|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GH in mleko
4.12.2009 14:07:51   
daisyb
ojla,

mene pa zanima kolk mleka se popijejo otroci, ko zacnejo z GH? jaz sem zacela mal pred 6 meseci z uvajanjem GH....in sedaj noce vec skoraj nic mleka. prej je popil okol 800ml na dan....sedaj pa ne pride niti na 500ml...rduge hrane pa tud se ne poje veliko 8poje okol 50-100g sadja, do 80g minestre in zvecer okol 50g rizeve kasice).
zanima me kolk pa vasi malcki pojejo goste hrane....vsaj na zacetku.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GH in mleko
4.12.2009 14:19:53   
ledenaa
Nisem tehtala,niti štela
Kolikor je hotel

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GH in mleko
4.12.2009 14:29:23   
Katy78
Pa saj ca. 500ml mleka je dovolj. Eden bo popil več, drugi pa manj mleka. Tam okoli 7. meseca ali malo čez pa lahko začneš z jogurti in skuto, lahko mu boš dala tudi malo kisle smetane ali sirčka v zelenjavne kašice, pa malo masla v pire krompirin in bo ml. izdelkov dovolj, pa še bolj kalorična bo hrana.

Glede količine GH se pa tudi raje ne orientiraj po drugih, ker če se boš po mojemu, boš slabe volje, ker je že po 10 dneh uvajanja pojedel tudi do 200ml, pa naj je bila sadna, zelenjavna ali pa riževa kašica. Otroci so različni in eni pač pojedo manj, drugi pa več. Ravnaj se po lastnem občutku, sploh pa po željah tvojega otročka.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GH in mleko
4.12.2009 14:32:36   
tikatonka

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

Nisem tehtala,niti štela
Kolikor je hotel



Enako. Prej sva se samo dojile in zato nisem vedela kolk popije. Zdaj ko pa uvajava Gh pa pije mleko zvečer in ponoči 1x, zjutraj pije ali mleko ali kašice ki se jih pripravi z vodo. Včasih popije 200ml, včasih pa tut samo 100ml. Ne kompliciram, kolikor ji pač paše.

_____________________________

"Odločitev imeti otroka je pomembna. To pomeni odločiti se za vedno, da bo naše srce hodilo naokoli zunaj našega telesa."

Prijatelji so kot baloni: če jih spustiš, jih morda nikoli več ne ujameš.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GH in mleko
4.12.2009 14:44:41   
miapia
Tudi jaz hrane nikoli nisem tehtala.

Drugače pa, če si računala, ti poje od 180-230g GH, tako da logično, da ne more spiti enake količine mleka kot takrat, ko je pil samo mleko. Kot je že KAty78 napisala, potrebo po mleku kasneje dobi tudi iz vseh mlečnih izdelkov in raznih kašic, ki že vsebujejo AM.

Čeprav ne vem, od kje vam grami pri GH? Dejansko tehtate, koliko otrok poje? Jaz sem enkrat zmerila v ml, do kje na krožniku je določena količina, tehtam pa res ne.

_____________________________

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu tikatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





V naročju je otrok večinoma v nepravilnem ...
Ali veš, da večina staršev zelo pogosto nosi otroka v naročju v nepravilnem položaju? Ali veš, da je lahko ta zelo škodl...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?