|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako se čas vleče
18.7.2005 15:07:18   
TiaSara
Lep pozdrav!
Sem nova na forumu. Začela sem ga brati, ko sem ugotavljala, če je tisto kar čutim, res pikica v maternici. Z informacijami iz tega foruma, sem vedno bolj s pogumom čakala na dan, ko ne bo :hudicek:. No sedaj je pa situacija drugačna. Sedaj pa komaj čakam, da jo ugledam!
Menda je že iz izbire foruma jasno zakaj. Pred 14 dnevi sem imela abrazijo. Plod je pri cca 9t odmrl, čeprav sem to ugotovila šele v 11 tednu - pa niti ne bi, če ne bi imela pregleda.
Ko sem šla iz bolnice, sem se pokonci držala z mislijo, da bomo takoj, ko se bo dalo, začela delati na novi pikici. Sedaj je pa že dva tedna, pa mi ta presneti nosečniški hormon še vedno ni padel pod deset. Vsega imam že dosti, vseh teh pregledov, strahu ali bo vse v redu ali pa bo treba spet ponoviti postopek - kar bo spet pomenilo daljše čakanje... Še nobenih 14 dni ni bilo tako dolgih. Občutek imam, da sploh ne bom dočakala tistega časa, ko bomo lahko začeli delati oziroma, da ko bo prišel, da bom preveč živčna, da bi sploh lahko kaj ratalo. No v glavnem imam danes zeloooo slab dan in sem želela to "na glas" povedati. Saj imam zelo razumevajočo okolico ampak mislim, da kdor ne gre skozi kaj podobnega niti ne more razumeti.
Samo naj mi še kdo reče, da bo 3 mesece hitro minilo!!!!
Se opravičujem za tako zatežen post že čisto na začetku. Obljubim, da bom drugič bolj prijazna.

Lp
Tia
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kako se čas vleče
18.7.2005 15:19:11   
anajmad
Za vsakim dežjem posije sonce.Ni kej,tudi to boš morala res dati skozi.Jst sem imela pred osmimi leti ss v 9.tednu.Takrat me je ful potoklo.Bilo mi je zelo hudo.In potem sva se z možem trudila več kot 6.let za:duda: in končno je ratalo.Bila sem tako vesela,da ne znam opisati.Potem šok izgubila sem mojga sinčka v 6. mesecu nosečnosti.Upali smo dva dni,da bo v redu,toda na našo žalost je preminul in šel med:angel:.Ravno danes je 11.mesecev odkar smo ga izgubili.Ves ta čas si želimo še enga:duda: pa ga ni in ni.Kaj naj ti rečem,ni vse tako črno kot vidiš ti,bo boljše:rozica:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kako se čas vleče
18.7.2005 15:49:44   
TiaSara
Joj, ob tebi se pa res zdi kot da sama nimam nobenih težav. Res mi je žal, da si morala iti skozi vse to. Držim pesti, da bo čimpreje ratalo ter da boš dočakala zdravega otročička.
Res je kar praviš, za dežjem vedno posije sonce in sama vem, da me je moja izkušnja naučila veliko novega. Med drugim sem ugotovila kakšnega krasnega moža imam, ki mi je, in mi še, ves čas stal ob strani. Vsake toliko pa pridejo na dan negativna čustva. Hvaležna sem, da jih imam možnost kje izraziti.
Hvala za bodrilne besede, lep dan
Tia

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kako se čas vleče
18.7.2005 16:32:40   
Jančika_
TiaSara, sliši se tako obrabljeno, a je res: čas celi rane. Ne popolnoma, a vendarle.

Tudi jaz si niti v sanjah nisem mogla predstavljati, da me lahko doleti kaj takšnega. A me je, in to dvakrat v kratkem času (februarja in junija).

Imam veliko, veliko srečo, da imam čudovitega moža in zdravega sinčka - v prvi nosečnosti nisem imela nobenih problemov, vse je bilo OK in tako sploh nisem pomislila, da bi lahko šlo naslednjič kaj narobe.

Prvi splav me niti ni preveč prizadel, zelo hitro sem se pobrala, drugič me je pa precej sesulo. Zdaj je minilo skoraj dva meseca in lahko rečem, da sem vredu. A ta vikend sva bila z možem na poroki prijateljev in sem jokala in jokala...malo od sreče zanju in malo od žalosti zame...pa zdajle imam spet solzne oči...

Pomaga mi govoriti o tem, pomaga mi tudi misel na to, da bova mogoče še letos spet poskusila... Kot sama praviš, takšna izkušnja te nehote nauči maričesa. Vsaka sreča je dar, vsak otrok tudi. Nič ni samo po sebi umevno. Sicer bi se tega raje naučila po kakšni drugi, manj boleči poti, a tako pač je...so stvari, na katere nimamo nobenega vpliva.

