|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kmalu tudi jaz
14.9.2005 10:38:55   
malicki
POzdravljene pupe,
nekaj časa vas že občasno berem, sedaj pa se javljam tudi jaz. Sem mislila šele naslednji teden, samo nekomu moram ščvekat.

Torej, tudi pri nama gre počasi zares. Po 3 mesecih pavze s KT sva si bila včeraj soglasna da začneva delat na . Malce sem bila sicer v dvomih ali ne bi mogoče še malo počakala, ker dragi začne naslednji teden z dodatnim šolanjem ki bo trajalo 2 leti in ga prve 4 dni v tednu skorajda ne bom videla. Pa še renoviranje in razširitev najinega domeka naju čaka... Pol sva pa včeraj videla urnik in sva rekla, da bo že nekak, da če drugi zmorejo, bova tudi midva, pa prav tako imajo otroke, študirajo, zidajo hišo hkrati... Sicer pa kdo ve po kolikem času bova šele zagledala . Glavno da se imamo radi in da si bejbija želimo.

Tak da zdaj čakam na 21.9. ko pričakujem svojo - upam da tudi zadnjo - M. Pol pa action .

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kmalu tudi jaz
14.9.2005 10:42:39   
kapica
Ja, cestitke, upam, da bos kmalu zagledala .

Velik uspeha in veliko !!!

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kmalu tudi jaz
14.9.2005 11:25:36   
Anonimen
vidva kr v akcijo! ni ovir za mulčke midva mava oba službo, zdravn še študirava, mava stanovanje z vrtom, 2 mačka, 1 otroka, spet sem noseča in drugled začnemo še z zidavo nove hiše če bo vse po sreči še ps nm manka pa smo kompletni hihi!

lp, lara

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Neverjetno: Sestri sta isti dan rodili dvo...
Včasih so zgodbe, ki jih piše življenje tako nepričakovane, da jim je težko verjeti. Ta zgodba je prav neverjetno srečna...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?