|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RABIM NASVET
29.7.2005 6:22:25   
gaya
Dobro jutro :rozica:

punce saj ne vem kako naj začnem. Bom probala čim bolj okrajšat zgodbo, ampak mene tele stvari vsak dan bolj režejo v srce.
Živim s krasnim moškim, ki je bil že nekoč poročen in ima dve prekrasni punčki. Vsi se super razumemo. Imam pa problem z bivšo partenrico. In sicer, letos maja sem zanosila, deklici sta sprejeli lepo, njej se je odtrgalo. Začela je nadlegovati mali, da bo moj dojenček itak umrl, ker sem nesposobna donosit otroka, da če se bo rodil bo pa invalid,.... :((. Mali sta me skoz spraševali in moram rečt, da se mi je trgalo srce, ko sem ju tolažila, da je vse ok. Kako le lahko kaj takega reče mati dveh otrok!?:zmeden:
In res se je junija zgodilo najhujše, izgubila sem svoja dva :duda::duda:. Malima nisva povedla, ker itak nameravava takoj naprej, ko dobiva zeleno luč. In tamali še vedno hodita k nama s stavki kot so: da je meni :duda: sigurno že umrl, ker mami tko pravi!:zmeden:
Zdaj mi pa povejte, kaj bi storile na mojem mestu, že tko mi je hudo, pol me pa še vsak dan mali spomnita na to, pa vem da same nista nič krivi!

Hvala za vaša mnenja :rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RABIM NASVET
29.7.2005 6:28:52   
CUKRČEK
Prtegnjena baba!!! Se mi zdi ful bedasto, da starši zdravijo svoje komplekse na otrocih:grrr:
A tvoj mož nič ne reagira...jaz bi šla k njej in jo poslala v ... Če ne gre zlepa bi šlo pa zgrda.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RABIM NASVET
29.7.2005 6:31:18   
Anonimen
Bistveno je, ali imaš svojega :love: na svoji strani. Ker praviš, da je čudovit moški, predvidevam, da ga imaš. Jaz sem imela pri bivšem možu podoben problem z eno od njegovih bivših deklet. Sicer ni bilo v igri nobenega spora glede otrok, so bili pa drugi, ki so bili prav tako moteči zame in za bivšega moža. In po dogovoru z njim sem takrat njegovi bivši napisala pismo, v katerem sem ji vse diplomatsko razložila, istočasno pa sem jo opozorila, da imam shranjeno kopijo pisma in da ga bom po potrebi, v kolikor ne preneha, civilno tožila. Na koncu pisma se je podpisal tudi moj bivši mož, tako, da je videla, da tudi on ve in da se strinja. In se je umirila. Ne vem, če bi kaj takega pri tebi učinkovalo, splača pa se poskusiti. Nimaš česa izgubiti.
Moje sožalje za :duda::duda:, vendar imaš zdaj :angel::angel:, ki te čuvata. Otrokoma najprej poskusi razložiti dejanja njune matere. Ne vem, kako boš to naredila, ker ne vem, v kakšnih odnosih sta otroka z materjo. In ko ti bo to uspelo in ko boš videla, da sta razumela in dojela, jima povej tudi, kaj se je zgodilo z :duda::duda: in kako do tega pride. Večina razume.
Z žensko pa se nikakor ne obremenjuj. Očitno je, da tvojega :love: še ni prebolela in da misli, da si ti kriva za razpad njune zveze. Dejstvo je, da če bi bila ona v redu, je on ne bi kar tako zapustil, sploh pa, ker sta bila v igri tudi dva otroka. če se ne more sprijazniti, je to njen problem, ne tvoj. Dvigni glavo in bodi ponosna, saj imaš za kaj biti - imaš moškega, ki ga ona ni bil sposobna obdržati. Njena dva otroka te imata rada. In sama zase veš, da si v redu človek.

