|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uspešnost zanositve z Estrofemom
22.6.2012 10:03:22   
latka
Zanima me, kolikim vam je v postopkih z zamrznjenčki uspelo zanositi s tabletami Estrofem?
Jaz sem že imela 2x postopek z zamrznjenčki, kjer sem jemala samo tablete Estrofem(neredni ciklusi-pco), pa je do sedaj žal bilo neuspešno.user posted image Sedaj se odpravljam spet po eskimčke, pa me zanima uspešnost s temi tabletami in kolikšna je bila debelina endometrija v primeru zanositve?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uspešnost zanositve z Estrofemom
22.6.2012 11:58:40   
Ally78
Jaz sem z Estrofemom pridelala 11 mm debel endometrij in v prvo zanosila in donosila z dvojčki. Res pa sem imela sveže zarodke. Mislim, da Estrofem vpliva samo na debelino endometrija, ni pa pogojen z uspešno zanositvijo/donositvijo. Tu je še polno drugih faktorjev. Nekatere v ta namen uporabljajo tudi Progynovo. Pomoje je Estrofem čisto ok za endometrij, če nanj dobro reagiraš - drugače pa pač povečajo dozo.

Srečno!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Uspešnost zanositve z Estrofemom
22.6.2012 15:20:19   
latka
Čestitam!user posted image user posted image
A ni Estrofem samo v postopkih z eskimčki?
Sprašujem zato, ker sem slišala, da je v MB ena izmed G dejala, da je pri pripravi sluznice s tabletami manjša možnost zanositve z eskimčki, kot pa če bi bil spontan ciklus?!user posted image

(odgovor članu Ally78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Uspešnost zanositve z Estrofemom
22.6.2012 22:29:20   
Ally78
Ja, pri nekaterih "srečnicah" endometrij ne raste kot bi moral in zato pomagajo z Estrofemom. Tako je bilo tudi pri meni. Res pa se to ne dogaja pogosto - vsaj, da bi jaz vedela, ne. To, kar pa je rekla G, pa jaz še nisem slišala (verjetno je pa "naravna" sluznica bolj ugodna za zarodek, kot pa umetno pridelana - ampak, če ne gre pač ne gre). Sploh pa smo punce tako različne, da se sploh nima smisla primerjati med sabo. Kar je bilo pri eni uspešno, lahko pri drugi sploh ne funkcionira. Aja, po ET sem jaz jemala še Aspirin 100, ampak to se moraš posvetovati s svojim G.

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...




Gosta hrana.
пеперутка16

Kdaj ste pričele z uvajanjem goste hrane?