|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   metoda spanja po knjigi spi dete spi
22.8.2011 16:46:09   
tackoracko
punce dajte mi prosim povedati ali ja katera sprobala to metoso in ali deluje?nasa malcica ima 2 leti in vsako noc imamo veselo:(((od 6 meseca spi v svoji sobici in sele pred kakimi 4 meseci se je redno zacela vsako noc zbujati,klicati mamica ,pa bi pila......vcasih mi je budna tudi po 2 uri:(((((ali pomaga tudi pri starejsih otrocih ali samo pri malckih?hvala p.s.pa ce mi lahko napise katera kak je postopek?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
22.8.2011 16:49:10   
ninčy
Pri nas je delovala, ko sta imela 8 mesecev ... Kako je pri stareji, ne vem.
Postopek: otroku prvi dan po 1 minuti greš povedat, da je dovolj velik, da sam zaspi, pa potem po 2 minutah, naslednjič po 3 itd.; drugi dan to počneš na 2, 4, 6, 8 ... minut, tretji na 3, 6, 9 ... naslednje dni pa na 5, 10, 15 minut ... 

Me pa zanima, ali deluje tudi pri dvoletnikih. Vso srečo!


_____________________________

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu tackoracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
22.8.2011 16:53:27   
majch
Jah, jaz nekaj podobnega zgleda prakticiram po zdravi kmečki logiki. Vsakič se mi manj da dvignit in malčico prepričat, naj gre spat, posledično se podaljšuje časovni interval. In ja, tudi dveletnik se počasi naveliča. Samo pri nekaterih malčkih zna to trajati, ker so pač zelo vztrajni. Opremi se z jeklenimi živci, pa srečno.


_____________________________

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
22.8.2011 17:46:31   
Najaa
Nisem brala te knjige, sem pa po svoji logiki delala nekako tako, ja. Greš v sobo, poveš, da je treba spat in lahko noč in greš ven in greš nazaj v vedno daljših časovnih intervalih.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
22.8.2011 17:48:07   
tikatoka
Mi smo se šli to pri našem, ki je bil star tam okoli leto in pol do dveh. v bistvu je bilo težko 3 dni ker se je zares jokal prvi dan 1,5 ure, drugi dan pol ure tretji dan 10 minut in problem je bil rešen, saj je vmes nehal jokat ampak dejansko se je bilo hitro konec. Midva sva si sestavila govor kaj sva mu govorila ko sva prišla v sobo in moje mnenje je da dvoletnik že točno razume kaj mu govoriš in zato je lažje, moje osebno mnenje. V bistvu je zelo pomemben dogovor med partnerjema da vztrajata, ker mene je imelo prvi dan da bi po 10 minutah obupala, pa je moj rekel še malo zdrži, no itak veš zakaj se tega lotiš ker je dejansko dovolj tega vstajanja ponoči in jaz sem bila presrečna da sva vztrajala. Naj te pa opozorim, da se te minute vlečejo kot ure, ko čakaš da minejo 3 minute da mu greš spet odpridigat svojo.

Srečno in veliiikooo prespanih noči želim user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
22.8.2011 20:26:59   
tackoracko
hvala!en problem vidim v tem da nasa niti slucajno ne bo 3 minute ali 2 mirno sedela in cakala v sobi,odprla bo vrata in ven!!!!je pa tokkkk vztrajen otrok da ze zdaj ne vem ali  bo kaj iz tega:((((

(odgovor članu tikatoka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
22.8.2011 20:38:29   
naomy
definitivno metoda deluje tudi pri dvoletnikih. preizkušeno. res pa je, da je bil naš še v posteljici z ograjo in ni mogel ven. tretji večer večer je samo še malo pojamral, četrti pa tudi to ne. in spal celo noč.

srečno!!!

(odgovor članu tackoracko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
24.8.2011 7:22:05   
Anonimen
Deluje!! Od sedmega meseca zaspi sam in spi celo noč in se zjutraj zbudi ok volje, prej se je pa drl, drl, drl... Vmes se nam je sistem zrušil zaradi zobkov, pa smrkavosti, pa počitnic itd., ampak potem spet brez problema preidemo na celonočno spanje. 

(odgovor članu naomy)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
24.8.2011 9:00:26   
flegmatik
Naša je začela spati v svoji sobi pri dveh letih. Se je hitro navadila. Pol leta kasneje je začela hodit v vrtec in tam so jo pred spanjem vzgojiteljice božale, to je hotela tudi doma. Ker pa sem bila noseča, nisem mogla pol ure stati pred posteljo, sem se uleglain zaspala z njo. Sedaj z malo sediva na stolu in čakava da starejša zaspi. Ob enih se zbudi in priteče k nam na pojstlo in skupaj spimo do jutra.

Sem jo tudi nosila v svojo sobo, a ko je v joku pritekla do mene, ne več. Ste pomislili, da vaš otrok sanja in on ne ve, da so to sanje? Saj še vi kdaj tako sanjate, da mislite, da je vse res. Sedaj je tako, kasneje bosta pa z malo skupaj spali v sobi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
28.8.2011 21:11:28   
morje2011
Pri enem otroku delovalo ,pri drugemu ne!

(odgovor članu flegmatik)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: metoda spanja po knjigi spi dete spi
28.8.2011 21:56:27   
katy83
Naš je bil star nekje 13 mesecev ko smo to sprobali, pa ni uspelo. user posted image Verjetno sva bila z dragim premalo vztrajna, ampak res nisem mogla poslušat kako sin kašlja in se duši od tega jokauser posted image Tako dauser posted image ne vem...vso srečouser posted image

(odgovor članu morje2011)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
BLOG: Ljubki kaos velike družine
Preden sem postala mama, sem v mislih vedno imela dva otroka, hišo in psa. No, plani so šli "po svoje".




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?