|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je mogoče?
2.9.2005 20:11:25   
metuljček
da imam ovulacijo že takoj prvi teden po menstruaciji, ker me jajčniki bolijo in imam izcedek. Čeprav prejšni mesec pa sploh ni bilo nobenih znakov kdaj bi lahko imela O.
Nikol točno ne vem kdaj jo imam.
Še nekaj ali je katera jemala pred zanositvijo Tifol (folna kislina)v lekarni mi je priporočala da je to fajn da jemleš.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je mogoče?
3.9.2005 2:23:40   
kapica
Mogoce je pa to vedno razlicno, z O in kdaj obcutis, kdaj pa ne
Pri meni je ponavadi tako, da me jajcniki bolijo, zraven pa se pojavi se sluz. Tako da jo obcutim, ceprav na zacetku sploh nisem vedela da je to ovulacija .
Jaz tudi jemljem folno kislino, v obliki sumecih tablet; imajo tudi kot navadne tablete, ampak so mi bile prevelike in sem jo tezko dol spravila. Je pa dobro ce jih ze pred nosecnostjo jemljes, zaradi vitaminov. V glavnem skodi ne, ce je pa prevec te folne kisline, se sama izloca iz telesa. Pa menda pomaga tudi pri zanositvi, ceprav pri meni ni nobenega ucinka, jih ze par mesecev redno pijem .
Tako da lahko to mirno jes, priporocajo menda vsaki ki bi rada zanosila .

(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je mogoče?
5.9.2005 18:59:20   
PIKA
Jaz jemljem folno kislino v obliki tablet Tifol, ki so mikroskopsko majhne. Ne vem, kje si ti dobila velike tablete. Moje so manjše od KT.

(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je mogoče?
5.9.2005 19:06:26   
MarijaPo
Jaz tudi jem Tifol in so tudi ful majhne. Pa menda res pomagajo, da se organi lepse naredijo.

(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je mogoče?
5.9.2005 19:25:48   
agnes
za Metuljčico
Kolikor vem se lahko ovulacija pojavi katerikoli dan cikla, povprečno pa se pojavi okoli 14. dneva pred naslednjo ovulacijo. To je tako kot z menstuacijo, teoretično gre za 28. dnevni ciklus, me pa zanima, koliko žensk spada v to skupino?
lp











(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je mogoče?
6.9.2005 0:36:29   
kapica
A da so tako majhne ???
Cudno, meni je v lekarni priporocala Neovin, to je folna kislina, ki obstaja kot sumeca tableta ali kot navadna . Ampak navadna je prav gromozanska, kot kaksen antobiotik. Cudno, verjetno imajo tu pri nas mal hecne stvari. Pa sem dvakrat pogledala, ce je prava stvar, sem mislila, a to naj vsak dan dol spravim?    Ceprav ta sumeca tableta je prijetnega okusa, kot pomarancni sok.

Kaksna je pa firma teh tablet, ki jih vi jemljete? Mogoce imajo tu pri nas tudi podobno, pa hocejo v lekarni samo eno vrsto reklamirat? Zna bit.


(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali je mogoče?
6.9.2005 7:43:19   
A_A
Mislim, da folno kislino jemljemo skoraj vse, ki smo na forumu in delamo

Jaz jemljem Tifol in so tabletke čisto majhne.

(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ali je mogoče?
6.9.2005 19:08:02   
metuljček
ja tud jaz jem Tifol.
Bojevita ti v lekarni reči za tifol pol boš pa vidla kaj ti bo rekla.

(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ali je mogoče?
7.9.2005 9:00:34   
MATEJA
TIFOL proizvaja Krka d.d., Movo Mesto in so res zelo majhne, rumenkaste barve, lahko jo pogoltneš brez tekočine.Priporočajo jemanje tri mesece prej in tri mesece po oploditvi, najpomembneje pa je jemanje do 24.dneva oploditve, ker se takrat zapira nevralna cev (to je menda povezava med hrbtenjačo in možgani).Tistim, ki ne načrtujejo otroka in zvedo šele po mesecu in pol da so noseče, je že vse skoraj zamujeno, ampak brez skrbi, otrok bo zaradi tega vseeno zrastel.Ma danes so taki "moderni" časi, da je veliko bolezni in okvar, pa ne zaradi nejemanja tifola.
Glede ovulacije pa to, da tile ovulacijski koledarčki zame ne držijo, imam ciklus na 31 dni in menstruacijo dolgo kar 8 do 9 dni. Vendar mi ovulacija pride že peti dan po koncu menstruacije in to nikakor ni 14 dni pred naslednjo m.Tko da mislim da se je najbolje zanašat na to kar ti telo govori in kakšne znake ti pošilja, brez nobenih testov ipd.Seveda če čutiš ovulacijo, ker menda jo ne vse ženske.Škoda.
Srečno vsem mamicam in tem, ki si to želijo postati.LP!

(odgovor članu metuljček)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?