|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na KM-namazi za na kruh
3.1.2010 20:49:24   
vaney
Pozdravljene. Naš 2-letnik ima z bioresonanco ugotovljeno alergijo na KM (natančneje na tuberkulin). Na srečo nima hude oblike (če poje kakšno pecivo ali drugo malenkost, ki vsebuje km, se mu pojavi en ali dva lišajčka na licu). Obdobje, ko bi za zajtrk in večerjo jedel obroke iz kozjega mleka, je minilo. Večerja je še več ali manj mlečna (riž, gres, polenta, kosmiči...), za zajtrk pa si želi namazan kruh. Ampak kaj mu na kruh namazat? Marmelade ne more vsak dan jest, včasih (ampak res včasih) mu namažem pašteto, ki jo obožuje, ampak v njej so sledi mleka. Občasno dobi tudi kuhano jajce, ki ga ima rad. Raznih salam, hrenovk...ne mara, sicer so pa tudi v njih sledovi mleka. Torej, kaj jim namažete na kruh, kaj jim date jest za zajtk? Običajno zajtrk je v vrtcu in potem samo večerja doma, zdaj pa je imel vodene koze, za njimi staknil še virozo in smo (in še bomo) skoz doma, pa mi zmanjkuje idej za zajtrk. Hvala za predloge.

_____________________________

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na KM-namazi za na kruh
3.1.2010 21:07:30   
K_a_t_j_a
vaney a vaš je tut tak bogi, ko naš?user posted image No naš še jajc ne sme, pa še na pšenico je občutljiv.

Jaz mu namažem Rio mare pate (ni nobene sledi notr), turistična pašteta (Delamaris), pašteta JOJO, tuna. Jaz mu dajem klobase, ker jih obožuje. Ta mesec imamo teste in upam, da je že prebolel to alergijo. Pa namaz podoben Nuteli se dobi med zdravo oz. diabetično prehrano.

< Sporočilo je popravil K_a_t_j_a -- 3.1.2010 21:08:25 >


_____________________________

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: alergija na KM-namazi za na kruh
3.1.2010 23:04:31   
madela
Naš obožuje ribje namaze,dobi se tudi margarina brez mleka,med,marmelada,kosmiči. Vasih si kruh namaže s kečapom user posted image .

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?