|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dojenje
26.8.2005 10:36:08   
petrina28
Lep pozdrav.

Pri prvem otroku sem imeal navado dojiti za vsak obrok iz ene dojke in ne iz obeh, ker sem imela toliko mleka, da je ena več kot zadoščala. Zanima pa me, sedaj ko pričakujem drugega otročička, kako imate vi navado dojiti? Ali samo iz ene na en obrok ali iz obeh? Ali je katera od obeh možnosti bolj priporočljiva?

Lp,

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Dojenje
26.8.2005 10:40:20   
rainbow
pozdrav!

jaz dojim samo iz ene dojke na en obrok. po moje ni dobro prehitro menjat, da ti spije tudi gostejše mleko, ki pride za prednjim, da se tudi nasiti, ne samo odžeja.

lp:metulj:

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Dojenje
26.8.2005 10:57:49   
daisy
Na začetku dojiš iz obeh, da dojenje steče in se mleko bolj proizvaja. Potem pa le iz ene na en obrok. Tako sem prakticirala jaz in se je obneslo.
lp

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Dojenje
26.8.2005 11:03:04   
SaaS
Jaz sem imela mleka toliko, kolikor ga je rabil in čisto nič več. Tako, da z ene ni bilo dovolj, je vedno z obeh. Sem pa pustila na eni toliko časa, da je res spraznil do konca in šele nato drugo. Na začetku teče redkejše mleko, za odžejat, proti koncu pa bolj kalorično nasitno mleko. Zato je dobro da otrok spije na eni do konca in šele nato na drugo. Pa tudi zaradi spodbujanja tvorbe mleka bolje, da sprazni eno do konca in potem naprej, če je premalo.

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Dojenje
26.8.2005 11:09:31   
Naja31
Vedno iz obeh. Samo zdaj ko je ze malo vecji se cez dan pogosto zgodi, da mu je iz ene dovolj. Zvecer in ponoci pa vedno iz obeh.

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Dojenje
26.8.2005 11:36:32   
NINA977
ze od začetka se dojiva en obrok-ena dojka. sem si pa morala nekaj mleka izčrpat (prvi mesec), da se ni najedel samo vodenega mleka, ampak tudi tistega bolj kaloričnega. isto dojko sem mu dala edino, če je minilo manj kot dve uri od zadnjega podoja.

lp nina

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Dojenje
2.9.2005 10:32:04   
piščanc
vedno iz obeh, enkart začetek na eni strani, drugič na drugi, ker ko pride naval mleka, se napolnita obe dojki in če ne spije potem veselo ven teče, vsaj pri meni. Naš je bil hiter jedec, tako da ko se je naveličal, sem zamenjala dojko in če se mi je zdelo, da je še lačen spet na prvo... nov naval mleka je prišel tudi pol ure po dojenju, če je bil še lačen, ne glede na dojko.

(odgovor članu petrina28)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?