Tia, drži se:rozica:.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kako se čas vleče
18.7.2005 18:55:24   
mihi78
pozdravljena!
takoj na začetku eno :rozica: za lepši dan.
vem, kako hudo je, če izgubiš pikico, sama sem doživela 3 ss :(( in še vedno živim, čeprav ne mine dan, ko ne pomislim na to, koliko bi bili zdaj stari najini otroci pa kako lepo bi bilo vse skupaj,...pa hudo mi je gledat vse srečne :nosecka::nosecka::nosecka:
kljub vsemu se nisem pripravljena predati, še zdaleč ne! konec poletja začnem s preiskavami in upam, da bo ta mora že enkrat minila :grrr: in da bodo končno ugotovili zakaj se to dogaja.
pri meni čas žal ne celi ran, te se bodo zacelile, ko bom v rokah držala svojega :duda:.
boš videla, da bodo trije meseci hitro okoli in bosta spet začela pridno :sloncek:, da boš hitro :nosecka:.
jaz grem v nedeljo malo na :morje:, dam možgane na OFF pa naberem novih moči.
želim ti vse najlepše pa veliko sreče!!!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kako se čas vleče
19.7.2005 11:55:41   
Teya
tudi meni se ja takrat podrl svet in nisem niti verjela, da bom znala narediti še kak korak naprej..poslušaj se, jokaj, kadar ti paše, žaluj, daj iz sebe vse kar bi rada, neguj se, sebe, svojo dušo, dovoli si čututi in dovoli si biti ranljiva....
jaz sem po dveh :hudicek: bila zopet blagoslovljena z :modri: tako, da...ne obupaj!

srečno!!! :pujs::pujs::pujs:

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kako se čas vleče
20.7.2005 7:33:18   
TiaSara
Hvala vam vsem! Že to je veliko, da lahko izraziš tisto kar ti leži na duši, če pa potem še ugotoviš, da te nekdo res razume, pa je še toliko lažje.
Včeraj sem bila na službeni poti in sem se končno uspela malo otresti vsega tega in pozabiti, tako da verjamem, da bo s časom vse bolje. Vmes pa me čaka še :morje:, tako da bo čas res hitreje minil.
Sem že bolj optimistična in verjamem, da se bo vse izšlo tako kot se mora.

Lep dan vsem in čim manj črnih misli.
Tia

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kako se čas vleče
20.7.2005 20:01:50   
Pia73
Žal nas je več s takimi izkušnjami. Tudi za nami sta dva ss. Tudi mene prvi ni tako zelo potrl, čeprav sem takrat mislila, da je konce sveta. Ko sem imela drugi ss pa me je popolnoma sesulo,.... verjetno tako zelo, da malo tudi zaradi tega kljub pol letnemu premoru, ki sva si ga vzela potem še 16. mesecev nisem zanosila. Po vseh preiskavah, ki sva jih z možem opravila sem zanosila v tistem mesecu, ko je specialist za neplodnost rekel, da pri nama ne vidi nobenih zadržkov za zanositev,... takrat je potem uspelo in se hvala bogu tudi obdržalo,...

Sicer pa je tudi pri meni prva nosečnost potekala popolnoma brez problemov in imava z možem že enega zdravega in živahnega skoraj petletnika.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kako se čas vleče
23.7.2005 16:18:19   
coolbabe
Joj TiaSara kot da bi moje lastne besede brala... sicer pa nimam niti teden za sabo od abrazije tako da bom verjetno še malo dalj čakala kot ti... javi ko bo kaj se bomo skupaj veselili uspehov in se bodrili med neuspehi!

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kako se čas vleče
12.8.2005 12:30:42   
natja_
Pozdravljena TiaSara

Ravno danes je 4 tedne, odkar sem imela abrazijo v 12t. Pravijo, da :hudicek: pride nekje med 4 in 6 tednom. Neverjetno kako dolgo se vleče in kako zelo jo pričakujem.... Ja, to je pa res nekaj novega ;)

TiaSara, kdo pa je tebi rekel čakanja 3 mesece? Meni je Pušenjak na NS (kjer je ugotovil odmrtje ploda) rekel, naj počakam eno M, potem pa lahko nadaljujeva na projektu :duda:. Tudi na njegovem forumu mi je enako odgovoril, ker po tolikih različicah sploh več potem nisem vedla ali je to res rekel ali sem le želela slišat.

No, kakorkoli ..... srečno... natja :rozica:











(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kako se čas vleče
12.8.2005 13:39:14   
TiaSara
Meni so čakanje najprej priporočili na KC (tako kot vsem, ki so imele isto, ne glede na čas nosečnosti), potem pa na prvem pregledu še moj G (in to še predno me je kakorkoli pregledal). Vem, da Pušenjak pravi počakat en cikel, potem pa že lahko. Jaz sem sedaj zelo v dvomih, kaj naj. Kmalu bo mimo že drugi cikel (prvo :hudicek: sem dobila prej kot v 4 tednih) in res ne želim več čakati. Morda bom kar ignorirala vsa ta priporočila in šla kar v akcijo. Saj kdo ve ali se bo v prvem mesecu sploh že kaj prijelo :zmeden: .

Lep vikend - sedaj grem na dopust in konec tedna čakam :hudicek: (res zanimivo, kako se stvari spreminjajo - tokrat je bom vesela, naslednje pa nič več ;) ).

Tia

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?