|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija ali vgnezditvena krvavitev?
16.2.2010 20:50:21   
jančica
Pozdravljene!
Naj najprej povem, da se z user posted image nekaj mesecev trudiva, da bi zanosila. Enega falotka že imava doma, sedaj bi radi imeli še enega. Ker nimam svojih user posted image , sem dobila hormonske tablete, da se mi je sploh pojavila user posted image . Nato sem začela s Klomifenom. Jemala sem ga dva meseca. Med obema user posted image je minilo 31 dni. Ta mesec sem spet jemala Klomifen in dobila user posted image 20 dni po zadnji. Prosim, če mi lahko katera napiše, ali bi lahko bila to tudi vgnezditvena krvavitev? Vse skupaj se mi zdi čudno, ker je krvavitev zelo močna, za user posted image pa se mi zdi prehitro. Ali lahko telo tako reagira na Klomifen, da bi imela že sedaj menstruacijo? Prosim, da mi katera napiše, če ima podobne izkušnje. Hvala!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija ali vgnezditvena krvavitev?
21.2.2010 21:49:14   
miša24
hej..tudi jaz sem ta mesec prvič na klomifenu. mal je čudna tale tvoja situacija..dvomim pa, glede na vse kar sem kdaj prebralauser posted image da je vgnezditvena krvavitev lahko tako močna...sam 20 dan je pa tud čudna fora

(odgovor članu jančica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menstruacija ali vgnezditvena krvavitev?
22.2.2010 8:36:21   
divans1
Če je krvavitev močna, zelo dvomim, da bi bila lahko vgnezditvena. Čist možno je, da je user posted image prišla prej zaradi jemanja klomifena.

(odgovor članu miša24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?