|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 10:53:31   
Jessy
Danes imam očitno čast, da odprem novo temo, ko pa z vami nič ni! A še kar spite in se crtate z :duda: in :love:???

Jaz sem si danes tudi privoščila en zdravilno dolg spanec. Sem spala od 23h do 10h, pa še bi, če ne bi imela golaža za kuhat, pa že veste, da se dolgo kuha in če hočeš dokaj ob normalni uri jest, je kar treba vstat.

Se je pa začel bližati naš mesec. Monja, midve bova na današnji dan, čez en mesec jamrali, da je najin PDP in se še nič ne dogaja.

Drugače sva z :duda: vredu! Nič nama ne manjka. Danes se lotim in čisto zares pripravim torbo zame in :duda:, ker najbolj zaupam svoji presoji. Moj :love: bi najbrž kakšno stvar narobe prinesel!

Kaj boste počele danes? Mene spet čakata 2 stroja cunj. Se kar nabere med tednom. Drugače pa nimava nič v planu, razen lenarjenja.

Dajte se kaj javit!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.7.2005 11:06:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 11:14:27   
Jessy
Z veseljem grem roditi 31.7., samo da bo kak dan prej, pa bom čist zadovoljna! :bravo::bravo::bravo:
Ima pa 31.7. tudi moj nečak roj. dan....:love: ima pa 6.8. roj. dan (on vsekakor navija za ta dan)! Baby angel, a greš tudi ti v PO roditi??? Če greš, se morda pa še srečava tam!!!

Tia...a so ti kaj olajšali težave z nogami Justovi proizvodi??? Ti je kaj odleglo???

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 11:17:27   
tina104
Dobro jutro, no zdaj že dober dan!
Tudi jaz sem dobro spala. Vstala sem sicer že ob 7.00, ampak sem včeraj zaspala že ob kakih pol desetih, tak da sem se fajn spočila. Danes imam v planu samo malo čiščenja in kuhanje, drugače pa posedanje pred računalnikom, branje, pa kak sprehod, pa malo miganja na orbitreku. 10 minut sem že, kakih 10 minut bi še blo fajn.
S kuhanjem ne bom komplicirala - kar nekaj na hitro, kake testenine, ker za :love: še ne vem, če bo jedel doma in potem mi je škoda čas zapravljat za kuhanje.
Do mojega pdp je še malo več - dober mesec in pol, tako da torbe še nimam pripravljene, sicer pa ne bom komplicirala. Za sebe tako ne rabim kaj dosti - glavno, da dokumente zraven vzamem, drugo ni nič nujno, no fajn je modrček za dojenje, ampak si ga še tako isem kupila.
Za :duda: pa tako še ne morem nič v torbo dat, ker še nobenih oblačil nimam. Naj bi jih dobila zdaj ta teden, ki pride. Komaj že čakam, da malo pregledam ta oblačilca, pa sortiram, potem jih malo operem, pa če bo treba še kaj, seveda še kaj kupim. Samo zaenkrat ne mislim zapravljat za oblačila, če ne bo potrebno.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 11:30:31   
Jessy
Kaj me je poštar presenetil. Mi je prinesel odločbo iz CSD-ja za paket, včeraj sem pa šele papirje nesla na CSD. Saj bom še mnenje spremenila o njihovem delu! :bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 11:36:49   
Kety
Dober dan, avgustovke!

Mi smo pa spet bolj slabo spali. Sli smo spat bolj pozno in tudi vstali sele ob 9:30. Danes betoniramo plato na garazi in upam, da bo hitro fertik. Se z :love: meniva, da bi sla na morje v Ankaran. A mislite, da se je tam varno kopat, glede na to, da je Luka KP cisto blizu in skoz neki notri izteka??:zmeden::zmeden: drugace bi sla pa samo pocivat in se malo na popoldansko sonce nastavit. Pa mogoce kako knjigico prebrat. To bi bilo fino. Samo, ko pa je tooooliko dela doma! Ta mesec morava vse dokoncat, pa naju se vse caka....kopalnica, otroska soba, hodnik in stopnisce. Upam, da nama bo uspelo!

