|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tenerife poleti?
22.1.2012 18:41:24   
KOLIBRI
Pozdravljene.

Že razmišljamo o poletnem dopustu in gledam ponudbe za Tenerife. Je kateri že bila POLETI? Zanimajo me namreč temperature - klimograme sem sicer pogledala, ampak bi rada kakšno izkušnjo iz prve roke.

Bila sem že na Gran Canarii, ampak aprila, ko so bile temperature idealne. Zdaj žal ne morem dobiti prosto drugače kot poleti.

Kaj mislite, bi bilo prevroče za zdržati in pohajkovato okrog (ljubitelj poležavanja na plaži res nisem)? Naj povem še, da bi zraven potoval še takrat 19-mesečnik.

Hvala za vsako izkušnjo. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tenerife poleti?
23.1.2012 9:28:04   
Jabukphone
Živjo,
mi smo si rezervirati Tenerife za konec junija, ko otroci zaključijo šolo. Kanarski otoki so bili tudi lani naša poletna destinacija in moram priznati, da nam je bilo super. Vreme je idelano, ni prevroče, vendar je treba paziti na močno sonce. Kaj hitro vas lahko opeče, če se ne boste mazali. Temperatura se giblje okoli 25-27°C in je prav prijetno, še posebej, če res nameravate na izlete in raziskovanje otoka (Teide, Loro park, ...). Mi smo bili lani na otoku Lanazarote, šli smo pa iz Minhna. Avto smo si najeli tam in ga dobili kar ugodno. Sicer so naši otroci že nekoliko starejši ampak ne vidim problema za potovanje z majhnim otrokom.
Upam, da si najdete kaj ugodnega.

(odgovor članu KOLIBRI)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?