|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj odkrili alergijo?
16.3.2010 16:54:10   
biga
Tisti, ki imate/ste imeli alergične otroke, kdaj ste odkrili alergijo? Kakšni so bili znaki? Imam namreč punčko, staro en teden, njen bratec pa je imel dokazano aleregijo na mleko do prvega leta starosti. Testirali smo jo pri 6. tednih, ker je skoz jokal in sva pristala v bolnišnici. Zdaj pa je hči začela se zvijat, vreščat, očitno jo nekaj matra, pa ne vem, ali gre za začetek krčkov ali prebavne težave. Kakala namreč ni dva dni in kar naprej jo "šraufa" v trebuščku in napenja (vetrovi).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj odkrili alergijo?
17.3.2010 0:17:52   
gogabojan
Če ni kakala, jo mogoče krčki matrajo.

Drugače pa pri nas smo alergični na jajčka in arašide. Od prvega tedna smo imeli probleme. Dokazali pa so alergijo pri treh mesecih.

Imeli smo rdeča lička in lišaje po celem telesu. Meni je pediater rekel, da naj mleko in mlečne izdelke odstranim iz jedilnika, in sem, toda prisotni so bili vseeno znaki alergije. Sprva so mislili, da ima tako suho kožo zaradi šamponov in drugih stvari, ko otroka kopaš.

No začeli smo kopati samo v oljni kopeli, voda in olivno olje.  Pa je bilo vseeno isto.

Upam, da so samo krčki in nič hujšega.

LP, in upam da čimboljši rezultat

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kdaj odkrili alergijo?
22.3.2010 21:42:10   
Jelenche
Pozdravljena,
mojemu starejšemu sinu je dokazana alergija šele pri 8 mesecih. Imeli težave od 14 dneva rojstva. Predvsem s kožo in blatom (driska)
Mogoče bi bilo najbolj pametno, da greš na dieto brez mleka, glede na to da ima prvi dokazano alergijo. Samo poskusi, če bi pomagalo. Bodi vsaj dva tedna brez mleka, pa boš videla če je kaj na tem.
Možno pa je, da so res samo krči. No, to da je otrok zaprt, ne kaže na alergijo, ravno nasprotno. Moj mlajši ni kakal tudi do 5 dni, in je bil polno dojen do 1 leta. In so mi na P rekli da je to za dojene otroke normalno. Poskusi ji dat malo sladke kamilice, to naj bi jo pognalo, ali pa sladko vodo. (čeprav nas ni, je pa vredno poskusiti)
Malo se pocrkljajte, malo ji pomasiraj trebušček, malo ji dviguj nogice, oz potiskaj proti trebuščku, in bo malo sprostila pline, da ji bo lažje.
Če ne pa k zdravniku, če so krči itak kapljice, če je alergija pa tako veš kar je treba.
Še samo to, v tolažbo, moj drugi otrok je brez alergije na KML čeprav sem bila na preventivni dieti brez KML in jajc 1 leto torej od samega poroda dalje ...

Upam da se vam stanje umiri!
LP

_____________________________

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kdaj odkrili alergijo?
22.3.2010 21:47:08   
svš
Moj drugi otrok je že v porodnišnici, ko se je narodil, bil z rdečinami, pojavili pa so se tudi mozoljčki. Glede na to, ker je prvi otrok bil alergičen na številne stvari, sem vparašala pediatrinjo, ali je mogoče tudi pri drugem otroku prisotna alergija, pa mi je povedala, da se alergija pri otroku pokaže šele po tretjem tednu od rojstva.

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pokukajte v pravljičen svet nove trgovine ...
photo
Vrata je odprla nova trgovina Mali zakladi, ki se nahaja v spodnji etaži Emporiuma, BTC City Ljubljana.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?