A sem vam povedala, da sem v cetrtek kupila tolk lepo posteljnino za zibko. KONCNO!! Moram jo samo se oprat in zlikat in to je to! Me prov zanima kako bo izgledala na zibki. Jo moram it se iskat k svaku!

Se se kaj tipkamo!

LP Kety

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 12:21:42   
Tiamo
Dan,

jaz sem lih kar prišla iz tržnice, sem si nabavila sadja in mandeljov :sloncek::sloncek::sloncek: Smokve sem kupila, njam...:sloncek::sloncek:

Jaz sem danes zelo dobro spala do 8.00, spat sem šla že ob 22.00. Pa bi še dlje spala samo me ječela trtica bolet in kolki :zmeden:.

Jessy, noge so malenkost bolje. Pri takih buhtlih kot jih imam jaz se minimalna sprememba nič ne opazi. Res pa je da so me začele boleti na dotik, samo da se dotaknem piščali leve noge me kar orng zaboli :zmeden::zmeden:

Sej imama pregled 12, pa bom G omenila. Če sem do zdaj zrdžala bom pa še ta mesec.

Moj :love: je šel danes v Okeo in v Toysa, je dobil spisek, upam, da bo kaj kupil. Je tok godrnov, ker mora v Toysa, da sem skor jokala. Ah ti moški :grrr:, ful jim je težko it pogledat za par stvari. Sej če mu bi rekla, da hočem DVD, pa hišni studijo...bi pa letel, da bi si noge zlomil.

Se tipkamo, grem delat lazanjo..

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
2.7.2005 13:12:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 22:07:20   
Jessy
Ja, kje pa ste vse????
Po moje ste si privoščile en :morje:, a ne da?!?!?

Meni je pa dolgčas, ker moj :love: gleda eno fantastiko, meni pa prav ni do tega.

Sem pa tako zadovoljna, ker je tako lepo hladno, da sem že komplet v trenirki. Kar ne morem verjeti, da me je tako ohladilo, da sem se mogla obleči! Da bi le dolgo ostalo tako!

Zdaj pa grem na eno lučko, al pa dve! ve se pa kaj javite!

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 22:31:48   
Seven*
Jaz sem pa danes na veliko spala. Skoraj cel dan. Mi pa obupno noge zatekajo. Me je kar malo strah, glede na to da sem bila v prvi nosecnosti v bolnici zaradi tega. Se trudim cimvec pocivat.. No bo ze.

Rok imam 28.8, ampak se mi zdi, da bo prej. Ne vem kako so to merili. :)

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 22:35:18   
Tiamo
Jaz sem tukaj, sem imela obiske, pa smo šli na sprehod in zdaj sem tudi jaz gledala fantastiko...

Pri nas ni nič hladno, jaz sem v kratkih hlačkah in majčki.

Moj :love: mi je prinesel iz Avstrije banjico, previjalno blazino, previjalno torbo, komplet igrač za peskovnik (to je dobil kao gratis za 2 EUR).

Kupil mi je tudi počivalnik, ki se raztegne v posteljo, da bom lahko kdaj pa kdaj spala v sobi naše :duda:.

Danes me nekaj boli spodaj. Pa ne znam opisati kaj točno me boli. Upam, da me ne bodo spet hemeroidi napadli.

Upam, da bo še katera kaj napisala

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Dobro jutro, AVGUSTOVKE!!!
2.7.2005 22:47:05   
Seven*
Jaz pa ze vse imam od Jakoba, pa mi kar manjka nakupovanje. Bi malo vandrala po trgovinah. Edino kar si bom kupla, je novi previjalni nahrbtnik. Pa se kaksno malenkost mogoce.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?