|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čakanje...
29.4.2011 23:38:22   
krisv
Punce, ki ste v postopkih OBMP,
zanima me, koliko časa dejansko traja od trenutka, ko ste dobile napotnico za neplodnostno, in do prvega postopka. Jaz sem že dala preglede (LSC, HSC, HSG) skozi, diagnoza je postavljena, moj že tudi ima izvid spermiograma, zdaj pa čakamo naslenji korak, ki bo najverjetneje napotnica za OBMP. Najbolj ubija čakanje user posted image , ampak če vsaj približno veš, kaj te  čaka je malo lažje. Pa še povejte, kam hodite na postopke.
Pa še to... A ve katera, kdo pri nas je strokovnjak za OBMP pri diagnozi neplodnost zaradi endometrioze.
Hvala za vse informacije user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čakanje...
30.4.2011 11:06:18   
Anonimen
jaz sem dobila napotnico v začetku novembra 2010, ker so delali (sem v GkLj) samo do polovice decembra, sem prišla na vrsto takoj v januarju, in sicer 5.1.2011 ko sem imela prvi dan menstruacije. Sicer sem imela kratek IVF in ta je bil uspešen.

Mislim da odkar dobiš napotnico do začetka res ni več toliko, ker moraš itak potem na Kliniko poklicat KO DOBIŠ M in ti povedo kako pa kaj. To je že v bistu to.

SREČNO!!!

(odgovor članu krisv)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Čakanje...
30.4.2011 16:00:18   
Anonimen
Glede na to, da že imaš skoraj vse preiskave, bo šlo hitro. Jaz sem se npr. naročila januarja, imela datum marca in ker sem imela opravljene vse preiskave, sem konec aprila že štartala s postopkom (GK LJ). Tako, da gre kar hitro.

Za endometriozo je strkovnjakinja dr. Ribičeva. Ampak če si že imela laparoskopijo, ne vem zakaj bi morala ravno k njej. Fora je v tem, da ti zdravnik med enim in drugim postopkom itak samo napiše napotnico za naslednji postopek in je čisto vseeno ali je eden izmed najboljših ali pa kakšen začetnik.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Čakanje...
1.5.2011 7:33:38   
Anonimen
Napotnica za neplodnostno v novembru, prvi obis m+neplodnostne v decembru. Zdej smo koncno dobili vse izvide in čakamo papirje, ki bodo verjetno šele konec junija ... potem pa končno v postopek v tujini

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Čakanje...
1.5.2011 16:45:32   
krisv
Hvala vsem za odgovore user posted image . SREČNO v user posted image in pričakovanjih user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Čakanje...
2.5.2011 11:35:00   
Radenska_
A katera ve, koliko časa se čaka na laparo, odkar pri UZju dobišnapotnico (tomaževič)

(odgovor članu krisv)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?




Dojenje...
пеперутка16

Do kdaj ste dojile?