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RABIM NASVET
29.7.2005 7:01:28   
gaya
o madona, skor sem zajokala zdaj, Kerensa, res hvala, tvoj post mi je definitivno polepšal dan. Ja dejansko je res, moj bodoči mož :), 24. septembra se poročiva je res čist na moji strani. Enako ga ful prizadene ko mali take spuščata. Tamali sta stari 3,5 in 8,5, tko da mislim, da ta velika bi še razumela, ta manjša pa ne vem kako bi blo. Obe sta se ful veselili :duda:.
Z uno je pa tko, brez veze kar koli govort, ker ona itak pravi, da je za vse kriv moj :love: in težko bi bla jst kriva za razpad njune zveze, ker sta že bila narazen, ko sva se midva spoznala :zmeden:.
Enkart sem se poskušala pogovort z njo, da ne škoduje meni al pa mojmu :love: ampak otrokom. In da najbolj v tem trpijo otroci. pa je isto kot bi govorila steni. ona pravi da otroci morjo vedt da sem jst :pujs:. :zmeden:
Tole s pismom je kr zanimiva ideja, samo kaj naj jo obtožim, klevetanja,..... al malomarnega ravnanja z lastnimi otroci. pa pravijo da mati vedno želi svojim otrokom najbolje. Odnos malih dveh z njo, ja khm,... normalno da jo imata radi, ampak že izjava da vesta da mami skoz laže pove svoje,....
Mah konec koncev je res, jst in moj :love: jima nudiva vse in poskušava popravit škodo k jo ona naredi in to je vse v kar se mislim jst vtikat.
Saj ne vem, ali razmišljam prav? :zmeden:

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RABIM NASVET
29.7.2005 7:17:17   
srki
Moje sožalje, Gaja. Tole je pa res tu mač, da ena zmešana baba pumpa deklici s tem! Kako mora biti tak :hudicek:, če je pa sama mati? Meni bi enostavno enkrat film puču in bi jo... ne vem kaj, ampak ta je pa res malo čez les.
Tako kot je že Kerensa rekla, imaš dva :angel:, ki te nekje čuvata pa tudi svojega bratca ali sestrico tudi. Glavo pokonci, za dežjem vedno posije sonce. Te pa čisto razumem, kako ti je pri srčku. Važno je tudi to, da je tvoj :love: s tabo in te podpira!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:01:30   
urbancek
Tebi gaja želim, da bi bila močna in bi čim prej rešila težave, tebi Karensa pa vsaka čast za napisano, tudi sama ne bi mogla bolje napisati.
Čim prej se loti knjige
Srečno

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:07:28   
Anonimen

V tem primeru, bi jo jaz najraje trescil na gobec.. tudi v njeno dobro.. ker punca se ne zaveda, ampak na hitrco lahko kateri od njenih otrok postane invalid..

Zakaj bi en otrok trpel, ker ona rabi ornk zivljensko lekcijo?

Res.. jaz bi jo fajn fajn trescil na gobec.. cist brez besed.. in cist mirno..

To je pa visek idiotizmov med bivsimi in sedanjimi in podobno sranje..
Sicer razumem bolecino njenega EGOja.. ker ima on zdaj tebe.. ampak vseeno bi jo trescil.. :)-:)-

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:11:19   
gaya
Tjazy, lahko ti dam naslov in razvn ti priložim slikco in ti s tem dam zeleno luč, da izpolniš svoje ideje :)-:)-.

Res vam hvala vsem, vsaj vem, da ni nič narobe z mano, ker sem resnično že zastrupljena z mislimi, da sem mogoče sama kriva :(.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:14:46   
baguSka
Kriva za???? Kriva za to da si spoznala njenga loverja????? Hja pa ja..:zmeden2:

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:18:26   
gaya
Ja sej vem baguska, rabim enga da me ornk skurca, samo ob vseh štalah in to vsak dan, se mi res že mal meša, pol pa še ta vročina in v pisarni že zdaj diham na škrge :)-.

Dobr da mam vas kle gor, da mi pomagate, res ste vsi po vrsti super!!!!!:bravo::bravo:

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:26:19   
kalbo
Tjazy, se podpišem. Ženska je res bolana.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:26:43   
Anonimen

Nooo :)- super smo zato, ker si opisala taksen primer.. kjer ni dileme..
Vsi ne morejo reci, da smo vsi super.. ker vsi ne slisijo od vseh tega, kar pricakujejo..

