|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dyson - rocni sesalec
20.6.2013 17:53:41   
malaMravljica
Z navadnim sesalcem Dyson sem totalno zadovoljna. Sem pa mal gledala se dodatno ponudbo oz saj ze nakaj casa poznam vem za to, sedaj bi pa imela.

Dyson DC 45 Up Top ga ima katera? Izkusnje in mnenja. Sem ga gledala v trgovini, na netu je cenejsi in sedaj me seveda matra.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dyson - rocni sesalec
21.6.2013 6:40:55   
Hope2
Evo ljubiteljica dysona se javlja.

Imam, itak. V lasti imam že 4 dysoneuser posted image . 2 velika in 2 ročna. En ročen je še tisti mali, 5 let star in dela kot nov. V uporabi vsak dan- večinoma spodaj v kuhinji in dnevnih prostorih.. Letos sem pa še dobila v last tega DC45 z dolgo cevjo. Imam ga v zgornjem nadstropju (sobe in kopalnice), ker se mi ne da vsakih vlečt velikega sesalca gor. Sesa super, ima moč. Ampak sesam le prah, mucke, lase, ok kaka smet se najde. V bistvu s tem bolj ali ne preletim prostore in potem z večjim le 1-2 na mesec bolj konkretno. V spalnici imam volneni tepih in tudi njega lahk sesam. Ampak iz tepiha valjda ne potegne tolk ven kot močen sesalec. Baterija dolgo drži, ampak vedet moraš da je le ročni sesalec, z velikim sesalcem boš veliko prej in bolje posesala. Je pa definitivno boljši od ostalih ročnih sesalcev. Ne more zamenjat velikega, pa vseeno ne obžalujem nakupa.


(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dyson - rocni sesalec
21.6.2013 8:40:25   
malaMravljica
uff to pa je res ljubezen do Dysona, Po moje je cas, da ti enega ali dva gratis dostavijo user posted image

No, sej ta je bil pri meni misljen tako za pogostejso uporabo, da ni treba vedno ta velikega ven vlacit. Pa fajn se mi zdi ta za kote, imam precej takih blesavih kotov v stanovanju. No, cist malo bo pa kot ena koristna igracka. Saj b prezivela tudi brez, pa je ze na poti k meni. Ze narocila.
Sam se eno vprasanje. Avta s tem ne mores sesat ali pac?

Pol pa se nekaj, ker si ravno profi v tej temi. Poznas mogoce model DC29 original ? Se ga splaca vzet ali bi rajsi en novejsi model, ce se ze kupuje sedaj? Bo pa za firmo, tam ni nobenega tepiha, sam trde povrsine. V trgovini mi ga je pokazla in je rekla, da je cist ok, sam da je glasnejsi, ga pa nisem sprobala in ne vem koliko glasnejsi je. Sisitem za praznenje posode pa ima ta starejsi celo boljsi, vsaj zame.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dyson - rocni sesalec
21.6.2013 17:49:33   
Hope2
Seveda se da posesat avto, no vsaj moj možek sesa avto s tem minijemuser posted image . Imaš še male nastavke zraven.


Mislim, da imam ravno tega doma v sloveniji- točnega imena se ne spomnim, ampak po sliki sodeč je čisto isti in tudi star je cca 5 let. Smo ga kupili skupaj z malim ročnim.

Zdajle tukaj imam http://www.amazon.co.uk/Dyson-Staubsauger-Allergy-titan-silber/dp/B002GWW2II/ref=pd_sim_sbs_kh_5 in moram povedat, da mi je stari bolj všeč- ga mal pogrešam. Mogoče, ker sem ga dlje časa rabila in sem se ga navadila- al zato ker smo tega vijola v bistvu kupili malo rabljenegauser posted image . Predvsem pa pogrešam od starega modela krtačo- tanjšo- ki sem jo imela za sesanje parketa. Tisto debelo, vrtečo krtačo nisem nikoli uporabljala. Sem že prinesla staro s sabo, ampak ne paše na vijolauser posted image .

Jap, boljši sistem za praznjenje pri staremu in se mi zdi tudi, da se pri staremu ni tolk prah lepil na posodu, ker tega novejšega moram precej bolj pogosto čistit in pral dol drgnit, ker se tak fejst zalepiuser posted image

Kar se tiče brnenja- nimam pojma. Kake hude razlike pa pomoje ni, ker je jaz nisem opazila

V glavnem našemu staremu modelu nič ne manjkauser posted image

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 21.6.2013 17:55:31 >

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dyson - rocni sesalec
21.6.2013 18:06:23   
malaMravljica
Super. In hvala za odgovor.
Pol bom kar ta starejsi model vzela, samo mora imet obvezno tisto tanjso krtaco ja, ker trde povrsine mi ne pade na kraj pameti s tisto vecjo krtaco. Jaz s ta vecjo tepih,s tanjso pa celo stanovanje, se mi zdi, da gre s to tanjso tudi hitreje. Jaz imam doma pa DC37 Allergy Parquet in je super, res posesa no, pa saj ves. Jutri pride se ta o katerem sem sprasevala vceraj user posted image Potem pa porocam se kako mi je vsec ta novi.


< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 21.6.2013 18:09:43 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?