|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Porod in ginekolog
19.9.2005 13:54:41   
dudi
Živjo punce!
Mene pa zanima kako je to z prisotnostjo ginekologov pri poprodu?! Sem namreč iz Celja, ginekologa pa imam v Trbovljah. Zanima me, če mora biti ginekolog zraven pri porodu. Zamina me tudi, kako je z tisto napotnico, za rodit, ki jo dobiš, ko greš proti koncu z nosečnostjo. Napišite mi malo in mi opišite kako to sploh gre, da ne bom izpadla nevednež, ker ne vem popolnoma nič. Hvala za izčrpen odgovor.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Porod in ginekolog
19.9.2005 14:05:47   
kati1
jaz sem ravno na zadnjem pregledu vprašala mojo G, če sodeluje kdaj pri porodih (bi bla vesela, če bi ona pri meni) ... pa je rekla, da to v naši državi sploh ni mogoče, da bi tvoj osebni G bil pri porodu s tabo in pravzaprav tud vodil porod oz. jim je blo včasih sploh prepovedan bit zraven (razen, če ni porodničar v porodnišnici) ... se pa bo menda tud na tem področju v prihodnosti spremenilo

... glede napotnice pa raje vprašaj - napotnica za porodnišnico je univerzalna (lahko rodiš v katerikoli porodnišnici v SLO) - nisem pa prepričana glede napotnice za prevoz do porodnišnice!


(odgovor članu dudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Porod in ginekolog
19.9.2005 14:07:19   
Lunca1
Ginekologi pri porodu so porodničarji. tvoj ginekolog načeloma ne bo prisoten. napotnico pa dobiš pri svojem ginekologu in jo nato oddaš pri sprejemu.

(odgovor članu dudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Porod in ginekolog
19.9.2005 15:04:35   
Pikabu
Jaz sem pa imela pri porodu svojo ginekologinjo, ampak tudi hodim v bolnico na preglede. Mi je pa bilo zelo všeč, da je bila ona zraven in sem se takoj boljše počutila, ko sem jo zagledala.

(odgovor članu dudi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Porod in ginekolog
19.9.2005 17:17:35   
Marogica
Res je kakor je kati napisala. V SLO to ni možno-vem vsaj za MB-porodnišnico. Moj ginekolog, ki je tudi porodničar (vendar ne porodničar na porodnem oddelku-temveč samo specialist) in še urolog, ni smel prisostvovati mojemu porodu, ker so za to ostali porodničarji na oddelku. Ni smel, pa še zameriti se ni hotel, ker bi ga drugi dohtarji grdo gledali. Tako je to pri nas.

(odgovor članu dudi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Porod in ginekolog
19.9.2005 19:00:47   
sezam
Napotnica za prevoz velja le do najbližje porodnišnice.

(odgovor članu dudi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Seks po porodu: Ste vedeli?
Približno šest tednov po porodu, ko se konča čišča, naj bi par spet lahko pričel s spolnimi odnosi. Moški seveda nekolik...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?