|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PCO in zanositev
25.6.2005 6:44:28   
Anonimen
Živijo in en prav prijeten sobotni pozdrav vsem skupaj! Glede na to, da sem ena tistih z diagnozo PCO me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje ali pa katere, ki ki jo poznate glede zanositve. Na začetku sem bila čist zbegana, ko mi je G povedal zakaj se mi je ciklus po prenehanju jemanja KT čist sesul, potem sem počas prišla k sebi in zdaj delava na tem, da se nama želja uresniči.
Čeprav so mi zagotovili, da ne gre za nič kritičnega, samo ciklusi so čisto neredni, me vseeno zanimajo vaše izkušnje. Sicer pa grem v pon. še enkrat na UZ in resnično upam, da mi ne bodo še kja drugega pogruntali.

Preživetite čim lepšo soboto, (moja bo še delovna) in naj nas :angel: čuvajo!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   PCO in zanositev
25.6.2005 6:57:43   
anajmad
Imam dve znanki,ki jim je bila ugotovljena diagnoza PCO.Obe sta imeli LEKO(elektro stimulacijo jajčnikov),obe sta na klomifenu in na žalost ena 6.mesecev,ena več kot eno leto jima ni ratal,da bi bile:nosecka:.
Baje,pa nekaterim po tej operaciji rata s prve.Veliko sreče ti želim.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PCO in zanositev
25.6.2005 7:15:26   
Maša26
Živjo Tamara!

Najprej je razlika, ali imaš sindrom pco, ugotovljen s pregledom hormonov v krvi, to je večji problem. Če imaš pco viden samo na uz, še ni rečeno, da boš imela težave pri zanositvi. Pco ima ogromno punc in veliko jih zanosi brez posebnih problemov. Zoprni so pa taki ciklusi že zato, ker ne veš, kdaj so plodni dnevi in včasih je hudo težko čakat M. Kar zavidam tistim, ki 30. dan že vejo, da jim zamuja.:) Jaz sem imela po kt tudi sesut ciklus, M na 50 dni ipd. tako da poznam situacijo :zmeden2:

V glavnem, seks na 2-3 dni. Če sta šele začela, si dajta nekaj mesecev. Svetujem ti pa, da se pozanimaš, ali imaš pco sindrom. Ker v tem primeru praviloma nimaš svojih O in je škoda čas stran metat. Se pa da to pozdravit, samo čas si moraš dat. Anajmad je sicer povedala manj optimistične primere, ampak so tudi lepše zgodbice. :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PCO in zanositev
25.6.2005 9:01:01   
Tayda
Pred štirimi leti so meni odkrili PCO. Prej sva se 3 leta trudila za :duda:, pa ni in ni šlo. Pred tem klomifen, po vseh mogočih pregledih (spermoigram, HCG, 1000 ultrazvokov...). Po odkritem PCO-ju sem bila napotena na laporoskopijo in ja, prvi ciklus po operaciji sem že bila :nosecka:. Na kontroli pri dr. Voglerju sem takoj povedala, da sem noseča in ko mi je hotel predpisat tablete za podporo nosečnosti, je bil dr. ful vesel, ker sem bila noseča že krepko preko 3 mesece in to sploh ni bilo več potrebno.
Z nosečnostjo potem vse v najlepšem redu, sploh pa z otročkom - mojim sončkom. Pred kratkim smo upihnili tri svečke.
Leto in pol zatem sva spet zanosila, vendar se je žal v 10. tednu vse končalo - ss. Po tem dogodku se dolgo nisem mogla odločiti za še enega, sedaj pa že tretji mesec ne čakam na M. Pravzaprav mi zamuja že tri dni, pa je bil test včeraj negativen:zmeden2:, tako da bo verjetno potrebno še malo počakati.
Če imaš še kakšno vprašanje, kar ustreli......čimprej ti želim željeno!

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   PCO in zanositev
25.6.2005 9:40:40   
Nyah*
Draga Tamara!

Tudi jaz sem ena tistih, ki je sla po prenehanju jemanja KT in po 6 mesecni pavzi k G, da bi mi povedal, ce je z mano vse ok in ce lahko mam :duda:1

Pa je pogledal moj M koledarcek, videl, da mam M zelo neredne in sva sla koj na UZ. Tam je ugotovil, da mam PCO. Vendar je rekel, naj se potrudiva v 1 letu sama, ce ne rata, pa nama bodo pomagali. Tudi meni se je takrat sesul svet!
Pa ti povem, res je hudo cakat iz meseca v mesec, vendar ko sem maja, po 9 mesecih zagledala :roza:, sva bila oba najsrecnejsa cloveka na svetu. Sedaj sem srecka :nosecka: in srcno upam, da bo vse ok!

Tako da, s PCO se da zanosit, ne obremenjuj se prevec, cimvec :sloncek::sloncek::sloncek:, ne racunaj O, ker se to pri PCO ne da, sprosti se in z :love: se imejta rada! Pa bo, bos videla, :miska::miska::miska::miska::miska:!

Ledo soboto, :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:,

Nyah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Po spontanem splavu ni treba odlagati zano...
Najnovejše raziskave razkrivajo, da po spontanem splavu ni potrebno tri mesece odlagati s ponovno zanositvijo. Ravno zan...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?