Ampak res cudno, da se po tem.. ali ima nekdo enako mnenje.. ocenjuje cloveka ali je super ali pa ni..

Drugace pa bom tudi jaz kmalu zacel uporabljat skrge... :)-:)-

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:31:43   
gaya
Super ste zato, ker ste vedno pripravljeni pomagati in deliti mnenje, pa naj bo to mnenje pozitivno ali negativno, konec koncev sto ljudi sto čudi.

Je pa tko, lahko pa najdeš v teh debatah vedno kakšno rešitev, ki ti že leži na dlani, pa ti jo je treba samo pred nosek postavit :)-:)-.


(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:33:01   
Anonimen

In kaj bos zdaj storila?

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:40:51   
gaya
Se še odločam, ampak mislim, da tvoj nasvet pri meni ne pride v poštev, ker me je premal skupaj, da bi jo kr na gobec :)-

Verjetno bom gospo poklicala in jo povabila na kavo ter ji poskušala dopovedat da skoduje otrokom in da naj ne uporablja takih besed za moje :duda::angel:, ker nikoli ne veš kaj te čaka čez 5 min. V kolikor se to ne bo obneslo, bom modro obmolknila in še naprej težila vam na RR :)-.

No mogoče pa se kera tukaj najde s podobno situacijo in mi da kakšen bolj uporaben nasvet :).

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:48:18   
kalbo
Gaya, pri takem šusu od ženske to gotovo ne bo pomagalo. Če je sposobna trobit take osebne stvari, te gotovo ne bo poslušala, ampak te bo kvečjemu še bolj užalila.
Kaj pa tvoj bodoči mož? A je on ne more treščit. Ni nujno da jo trešči dobesedno. Lahko jo besedno.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RABIM NASVET
29.7.2005 8:56:09   
ZARA
Joj,kako so eni ljudje zlobni...sej ne morem verjet!
Grozno...
Ma nimam pojma kaj naredit,jst s takimi bolanimi ljudmi res nimam izkušenj...mogoče je res najbolje da jo usekaš čez gobec :grrr:!!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RABIM NASVET
29.7.2005 9:05:43   
mamsi
Vep kaj se pa meni zdi, gaya, da hčerki od tvojega :love: tebe obožujeta, zato te bivša ne mara. Verjetno je doma poslušala veliko navdušenje od punčk o tvojih dojenčkih. Lahko da jo je to malo zdrmalo, nenazadnje je fovšija slovenska "vrlina". Če že, bi se jaz na tvojem mestu pogovorila s puncami, povedala bi, da je včasih tako, kot je pri tebi, in da ni nihče kriv za to. Bodi boljša od bivše, nikar ne blati nikogar, saj vem, da ne boš. Puncama povej svojo plat, pogovarjajte se o tem. S tem boš še največ rešila. Zbližate se lahko še bolj, če boš topla in odkrita do njiju. To je dovolj, da razorožiš bivšo. Bivša naj se pa še naprej po glavi tovče če se hoče. Saj je vedno tako, da tisti, ki se sam manjvrednega počuti, mora stopit na drugega, da je sam za centin višji. Takaj je bivša, samo smili se ti lahko.;)

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RABIM NASVET
29.7.2005 9:09:52   
gaya
ja mamsi, saj tko nekako razmišljam, konec koncev, sta mi mali s prvim dnem našega srečanja zlezli pod kožo in rada ju imam kot bi bili moji, saj sta del mojega :love:.
Sam nekaj, midva sva kr začela z delanjem :duda:, sem počakala samo en ciklus, zdaj pa se mi zdi, da bi ju preveč begala, če bi najprej povedala grozo, ki se nam je pripetila, pol pa spet, uh, zdaj mamo pa spet :duda:. Bom mal počakala še, pol se bom pa z deklicama pogovorila, k itak sta pravi mali enciklopediji :)-.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RABIM NASVET
29.7.2005 9:19:46   
kalbo
Gaya, le tako naprej. Da bi bilo na svetu še več takih, kot si ti, bi bil lepši.
Otroci pa kar hitro pogruntajo, kaj je prav in kaj ni.

