|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darilca za vzgojiteljice
3.6.2010 11:14:24   
barni
Zdravo!

Eno vprašanje; ali je povsod navada, da se vzgojiteljicam kupi darilce? Jaz v bistvu niti ne vem kdaj je kao konec leta (čeprav mi je to čisto čudno, ker vrtec nima šolskega leta kot šola in naj ne bi bilo počitnic).

Pri nas se z ostalimi starši ne družimo in nimamo kontaktov. Zato ne em kako grejo te zadeve, ker smo prvo leto v vrtcu. Tudi ne bi kupovala nekih dragih zadev, lovilcev prahu pa tudi ne.

Hvala za vaša mnenja in izkušnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darilca za vzgojiteljice
3.6.2010 11:19:20   
ronja
Tudi jaz nimam pojma, kako je s tem. Sem pa mislila naredit kako pozornost vzg., ker so se potrudile, da sta se malidve lepo uvedli. To sem jim res hvaležna, ker ne bi mogla v miru delat, če bi mi vsak dan jokali pred vrtcem... Za eno vzg. vem, da nosi nakit iz Fimo mase in vem, katere barve so ji všeč (se vidi;), tako da ji bom verjetno kaj takega naredila. Za ostale še razmišljam, mogoče bom kake piškotke spekla - kdaj bom dala, ne vem, se mi niti ne zdi važno - zdaj enkrat, ko sta uvedeniuser posted image .

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Darilca za vzgojiteljice
3.6.2010 11:29:29   
julam
mi damo vsi skupaj (se s starši veliko družimo), eno leto smo dali bon za masažo, letos pa karte za gledališče - komedijo.

SAma (individualno) dam še za novo leto, in sicer že kar tradicionalno cca 0,5l domačega olivnega olja, ker vem, da ga imata obe ful radi. Pa res je 100% domač in sta še posebej veseli. Natočim v stekleničko, ki jo porišem z barvami za steklo.
če bi imela dar za ročna dela (kot omenja ronja), bi pa sigurno kej sama ustvarila. Pa žal tega daru nimam user posted image . Pač nismo vsi za vse.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Darilca za vzgojiteljice
4.6.2010 7:25:42   
barni
Ma naši sta ful mladi, obe brez otrok, družine, še krepko pod 30 letom starosti. Tako da ne vem kaj bi jima bilo približno ok.

Morda bom res kupila kakšne kroglice za nanizat na ogrlico in bova s ta malo skupaj kaj ustvarili z njiju (nanizat bom pa menda že znala tiste kroglice user posted image ) in potem napišem, da je naredila hčerka z mojo pomočjo.

To bi bilo pa morda res ok. Sej imajo že tolk lepih zadev v Prometeju.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Mama, otroci so bili mirni, dokler nisi pr...
Si že kdaj slišala od svojega partnerja: Otroci so bili ves dan dobri in poslušni, a ko so te zagledali, so se začeli je...
So edinci srečni ali razvajeni?
So edinci res osamljeni in razvajeni? Britanski znanstveniki trdijo nasprotno.




Ime za punčko?
SAFIRA



Mia (41%)

Mija (11%)

Maša (43%)

Mia Maša (3%)

Mija Maša (2%)


Število vseh glasov: 274

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!