bila tam ena lepa poroka. Kot v sanjah je zgledalo.9nebesa9nebesa9nebesa Škoda, da mojega ni bilo zraven, da bi mu malo pokazala :)-:)-:)-

Drugače pa sem še zmeraj na OFF. Izcedek se je pojavil šele včeraj in moram vam povedati, da sem ga že kar nestrpno pričakovala, ker se je pojavil tako pozno. Pa se niti najmanj ne sekiram. V sredo pa čakam na mično gospodično :hudicek::)-:)-:)-:)- Pa pustimo zdaj to.

ASTRA jaz srčno upam, da nam še ta mesec sporočiš veselo novičko. Jaz že kar zdajle držim pestke :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

In naša :nosecka: BAMBI še nima interneta?

PIKA 74 sem vidla, da ste imele spet staro dobro petkovo večerno :kava: Pridne!!!!:rozica::rozica::rozica::rozica:

BLABOMA vztrajaj pri OFF, ker se splača. In držim pestke tudi zate in tvoje :roza::modri:

EMAMAIR :miska::miska::miska::miska::miska: še naprej

In naše :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: PIA 73, TIA, PI, TINKAMIŠKA in seveda vse ostale? Kako ste kaj? Ve ste verjetno še kar vesele, da vas v teh dneh ne muči vročina.

Lepo nedeljsko popoldne še naprej in pišiiiiiiiiiiteeeeeeee,

Anitka:pika:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 17:53:31   
anajmad
Tudi jst se pridružujem vsem in stiskam:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:,da bi bila katera že končno:nosecka:.
Moram pa se kr mal pohvalt,da sem dobila zeleno luč za:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:.Je pa tako,ker sem že mal v letih,če ne bo ratal čez poletje,moram v začetku oktobra pod nujno moji g.,da začnemo z zdravljenjem.Tako- veselo v nove boje.
en lp:morje:D.

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 19:17:23   
tinkamiška
Hojla moje:rozica::rozica::rozica:!

Pri meni ni nič kaj novega cel. Tudi meni je minil vikend, kot bi mignil, tako kot tebi Anitka. Petek je bil predvsem delaven, saj sem delala do večera, utrujena se bila ko:hudicek: in me je zaradi tega tako bolela glava, da bi skoraj jokala. V soboto smo imeli piknik smo dobro jedli, danes pa sem spet delala, mpak samo do 15ih. Zdej bova šla pa z mojim:love: na tortico.

Odštevam dneve do četrtka, ko mam NS, potem pa v petek na morje:bravo::bravo::bravo: Upam, da je moja pikica zdrava in da bodo meritve na NS dobre:angel:.

Tudi jaz stiskam pesti vsak dan in upam z vami, da boste čimprej srečke:nosecka:!!!:miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Mislim na vas:rozica::rozica::rozica:

Tinka

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 19:39:42   
pika74
Helou bejbike :love::love:

kako ste kaj?

A ni škoda, da je že skor konc vikenda:(( - madonca so kratki ti vikendi:(.

Komi čakam na julij, ko bo mal dopusta :morje:.

Lp
:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Za nas (240. nadaljevanje)...
12.6.2005 19:54:12   
aljča
Pozdravljene punce!

Tko pa je počasi konec te nedelje.:( Jutri grem znova v službo in moje vstajanje bo ob rani uri(5):zaspan:.Tko, da se tipkamo šele zvečer in še to ne vsaki dan,ker mi ne bo poratalo.Malo odklopa mi ne bo škodovalo...že zdaj vas pogrešam...ampak je pač tako, da vsake stvari je enkrat konec:((.
Probala se vam bom javiti vsaj dvakrat na teden, da ne boste mislile da sem že odpisana:)-.
Če vam po pravici povem se mi zdi, da se bom sedaj oreng spočila po vsej teh pregledih v cirka pol leta.Malo mi je že prišlo čez glavo.In sem čisto izčrpana.
Astra tebi držim pestke da ti porata v prvo IUI.:miska::miska::miska::miska:Povej mi kje si jo imela IUI postopek????In kdaj????
Anitka tebi želim čim manj skrbi zaradi obiska,ker se ne splača.Bo pa v novi akciji:sloncek::sloncek:.
Pikipoki s teboj bom odštevala dni do avgusta ko bomo šle iskat svoje pikice v MB.
Mojca tebi pa želim, da boš :duda:prinesla že drugi mesec domov iz :morje:.
Saša ne vem kej se skrivaš.:zmeden2:Upam, da si ok in da se ne obremenjuješ preveč s tem, da boš morda šla na laparaskopijo.Boš videla vse se bo ok izteklo.
Frizerka tebi pa želim da ti bo sedaj čez poletje uspelo in nas razveseliš z lepo novičko.
Tinkamiška tebi pa lep dopust in velikega odklopa od vsega.
Neva,pika,Blaboma,anajmad,diamantka,.......in vse ostale punce lepo se imejte ne se preveč sekirat in če greste v bodoče na dopust lepo se imejte.Jaz se sedaj malo poslavljam.Mojega jutranjega javljanja ne bo več.
Lep pozdrav Alja:metulj::metulj:

Tole je pa za vas fejst punce:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:
:torta::torta::torta::torta::torta::torta:
:kava::kava::kava::kava::kava::kava::kava:
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
:angel::angel::angel::angel::angel::angel:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:


(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Za nas (240. nadaljevanje)...
13.6.2005 12:00:05   
Pia73
:rozica: Pozdravljene! :rozica:

Danes ne bom kej veliko tu nalagala, ker nisem ravno najboljše volje in počutja pa vam ne bi rada težila,... :(

Skratka, vedsela sem, da si se vrnila med nas draga Astra,... :rozica::rozica::rozica: Držim pseti! :miska::miska::miska: Seveda tudi zate Anitka in vse ostale borke,... :miska::miska::miska:

LP Pia73

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Za nas (240. nadaljevanje)...
13.6.2005 12:04:01   
pika74
Pia73 ne bit slabe volje :rozica::rozica::rozica: sej je pol pondelka že mim :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:

Lp
:metulj:

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Za nas (240. nadaljevanje)...
13.6.2005 12:13:44   
Pia73
Ko pa meni dnevi trenutno ne pomenijo kaj dosti,... :((

Saj ni tako hudo! :)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Za nas (240. nadaljevanje)...
13.6.2005 16:52:28   
Anitka
Ja Pia lubica :love::love::love: ne bit slabe volje. In kaj te tako teži, če smem vprašat?:zmeden2:

Malce se nasmej pa bo vse O.K.;)

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?