|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in dr. Magda Stražar
9.8.2012 10:29:52   
Anonimen
Pozdravljena dekleta!!! Zanima me, ali je na tem forumu katera, ki je v veselem pričakovanju ali pa je bila to pred kratkim in ima za ginekologinjo Stražarjevo? Kljub temu, da sem o njej prebrala že veliko negativnega, sem sama z njo zadovoljna (sem imela že tudi težave in mi je pomagala) in sem se odločila, da tudi med svojo prvo nosečnostjo ostanem pri njej. Me pa zanima, kako ste ostale zadovoljne z njenimi ultrazvoki in ali ste na kakem pregledu dobile sliko z ultrazvoka pri njej? Že vnaprej hvala za vaše odgovore! Lp, Anonimna
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in dr. Magda Stražar
9.8.2012 11:42:31   
SMT3
V nosečnosti sem šla od nje......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Nosečnost in dr. Magda Stražar
9.8.2012 12:48:35   
delfinček76
Sem en mesec po porodu tretjega otroka in vse nosečnosti sem bila pri dr. Stražarjevi. Jaz sem z njo zadovoljna. Sem imela tudi večkrat težave, pa mi je vedno uspešno pomagala. Na ultrazvoku nisem dobila nobene slikice, je pa res, da nisem niti rekla, ker sem jo dobila na nuhalni. Sem imela pa pri njej skoraj vsak pregled tudi ultrazvok, kar se pri drugih ginekolognijah ne dogaja. Vsakič mi je pogladala vse otrokove organe, posteljico, materični vrat...Slišala sem tudi nekaj kritik glede nje, ampak jaz nimam ene slabe izkušnje ali mnenja o njej. Zame je super.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?