|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Našmu mikcu se kr zaleti
26.7.2005 22:04:11   
mikecpikec
Dobr večer,

vas že kr nekej časa redno prebiram. Do zdej sem vedno našla rešitve na kakršnekoli težave v vaših odgovorih, ampak imam pa eno vprašanje, na kterega še nisem našla pravga odgovora.

Z našim enoinpol mesečnim sinkom sicer ful uživamo. Ampak kr velikokrat (1x al pa 2x na dan ) se našmu fantičku ful zaleti, da se začne kr davt. Velikrat se to zgodi, k jeva, pa se mu verjetn mal mlekca zaleti. Sam takrat ga hitr dvignem, pa mal "potolčem", pa pol začne dihat.

Se nam je pa to že ene 2x u avto naredl. Dobr, d sem zadej zraven njega sedela, d sem ga hitr mal naprej naglna, pa po hrbtu potreplala. Tud k je bil u vozičku na boku se je kr naenkrat začel orng davt. Sem ga mogla kr fejst "nabutat" :ups: po hrbtu, d je zadihov.
Dons ponoč, dve uri po tem, k sva pojedla, pa je spet začel ful kašlat, pa kr čist brez sape je ostal. Komi d sva zadihala. Pa prej popoldne spet isto.
Zdej ga probam dat sicer čim večkrat da leži na trebušču, k lohka že ful glavco dvigne.

Sem pa zdravnico prašala, kaj nej v primeru, d sva recimo sama u avto, pa d se kej tagka zgodi (zdej sicer hodmo zmeri skupi z atijem), nardim. Pa je rekla, d ga nej dvignem, pa potreplam po hrbtu? A kr sred vožnje?? :zmeden:

Sicer se ful trudmo, d bi čim bl kupčke podiral, ampak čist zmeri nam ne rata. Včasih pa rata tud dvakrat al pa trikrat.

Zdej pa tud na wc ne upam it, če sem sama duma, k ne vem, kdaj se bo našmu revčku spet kej zaletel

Sem že kr mal obupana.
A je mela ktera podobne probleme?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Našmu mikcu se kr zaleti
27.7.2005 7:27:37   
bobek05
Naš Anej bo jutri dopolnil 1,5 mesec in se nam to tudi hudo pogosto dogaja.. Sem pa ugotovila, da se nam to dogaja predvsem takrat (npr. med hranjenjem), ko je že zelo lačen, ker začne takoj hlastati - ga hranimo po flaški (a je po moje isto če ga daš na dojko), zato ti svetujem to kar smo storili mi - enostavno mu prej daj jesti!!! Naš se prebuja tako počasi pribl. pol ure in takrat že vem, da je čas, da pripravim za jesti in preden se čisto predrami, ga že dvignem s posteljce, mu namestim slinčka in porinem cucelj v usta.. Običajno kar takoj začne jesti, včasih (vendar redno) pa je še preutrujen oz. še preveč spi, pa ga še pustim kakšnih 10-20 min, da drema in mu potem dam jesti... Ta način se nam ful obrestuje, ker zelo počasi je, ne hlasta, se mu ne zaleti (oz. zelo redko), se mu tudi kolca potem manj.. Skratka, sprobaj!!!

Glede spanja pa ne vem kaj naj ti rečem :zmeden: - našemu se to dogaja samo med hranjenjem... Mi ležimo SAMO na boku, tako da ga podložim z obeh strani, da se ne obrača; pa nimamo problemov s tem.. Pa tudi če mu kaj gor pride, me ne skrbi, ker mu samo ven steče..

V avtu pa tega še sploh nismo imeli :zmeden: - ga hraniš med vožnjo ali se mu kar samo od sebe zaleti??? Vsekakor mu med vožnjo ne dajaj ničesar (niti dojke, niti flaške).. Če je lačen se raje ustavite. Drugače pa ne vem.. mogoče ti bo katera druga še znala svetovat glede tega.. :zmeden:

LP

Bobek + Anej

(odgovor članu mikecpikec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Našmu mikcu se kr zaleti
27.7.2005 7:31:40   
k1
podirata kupček večkrat med hranjenjem? dajta.

(odgovor članu mikecpikec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Našmu mikcu se kr zaleti
27.7.2005 11:35:50   
Vrtnica1
Sem že sama začela eno podobno temo, ker se našemu Žigiju tudi večkrat zaleti, ampak samo med hranjenjem, in sem podobno kot moja predhodnjica ugotovila, da je to zato, ker ko npr dolgo spi, je potem zelooo lačen in se tako zažene v hrano ( v flaško ali dojko, nima veze), da se mu tako zaleti, da zgleda kot da ne bo več zadihal, mene pa seveda skoraj kap zraven. Bom tudi jaz probala ga malo prej zbudit, da ne bo tako ihtav pri hrani. Poskušam tudi čimvečkrat kupčke podirat, tudi med samim hranjenjem in pa ležišče imava malenkost dvignjeno - za vsak slučaj.
Lp, V. :rozica:

(odgovor članu mikecpikec)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Našmu mikcu se kr zaleti
27.7.2005 12:19:57   
mikecpikec
Mi je pediatrinja rekla, da naj med dojenjem stisnem bradavico s palcem in kazalcem nad in pod kolobarjem. To baje upočasni iztek mleka, da ne šprica tako močno.

Aja, pa kupčke obvezno še bolj podirat.
Nam to namreč ne gre ravn najboljš. Je rekla zdravnica, da naj dam dojenčka tko čez ramo, da bo imel želodček na vrhu rame, da mu bo u bistvu glavica kar visela na drugi strani rame. Pa da naj ga od spodaj navzgor (po plenički) kar orng pobutam. Sej v bistvu planička ublaži udarce in je treba torej kar močno udart.

Gre pa podiranje kupčkov našmu atiju precej boljš. Sem mu sicer že nekejkrat rekla, da ne sme tok močno udarjat po hrbtu, ampak zgleda, da je poanta ravno v tem. :ups:

Zdej gremo pa kupčke podirat :)-

(odgovor članu mikecpikec)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kako otroku izberemo priimek?
Priimek otroka morata starša izbrati sporazumno in ga najkasneje v 30-tih dneh po rojstvu prijaviti na katerikoli upravn...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?