|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   hranjenje
24.8.2005 16:50:40   
CIPRESA
Zanima me kako hranite vaše novorojenčke???? Ali takrat ko se zbudijo???? Ali ob določenih urah? Kaj pa ponoči??? In še nekaj koliko obrokov imajo v enem dnevu, ali gledate kaj na to ali ga dojite oz. hranite ko začne jokati oz. je lačen????

Neposredna povezava do sporočila: 1
   hranjenje
24.8.2005 16:54:29   
m_m
Po njeni želji. To v prevodu pomeni nooonstooop do tja nekje 2m. Če pa je preveč spala (podnevi), sem jo pa zbudla na 3ure.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   hranjenje
24.8.2005 17:01:29   
CIPRESA
No m-m tega sem se bala namreč naš velikan bi jedel nonstop pa pol še mal. Že tako poje veeeliiikkoooo kot bi sploh lahko za 14 dni starega dojenčka. Poje pa po 120-130 ml, to je kar veliko in redi se tudi kar zelooo. Sedaj mu dajem samo še po 100 ml in nič več pa dodajam rajši čaj. Ima pa 7 obrokov. se pravi je na 3 ure podnevi , ponoči ša spustim en obrok in ga hvalabogu prespi.

Če bo šlo tako naprej :zmeden::zmeden::zmeden: ????

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   hranjenje
24.8.2005 17:01:30   
malika
Fino je, če je red, tako da jejo ob določenih urah. meni to prvič ni uspelo naredit, pa zdaj mi tudi zgleda ne bo uspelo :zmeden2:

Jaz dam našemu za jest vedno takrat ko se zbudi-takrat so tudi lačni!Prav tako ponoči.Koliko obrokov ima v enem dnevu pa nimam pojma. ogromno, ker se dojiva najmanj na 2 uri-ponoči isto

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   hranjenje
24.8.2005 17:06:15   
Jessy
Midve se skušava hraniti na 3 ure, vendar nama to ne uspeva vsakič. Patronažna mi je svetovala, da naj med enim in drugim obrokom mine vsaj 2 uri in če bi ona jedla prej, naj ji raje ponudim malo čaja ali dudo, ker drugače otrok ne loči več, kdaj se je in kdaj se carta, kajti velikokrat se na dojki le cartajo.
To, s čajem sem tudi že poskusila, pa se ne da podaljšat za več kot 10-15 minut, tako da ravno velikega uspeha stem ni. Duda še najbolje odleže, vendar tudi ne za dolgo. Ampak, nekako nama vedno uspe prebiti 2 uri.
Vedno pa počakam nekaj časa, da začne jokat, ko je lačna, saj mi takrat več poje in je potem tudi 3 ure brez hrane.
Ponoči pa je zelo različno. Prvi del traja 4 ure, včasih tudi 5 ur, po vsakem naslednjem hranjenju pa 2, največ 3 ure. Očitno je preveč zaspana in manj poje, zato je hitreje lačna.
V petek bo stara 4 tedne.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   hranjenje
24.8.2005 18:06:54   
Tiamo
Pozdrav,

jaz mojo po dudki, hranim na vsake 3 ure, ponoči pa kdaj na 4 ali 5 ur. Pravijo, da je dobro da se držiš ur, da se ne razvadi in da ne je kadar se mu zahoče. Če moja joka jo umirim z dudko ali čajem. Se pa drživa načela na 3 ure zaradi krčkov, pravijo, če jedo na določene ure je krčkov manj.

v nedeljo bo stara 4 tedne
Lp

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   hranjenje
24.8.2005 18:33:33   
Anonimen
Men so rekli v bolnici naj ga pustim spat, ampak ne dalje kot 4 ure, ker taki mali še nimajo fejst občutka za lakoto:zmeden2:

(odgovor članu CIPRESA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   hranjenje
24.8.2005 19:30:00   
eva1
Mi smo jedli glih kakor je bilo-včasih na 4 ure, včasih an eno-sej je vseeno če se malo pocrkla...

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   hranjenje
24.8.2005 21:23:27   
Grascakinja
Mi vse skupaj bolj po občutku (ampak se pretežno dojimo). Včasih na 3 ure, včasih pa na 1 ali pa še manj. Se boš pa kmalu naučila prepoznati jok od lakote in jok drugih vrst. Moja pikica recimo, ko je lačna, joka na glas in neprekinjeno (če jo napenja ima par sekund joka, par tišine in spet drugače za druge razloge) in, ko je že jako lačna, pri tem cepeta z nogicami, pa rokice v usta nosi.
Če Žiga veliko poje, pa morda res daj vmes malo čajčka ali pa naredi bolj redko mleko.

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   hranjenje
24.8.2005 23:43:45   
aljaž-blaž
lp. naš bo jutri star dva meseca način hranjenja imama čez dan na 3-4 ure zvečer poje ob 20h zadnji obrok in prespiva noč do zjutraj okoli 6-7ure poje pa od 130-160ml raste zelo in rediva se tudi lp pozdrav maja:sloncek::racka::duda:

(odgovor članu CIPRESA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?