Želim ti čimprej spet :modri: in potem :)-

Kalbo

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RABIM NASVET
29.7.2005 9:58:43   
zoya_
Ma taki šusi od bab žal obstajajo in mi imamo tud eno tako. NO je mal v bolj milejši obliki, ampak tudi bi verjetno vse naredila, da bi nama posrala življenje. Pol pa tako razmišljaš, ali je glupa al je tko butasta al kva... :)-:)-

Gaya moja... jest bi jo kar nabutala, tko kot je Tjazy reku. :)-:)- Pogovor tu sploh ne bi priše v poštev, ker ženska očitno nima vse pošlihtano po glavi. Ena varianta je še, ker naš zakon zelo ščiti otroke in je notri tudi člen, da mora starš delati vse v dobrobit otroka, to pomeni tudi da ne sme blatiti drugega starša, bi lahko tvoj napisal pismo socialni, če se lahko pogovorijo z njo, ker slabo vpliva na otroke s svojimi dejanji in raznimi izpadi in da ne ve več, kaj bi naredil, ker pogovor ne nič ne zaleže. Probat ni greh.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RABIM NASVET
29.7.2005 9:59:38   
Anonimen
Jaz ne vem no kako so lahko na svetu tako žleht ljudje, samo nagajali bi. :grrr: S tem mislim na njegovo bivšo partnerico. To se dogaja, ker je ona ljubosumna na kubik!!! Ker je on s tabo srečen, ker si lepo sprejela njegovi punčki, ker si ti njuna nova mamica. Da mama svoji mali punčki govori kakšni bodo tvoji otroci!!! Kar zmrazi me!!! Prav sovražim take ljudi!!!
Jaz pravim samo: DRŽI SE!!! In močno upam da imaš podporo :love: , ne obupaj!!! Tudi jaz ti želim čimprej :modri: :roza: črtice!!!

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RABIM NASVET
29.7.2005 12:30:43   
Pupica
Taja kako te razumem. Tudi sama poznam take žlehtne pehte, samo da je v mojem primeru čvekala "Kdo bo živel najinega drugega otroka?"Mislim, kot da bo ona kaj zraven dala:grrr: Seveda se ji je utrgalo po tem, ko je izvedela da itak nameravava imeti še kakšnega otroka, ter da se bova poročila.
Kaj naj ti rečem ne se sekirat, taki ljudje so zelo bogi, saj v glavi nimajo vseh stvari pošlihtanih. Zastopijo se pa edinole z enako mislečimi žlehtami, ki pa morajo biti za moje pojme malo trčene, da verjamejo in nasedajo takim traparijam.
Mi je pa izredno hudo za otročke takih hudobnih žensk. Saj če želijo vsem po vrsti slabo, ni :hudicek: da enkrat ne pride tudi njihov otrok na njihov spisek:((:(:((
:objem: in :rozica:zate!!!!
Sicer pa imaš sedaj dva :angel::angel: in podporo tvojega :love: in nič drugega več ne potrebuješ.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RABIM NASVET
29.7.2005 13:22:18   
gaya
Punce moje, res hvala za vse spodbudne besede, da vem, da nisem sama. Edino kar mi je žal, je, da se nisem že prej odprla vam. Zdaj vem, da boste vse moje težave zvedle med prvimi :)-. Nisem ravno navajena jamrat, ker sem kozorogec po horoskopu, ampak vidim, da pogovor ful pomaga pa čeprav mogoče nič ne bom rešila.

Vsem objem in :rozica:, pa sem mojima :angel: naročila da pazijo tudi tiste, ki jih imam jst rada!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RABIM NASVET
29.7.2005 15:23:58   
PIA 1
Tako čist realno ti je povedal Tjazy.Brez besed in brez občutka krivde bi jo zadela.Sama sem vso svojo nosečnost poslušala od mojega bivšo punco,da bom rodila invalida in da me bo povozila,če me kje sreča.Njene besede so kar letele mimo mene.Do danes se še žal nisva srečali.Bi pa verjetno omedlela ob pogledu na mojo najlepšo punčko na tem svetu.
Pozabi na njo,raje se s svojim:love: potrudita za novo :duda:.Bodi odkrita do teh dveh punč in jima povej na svoj način kako in kaj.Tej bivši pa povej naj drži papne

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?